"איך נפלו גיבורים.."

"איך נפלו גיבורים.."

לילה טוב לכולם. צפויה הודעה מבואסת משהו מצידי. נפלתי. מרגישה כאילו טמנו לי בור עמוק, ואני ברוב טיפשותי נפלתי. למרות שראיתי את הבור ובקלות יכולתי לקפוץ מעליו. אבל אני חושבת שבערך עכשיו אני אפסיק עם המטאפורות. הייתי היום עצובה. נורא. וישבתי בבית קפה, עם עוד הרבה אנשים, והופעל עלי כזה לחץ לאכול משהו, אתם מכירים: "נו יש דברים שקורים רק פעם בשנה" "פעם ב.. מותר" (אומרים הרזים המבינים הגדולים בדיאטות..). והנה רשימת הנזקים: שלושה כדורי גלידה עם קצפת וסירופ, וטוסט עם גבינה צהובה. כן, לאחר שאכלתי את כל הארוחות ביום, לא עשיתי שום ספורט, אני נסעתי לי לבית קפה, ואכלתי את כל הנזכר למעלה. אני גם מרגישה רע, כי במהלך כל השבוע הזה פרצתי את גבולות הדיאטה, התרתי את הרסן, לא לדבר על כך שסוף השבוע מתקרב... בקיצור, יש ימים שעדיף מההתחלה לא להתעורר בהם...
מצטערת על ההודעה הזאת.. מקנאת כל כך בכל אלה שירדו במשקל.. ומרגישה פשוט מיואשת מהכל... שלכם, ס.ש.

ארינה

New member
מתוקתי

לא קרה כלום!!! הכל יבוא על מקומו בתחילת השבוע כי גם לך מגיע להתפנק. אוהבת אותך בכל מצב ארינה

אני מבינה אותך לגמרי, ס.ש!!!

כפי שסיפרתי לכם אתמול, ירדתי קילו. כן, בשבילי הקילו הזה הוא משמעותי, כי זה אומר ש... נשארו לי רק עוד 2 קילו למטרה הגדולה שלי: להרגיש טוב עם עצמי!!! למרות שלמען האמת - אני מרגישה כבר טוב עם עצמי עכשיו, אבל אוי נו, שיהיה...
anyway, מה שאני רוצה לומר לך זה ש... אחרי שראיתי שירדתי קילו, אתם מכירים את זה שנורא מאושרים ואז אוכלים? ("אוי נו, ירדתי, אז מה אכפת לי? פעם אחת")... הבעיה היא, שה"פעם אחת" הזאת גורמת להרגיש מה´זה רע אחריה ולעיתים- ישנה שרשרת אחריה של עוד "פעם אחת"... יודעים למה אני מתכוונת? בכל מקרה, אתמול הייתי אצל חברה שלי- ישנתי אצלה, כפי שסיפרתי לכם כאן (יש משהו שאני לא מספרת כאן?
) ו... ישבנו ועשינו "מרתון סרטים" ו... ו... ו... אכלתי פופקורן ועוגיות ובלה בלה בלה... ועוד לא עשיתי ממש התעמלות!!! כאילו, הלכתי, אבל ***רק*** שעה, ובשבילי- לתקופה האחרונה, זה נחשב מעט ביותר... הקיצר, קמתי בבוקר עם הרגשה חרא ועד עכשיו לא אכלתי כלום (גאה בעצמי!)
אני רק רוצה שתדעי, ס.ש יקירתי, שני דברים עיקריים: 1. את לא צריכה להצטער על שום הודעה מבאסת... בשביל זה הפורום קיים!!! אוהבים אותך, מאמי...
2. לא נורא. פשוט לא נורא. תכניסי את זה טוב טוב לעצמך לראש: לא נורא. אז פעם אחת ויתרת לעצמך, אז היום תקצצי. שטויות. גם את זה תעברי...
אוהבת אותך מאוד והמון בהצלחה... ובאמת: לא נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!! מגיע לך "להפניק" קצת את עצמך... :) עדי

למעלה