איך נקרא השיר..

איך נקרא השיר..

שמבצעת להקה צבאית כלשהי (איזו?) והפזמון הולך כך: כמו אחרים הוא לובש בגדי חאקי ולרגליו נעליים גבוהות רק שבעיני הוא אינו דומה לאיש, הוא יחיד ומיוחד מאד ???

ועוד נעלם...

איך נקרא שיר שכנראה שרה גלי עטרי, ויש בו שורה כזו: הוא שהבטיח לי חורף חם, לא יקיים לעולם ?

arivederci

New member
אתה דוקא טועה

זה חורף חם, וזה גם מסתדר טוב עם התוכן של השיר

נופרר

New member
את מככיר

אולי את השיר של גלי עטרי "עוד מעט" אם כן תוכל להגיד לי איפה אפשר להשיג לי את המילים..או את השיר.. תודה.....

trilliane

Well-known member
מנהל
../images/Emo62.gifטיפ: בשביל למצוא שיר יש מומה!

אני לא זוכרת באיזה אלבום מקורי השיר מופיע, אפשר כאמור, לבדוק ב"מומה". יש לי את הישר ב-2 אוספים: "זה היה אצלי בידיים" - אוסף משירי אילן וירצברג "השירים שיביאו לכם אהבה" - האוסף השני של גלי עטרי שניהם אוספים מומלצים מאד, ובשניהם יש את חוברת המילים בדיסק. עינת

trilliane

Well-known member
מנהל
אני יכולה, אבל

אם יש לך את השיר, את יכולה לשבת ולתמלל אותו לבד, לא? ואם אין לך אותו ואת רוצה להשיג אותו, את יכולה פשוט לקנות את אחד מהדיסקים בהם הוא מופיע. עינת

נופרר

New member
אני קונה את

הדיסק...אבל בנתיים אין לי אותו ורק רציתי את המילים אבל אם זה יוצר בעיה כל שהיא את לא חייבת......

trilliane

Well-known member
מנהל
החלטה מצויינת ../images/Emo13.gif

לא יודעת איזה דיסק החלטת לקנות, אבל שני אלה שציינתי מצויינים. לגבי המילים - זה לא שיש לי אותן על המחשב, אחרת זו לא היתה בעיה... אני צריכה להקליד במיוחד, ואני מודה שאין לי מוטיבציה... אני עצלנית מדי בשביל זה, ואני מקלידה כבר כ"כ הרבה דברים, שפשוט אין לי כוח, אלא אם כן מדובר במשהו מאד חשוב. עינת

נופרר

New member
במקום לכתוב

מה שכתבת היית כבר כותבת את המילים........ אז אולי בכל זאת תכתבי לי אותן?

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא רוצה להגיב להערות כאלה. ../images/Emo46.gif

למעלה