איך נפרדים מבחורה בדייט מבלי לשקר?

HANGMANN

New member
איך נפרדים מבחורה בדייט מבלי לשקר?

למשל אחרי דייט שאין לי כוונה להמשיך עם הבחורה אני אומר לך טוב ..לילה טוב..אז אני אתקשר אליך מחר (ואין לי כוונה להתקשר) שתבינו זה לא שאני שקרן או אדם רע..פשוט קשה לי לדחות מישהי שהיא מולי ...כי אז רואים פתאום דמעה זולגת ..או עצב על פניה... ואני לא מרגיש טוב עם זה.אז אני אומר לך מחר אני אתקשר..ככה היא כבר תבין לבד שזה לא זה אה ועוד משהו ..אני המצאתי את המשפט זה לא את זה אני
אני אומר לכם לדחות זה לא קל...
תקחו את זה לתשומת ליבכם כל הדחויים

magenta73

New member
זה באמת הורג אותי

המחשבה הזאת, שאם תדחה בחורה היא תתחיל להזיל דמעות ולהיכנס לאיזה סרט טורכי. כאילו, בנדם... צא מזה! יש לה חיים, אתה יודע. היו לה חיים לפניך, ויהיו לה חיים גם אחריך. אני חושבת שגם נשים וגם גברים משפיק בוגרים ומספיק נבונים להבין ולהכיר בעובדה שלא מעוניינים בהם או שזה לא זה... במיוחד בדייט. או שנגיד בליינד-דייט. וואלה. ביג דיל. לא מתאים. עדיף להגיד לא מתאים מלשקר.

orrin

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןן

להעלם זה יותר כואב מלהגיד "לא מתאים לי" וגם כשאתה אומר "לא מתאים לי" יש דרך לעשות את זה בעדינות.... בלי כל הקלישאות ובלי לפגוע.

shaniza

New member
בהחלט

קצת כבוד לבן אדם שמולך... אם אין לך כוונה להתקשר - פשוט אל תגיד את זה. ומה תעשה אם היא לא מבינה רמזים ומתקשרת אליך בעצמה? תקבע איתה דייט נוסף כי לא נעים לך לשמוע את האכזבה בקולה ואז תבריז לה...? דמעה זולגת? אחרי דייט אחד? אתה ממש שובר לבבות אתה...

magenta73

New member
אז מה?

אז אני אחייך ואומר, כן, נהיה בקשר ואז אתאדה ברוח ואתן לו להבין לבד?... למה לעשות דבר כזה?... קצת כבוד לאדם שמולך. זה הכל. אל תעשה לחברת מה ששנוא עליך וכן הלאה.

לא מקובל עלי...

ממש חוצפה ומעליב לחשוב שהיא תבין לבד... כמו העזת לקבוע פגישה, תעז ותאמר לה מה אתה חושב בסופה... לא נעים לך פנים מול פנים? תתקשר ותאמר לה בטלפון..או אפילו SMS - אל תשאיר אותה תלויה... זה לא פייר,לא יפה..ובעיקר לא הגון. לתשומת ליבך..

HANGMANN

New member
אבל...

לפעמים המשפט טוב אני אתקשר אליך מחר יוצא באופן אוטומטי..בשביל שתכננתי מה לומר זה א וב לקחתי לתשובת ליבי כל מה שאמרתן..בפעם הבא אני אשלח לה פקס ואגיד לה שלא מתאים
סתם סתם...אני אנסה להפרד ממנה בלי התחקמויות בפעם הבא...מה ששכנע אותי זה מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך ובתור חובב של פילוסופיה ומוסר זה מה שהכריע ושכנע אותי...

למעלה