איך נפתרים מזה.........?

shelycat

New member
איך נפתרים מזה.........?

קרה לכם שנתקע לכם שיר שאתן כל הזמן מזמזמות/שרות אולי אפילו רוקדות ריקוד קטן תוך כדי או מנצחות כמו מנצח עם הידיים? לא בהכרח שיר שאתן אוהבות, לעיתים אפילו שיר טיפשי במיוחד? איך נפתרים מזה? אני כבר יומיים מזמזמת ושרה לעצמי שירי חנוכה, והערכה שלי לעצמי יורדת מרגע לרגע, אני רוצה להפסיק ולא ממש מצליחה איך נפתרים מ"מי יהלל גבורות ישראל......"?

גלי ב

New member
פותחים רדיו...או שמים דיסק שאוהבים

וככה..נדבקים לשיר אחר
זאת השיטה שלי...והיא תמיד תמיד עובדת..זה ב-ד-ו-ק
בהצלחה !

shelycat

New member
ומה קורה אם זה לא עובד?

או שאת מתחילה לשיר עירבוב של 2 שירים, או מחרוזת שירי חג (כמוני עכשיו), או יותר גרוע כשאת מגלה שאת מתחילה לשיר ג`ינגלים ופרסומות (סאמר סייל, סאמר סייל....)? דרך אגב זה קורה רק לי? או שיש פה עוד שכמוני? ולאיזה שירים הכי מפדחים נדבקתם?

אתי@

New member
כן ../images/Emo5.gif וזה הכי מעצבן כשנדבק שיר שלא

סובלים. אני לא יכולה לסבול אץ השיר "חשמל זורם בכפות ידיך". אני שומעת את השיר ונתקפת בויברציות שליליות, פשוט בלתי נסבל
אבל מה? אני תמיד "נדבקת" לשיר הזה

daldan

New member
אני לאחרונה תקועה עם...

שיר הקטשופ - ואני אפילו לא יודעת את המילים שלו
כל יום באופן קבוע בסביבות השעה 7 בבוקר עובר רכב עם השיר הזה בווליום חזק (סתם מישהו שעובר קבוע ברחוב שלי ושומע מוזיקה בווליום - אבל תמיד את השיר הזה) וככה כל יום אני מתחילה את היום עם השיר הזה. שבחינתי נטול מילים מה שעושה אותו יותר מעצבן. אולי אני אתחיל לזמזם את "מי יהלל גבורות ישראל..."

צריך להעביר את השיר

למישהו אחר. לישר יש צורך להיות דבוק למישהו, לכן, אם תדגרמי למישהו אחר להיות דבוק לשיר, את תוכלי להשתחרר מזה. לא מאד ידידותי, אפילו קצת מאנייקי לעשות, להדביק מישהו ביודעין בשיר מעצבן או זמריר (ג´ינגל בעיברית)- אבל זו השיטה הכי בדוקה. 100% הצלחה! באמת! רק צריך להזהר לא להיות ליד המישהו הזה כי: א. את עלולה להדבק בחזרה. ב. המודבק עלול להבין שהדבקת אותו ונורא להתעצבן

Ronnie*

New member
אז בגלל זה אורי תמיד מדביק אותי!

לפעמים אני מוצאת את עצמי מזמזמת שיר בלי שום סיבה הגיונית, ואז אני שמה לב שבעלי היקר גם מזמזם את אותו שיר, וקולטת שהוא הדביק אותי! לא שזה עזר לו להשתחרר... ואכן, שיר הקטשופ (המעצבן) הוא אחד השירים היותר נדבקים שיש...

danonit

New member
מתילים לשיר את... ../images/Emo79.gif

לא קלה היא לא קלה דרכיינו
וכל מה שנתקע בראש מפנה מקום למלך
השירים הנתקעים... וברצינות - אני גם חושבת שהפתרון הוא להדליק את הרדיו.

shelycat

New member
הבעיה........

הבעיה בשיר ש"נתקע" שגם הרדיו לא ממש מציל את המצב אלא לכל היותר נותן פסק זמן לשיר וכשמכבים אותו הוא חוזר -ובגדול! ודבר שני גיליתי שאני פשוט ממשיכה לזמזם את זה בשקט לעצמי או מכבה את הרדיו כי השירים לא מתאימים למצב רוח ולקצב של השיר שנתקע. חוץ מזה כשנתקע לכם שיר אתן מגלות לפעמים שאתן גם עושות לשיר יותר מקול אחד, למשל אם זה שיר כמו מי יהלל שבו כל X זמן נכנס קול נוסף לשיר?

shelycat

New member
כן! אנחנו (אני והתולעים?) שרים

ביחד ועושים קנון וגם ממציאים חלק נרחב מהמילים של השיר מחדש כי זה לא תמיד מסתדר לנו נכון.

daldan

New member
אני מקווה שאתם מתואמים

מי יהלל גבור...(מי יהלל גבורות ישראל) אותם מי.. (אותם מי ימנה) הן בכל דור י... (כל דור יקום הגיבור)

מי ימלל! לא "מי יהלל!"

נו באמת...
אוהדי שירי חנוכה נפגעו עד עמקי נשמתם. אגב, נראה לי שזה החג שיש לו הכי הרבה שירים (פעם עשיתי שירון...)

מאי26

New member
מכה מוכרת... מסכימה עם כל מה

שאמרו פה לגבי הדבקת השירים לאחרים, רק שזה לא תמיד עובד, לפעמים שניכם תמצאו את עצמכם מזמזמים את אותו שיר מעצבן. אגב, אחיו החורג והמרגיז לא פחות של השיר הנדבק, הוא השיר שמתים לשמוע אותו אבל זה לא יוצא: מכירים את זה, שבדיוק משמיעים איזה שיר ברדיו, דווקא שיר שמשהו בו תפס אתכם, ואחר כך הוא נדבק ואתם מתים לשמוע אותו שוב (דבר שגם עוזר לשחרר את הדבק) ולמרות שבימים שעברו השמיעו אותו שבע פעמים ביום, פתאום השדרנים עושים איזה שביתה איטלקית לשיר הזה דווקא ביום שהוא נדבק לכם ואתם צריכים לשמוע אותו שוב, דחוף, כדי להשתחרר?

למעלה