איך נקרא לעידן בו אנו נמצאים היום?

יחיאב

New member
איך נקרא לעידן בו אנו נמצאים היום?

אני מביא לפתחכם את המכרז על השם החדש שיינתן לעידן שאחרי הפוסט-מודרניזם, העידן בו אנו נמצאים היום. הצעות, רעיונות, מנומקים ובלתי מנומקים, אנא השאירו בתגובה להודעה זו. תרשו לי להיות הראשון ולהציע: נאו-מודרניזם. מה דעתכם? הערה למכרז: הצעות כגון פוסט-פוסט-מודרניזם או פוסט בריבוע מודרניזם, יידחו על הסף.

נאו- משמע חזרה ל...

ואתה באמת חושב שיש "חזרה" למודרניזם? אני לא חושב. בציור , קראתי איפשהוא מישהו שכתב על פיגורטביות-פוסט-קונצפט. על משקל זה אני דוקא הייתי מציע את ה" פוסט-קונצפטואליזם" ...

יחיאב

New member
זה לא רק חזרה ל...

אלא גם במגמת התחדשות. הרעיון שלך נחמד, אבל קשה להגייה. ולא חייבים לכלת על המילים הסבוכות ביותר.

חזרה לעתיד

בכיר הטרוריסטים חוסל שוב. סליחה. אנחנו בדיון אחר. החדשות פשוט גולשות למטה. חשבתי אולי על עידן התמימות, לאור ההתפתחויות החיוביות בעירק. בעצם עידן הטמטום מתאים יותר. משהו פשוט וקל. עידן האמת. כן, עידן האמת. זהו זה. לדעתי זהו העידן שבו אנחנו חיים. עידן האמת והחופש. ולא לשכוח לא לדווח על דיוני קבינט. עידן האמת והחופש. וברצינות שמעתי טענה כבר לפני שלוש שנים שאנחנו חיים בעידן הפוסט-רומנטי. שכחתי לשאול את חבריי באירופה באיזה עידן אנחנו חיים כיום. לדעתי הם, כמו גם חלקים נרחבים כאן, חיים בעידן הבורגני.

nooriko

New member
אני מבקשת סליחה על הגסות אבל

מישהו מציע לקרוא לעידן שלנו עכשיו עידן החארתאבּוּנה... חחח... לא לקחת ברצינות ..סתם סתם סליחה סליחה ...בזמן האחרון אני מתגרדת רק מרמז של פלסף אבל זה הקטע שפוסט זה פלסף אבוד שמביא גרודים.. וכאן נחמד בגלל האנשים לא בגלל הנושא המפוחלץ שוב סליחה לא יודעת מה קורה ליבזמן האחרון יש שיר כזה לא? לילה טוב

neoM

New member
מסכים עם נוריקו

לא בענין הגירוד, דווקא דלוק/שרוף/"מת על.." פלצנים ופלצנות מכל סוג, לפחות לומדים מהם מלים חדשות ומסובכות. בענין הניאומודרניזם - הניק שלי ניאומ= ניאומודרניזם....... פוסטקונצפטואליזם נשמע אחלה שם. אבל אני דווקא הולך לכיוון של "ניאו פונדמנטליזם" (מה לא??)

אלי 00

New member
אני דווקא נימשך להגדיר את העידן

הנוכחי במונחים של פרה-XXXX. אולי העידן הפרה-ביוני? זה עידן שבו אנו בני האדם מתחילים להכשיר את עצמנו לארמגדון הרובוטי. המוזר הוא, שהגדרנו מראש שהמנצח יהייה הרובוט היעיל יותר. כלומר מראש הגדרנו את נחיתותו של האדם. כלאמר, אנו מכשירים את עצמנו לקרב שמובנת לנו מאליה תבוסתנו.

neoM

New member
תמיד אנחנו ב-פרה.....

ולא פָּרָה..... אבל קביעת הפרה תמיד היא רטרוספקטיווית, ומי קובע אותה? גברים? סתאאאאאאםםםםםםם

Scummy

New member
יש לי יש לי

סינתזה הגליאנית של עידן הביניים הניאו-תעשייתי עם פוסט-אקזיסטנציאליזם ניטשאני, הנשלטת באופן בלעדי בידי ההון. מתישהו אני גם אנמק....

Scummy

New member
בעצם לא...

סינתזה הגליאנית של עידן הביניים הניאו-רציונליסטי עם פוסט-אקזיסטנציאליזם ניטשאני, משולבת עם ליברליזם פוסט-תעשייתי, ונשלטת באופן בלעדי בידי ההון. וכפי שציינתי, מתישהו אני גם אנמק....

Scummy

New member
אוקי, זה היה רע.

אפשר פשוט לקרוא לכל מה שהולך עכשיו "העידן התרבותי ההזוי".

nooriko

New member
למה הזוי?

שום דבר פה לא הזוי. הכל מוחשי מאוד. יותר מדי מוחשי. יותר מדי בכלל. עמוס, דחוס ורץ מהר מאוד. הזמן של היום הרבה יותר מהיר. מעניין מה איינשטיין היה אומר על זה. מישהו פה מבין קצת בפיציקה.

neoM

New member
סקמי

קראתי את שתי אפשרויות הסינתזה ולא מצאתי את הדיאלקטיקה בכלל..

Scummy

New member
מובן. לא ממש שברתי את הראש...

על ההגדרה הזאת. אני אנסה להסביר את עצמי, אבל אל תלהג כשאתה קורא את זה...! אפשר לומר אם תרצה שהדיאלקטיקה נובעת מהסתירה הפנימית של הרציונליזם הפוסט-תעשייתי ששואף תמיד לנפץ פסילים ו"להסיר את הקסם מהעולם" כמו שמאקס ובר הגדיר את זה, והשאיפה לאותנטיות שאבדה עם הדקונסטרוקציה ההתאבדותית-אך-אופנתית שנובעת מאותה סתירה פנימית, מה שמוביל לקריסה הכרחית של שתי התזות אחת-לתוך-השניה, מה שיוצר את העידן הנוכחי שאנחנו חיים בו. עכשיו מותר ללהג. שיט אני חושב שיש לי איזה כשל לוגי שם בטיעון.

Scummy

New member
אוקי..ההודעה תקפה לשני המינים כאחד.

אבל ממילא מגדר זה לחנונים.

neoM

New member
תגיד

אבל אני נורא אוהב ללהג, מדוע אתה שולל ממני הנאה אוראלית זו? כן יש לך איזה כשל לוגי שם בתוך הטיעון, אולי.. אבל אני לא מצליח למצוא אותו, חוץ מהעובדה ש"הסתירה הפנימית" לא ממש מובנת.....

Scummy

New member
להג your ass off

הסתירה הפנימית מתייחסת, ידיד, לתהליך הלינארי שבמסגרתו הרציונליזם מוקצן אד אבסורדום, ויוצר הוויה לא-אותנטית. תשמע, לא סתם העפתי את עצמי מהחוג לפילוסופיה אחרי חצי סמסטר...

למעלה