איך נצחו את שנדו?

פקד בלק

New member
איך נצחו את שנדו?

פספתי 4 פעמים את הפרק ששנדו מקבל את כל הקמעות ואני לא יודע איך הם ניצחו את שנדו אבל ראיתי בפרק שבו שנדו שיכתב את ההיסטוריה שג´קי,ג´ד והדוד לקחו את הקמעות משנדו בעזרת דבר מוזר על היידים שלהם.

swirrrly

New member
אוקי.. אממ..

קיוויתי שמישהו אחר יענה..
לא בגלל עניין של עצלנות... אוקי אז בפרק "החתלתול(
) והנמר(
)" (אחד לפני האחרון בעונה הראשונה. מס´ 12) ג´קי מחזיק את קמע הטיגריס והוא נשבר(
), לכן גם ג´קי נשבר לחלק של היצרים שלו ולחלק שממתן את החלק של היצרים שלו. כלומר: לג´קי הטוב(
) ולג´קי הרע(
). וג´קי הרע מצליח להביא את כל הקמעות בשביל היד(
) האפלה(
). בפרק שאחרי ("יום הדרקון"-13), ברגע ששנדו חוזר לחיים, ת´ורו נפצע(
) בגללו, ומחליט שהוא עובר לצד של הטובים. אז הוא הולך לחנות של הדוד, פצוע. עכשיו ג´ייד מקימה את צוות הג´יי שיעזור להם במלחמה נגד שנדו, שהתברר להם שהוא רוצה לחזור לשלוט על כל אסיה(
). ג´ייד מיד חשבה על ההורים שלה (שבאסיה). ובסין (אם אני לא טועה) כל מדור 13, ג´קי והדוד (וג´ייד) נמצאים שם מול שד האש(
) האימתני (
). דוד מעניק לג´קי מעין משחה כזאת שמורחים על הידיים, ואיתה הוא כאילו יכול לחדור מתחת לעור של שנדו (
) ולהוציא את הקמעות הנחשקים. אז הוא מוציא את הקמעות. וגם ג´ייד עוזרת לו כשהיא באה מאוחר יותר ומפתיעה(
) אותו, מורחת על עצמה את המשחה, ועושה את העבודה. לבסוף, בלי כוונה היא מפוצצת(
) את שנדו (עם קמע הדרקון - דרקון נגד דרקון..), מה שלטענת דוד מותיר בעולם מקום לעוד רשע, וחזק יותר. וחברי היד האפלה, מצאו את הקמעות בסביבה, ולקחו אותן לחיקן. [URL='http://'] הסוף[/URL]

פקד בלק

New member
תודה

שירלי תודה שסיפרתי לי מה קרה בפרק ההוא עכשיו גם הבנתי איך טורו הגיע לחנות של הדוד מהיד האפלה.

למעלה