איך נראה הבוקר שלכם?

נורא!!!

יש לי ילדה אחת, אז החיים שלי קצת יותר קלים במובן הזה, אבל זאת הבחירה שלי.

בעיני זה נורא!!!
אם ככה מתחיל הבוקר, איך יראה שאר היום? יצירת אווירה נעימה בכל מצב זו השאיפה שלי, ככה זה כנראה שנולדים במזל מאזניים

ברור לי שהשפה שלה מוקצנת, אבל... ככה לא מדברים לילדים.

אני קמה כשעה/שעה וחצי לפני בוני (ילדה בת כמעט 10 אבל ככה זה היה תמיד) מארגנת לה לאנצ' בוקס ופליי פיס, תוך כדאי שומעת את החדשות בטלויזיה. עושה כמה תרגילי ספורט לגב הכואב שלי, ופותחת את המדיה החברתית לבדוק מה קרה בלילה

מעירה את בוני עם מסאג' בכפות הרגליים ואווירה נעימה, ויורדות לאכול ארוחת בוקר יחד, למרות שאני הייתי מעדיפה לאכול יותר מאוחר. לא בשבילי לאכול מוקדם בבוקר (8:10).
ב 8:45 בוני יוצאת מהבית והולכת לביה"ס שמתחילה בשעה 9:00.

בסופי שבוע זה מאוד שונה כמובן, אז אני ישנה עד שאני מתעוררת, שזה לרוב אחרי בוני, היא כבר למטה בסלון רואה טלויזיה.

סופ"ש נעים

alphadelta

New member
לא חושבת שזה עניין של כמה ילדים אלא

עניין של התארגנות. אבל לי יש רק שניים. אז אולי גם אני מפונקת. מקווה שזה לא באמת אצלם ככה. כי אז זה עצוב. הם קמים לבד ( שעון מעורר) לפעמים באים לחיבוק בוקר ולפעמים קודם מתארגנים. אני בן אדם זריז והם איטיים. אז אני מנסה לכבד את זה ולתת להם מספיק זמן בבוקר. זה לא פשוט לי. אבל אני לומדת לשחרר. אני קמה מוקדם ומסדרת צהרים ( להם) וארוחת בוקר ( לכולנו). אנחנו אוכלים יחד ארוחת בוקר והם יוצאים. העזר ואני שותים קפה לפני שהילדים קמים. זמן של שקט ;)
אף פעם לא ראו טלביזיה בבוקר לפני שאנחנו קמים. זה משום מה משהו שאני מאד רגישה אליו. גם בסופי שבוע. יש משחקים, וספרים ועולם של דמיון. וזה מספיק.

גם בוני מאוד איטית בהתארגנות וזה מוציא אותי

לפעמים משלוותי, אבל אני מנסה תמיד להוסיף עוד 5 דקות בשביל שהיא לא תשמע כל הזמן Get going please

לי דווקא אין בעיה עם טלביזיה בבוקר, בתנאי שיש זמן. והאמת, אני הכי אוהבת טלביזיה בבוקר של סופי שבוע
בוני מתעוררת לפני ויורדת לראות טלביזיה, ואני יכולה לישון עד 9:30 כמו היום

אני לא מסוגלת לראות את בעלי מתארגן בבוקר...

זה ממש מטריף אותי.
אני קמה ותוך חמש דקות כבר מוכנה ומאורגנת ממש ליציאה.
הוא גורב גרביים, הולך להכין קפה, שותה, אוכל משהו, מחליף בגדים-הכל באיטיות ונמשך שעה ארוכה... והכל מלווה בקיטורים וכל מיני "אוי, אני שונא בוקר"

&nbsp
מזל שאני בד"כ בדרך לגן כשהוא מתעורר

alphadelta

New member
להתעורר עם עיסוי?

ואו. איזה תנאים יש אצלך בבית. אפשר גם? ;)

אני לא מהאנשים שקמים כשהשעון מצלצל,

אני מתמיד שמה על נודניק, ורוצה עוד 10 דקות להתעורר לאט. נראה לי נחמד אם שמישהו יעשה לי מסאג' ב 10 דקות האלה.
הכי כייף זה לתת לילדים מה שאין לנו, אז אני מעירה את בוני עם: "בוקר טוב", ויושבת על המיטה ועושה לה מסאג' ברגליים וגורבת לה גרביים, עד שהיא מתעוררת לגמרי. בוקר רגוע אמרנו

carlimi

New member
טוב לא הייתי מתרגשת מזה יותר מידי

אבל לענייננו ....
מה אני אגיד לך? אני לא בן אדם של בוקר. וזה בלשון המעטה.
אז אני בדרך כלל לא קמה בבוקר לילדים, אלא אם כן אין ברירה.
הבעל אחראי, ועכשיו אחרי שרכשנו רכב נוסף, הוא גם מסיע אותם לבית הספר ב 8:30.
הבקרים הרבה יותר קשים כשיש יותר מילד אחד. זה גם מאוד פונקציה של גיל ועצמאות הילדים. כשהם קטנים הם קמים בדר"כ מאוד מוקדם, ויש גם הרבה התעסקות איתם כי צריך לעשות הכל. מגיל מסויים זה משתנה והופך לקצת יותר קל.
ישנה גם הפונקציה של האם ההורים עובדים. כשלא עבדתי הכל היה הרבה יותר רגוע כי לא הייתי בלחץ להספיק הכל בפרק זמן מוגבל.
סה"כ הבקרים שלנו היום נראים רוב הזמן בסדר.
קמים בין 7 ל7 וחצי (היו כבר כמה מקרים שהיינו צריכים להעיר ב 8, בעיקר בימי שני) הבנים לבושים (פטנט גאוני = לישון עם הבגדים של יום המחרת) יורדים לאכול ארוחת בוקר. אחכ הבת. רואים קצת מחשב ומתחילה התארגנות של צחצוח שיניים, נעליים, הכנת תיקים ויוצאים. אני קמה בסביבות 8 לחיבוקים ועזרה עם נעליים וכאלה...חחח בעיקר לראות אותם לפני שהולכים ולתת חיבוק ונשיקה.
איך שיוצאים רצה למטבח עם הפיג'מה להכין לי קפה ומתיישבת לעבוד

למרות שאני לא לובשת פיג'מה,

אני דווקא אוהבת שיש בגדי שינה, ובגדי יום. אם איזה בגדים הם הולכים לבית הספר?

carlimi

New member
מודה שבהתחלה לא הסכמתי אפילו לשמוע על זה

באה מבית ייקי וכמובן שיש פיג'מות והכל.
אבל עם שלושה ילדים מאוד קטנים, באמת היה לנו מאוד קשה בבוקר ...
במיוחד כמו שכתבתי שאני לא ממש מתפקדת בבוקר, אז הכל נפל על בעלי ובתור אחד שעובד זה לא קל.
ואז מישהו הציע את זה כרעיון להקלה על ההתארגנות.
הייתי מזועזעת. באמת.
ואז ניסינו את זה.
וזה היה נפלא. פתאום התארגנות נורא מתקצרת ויש הרבה פחות לחץ, מתפנה זמן לארוחת בוקר. היה תענוג.
אז אימצנו ומאז זה ככה. מדובר רק בבנים, שניהם לובשים בגדים נקיים אחרי המקלחת בערב, בדר"כ טרנינג וחולצה. לא מפריע להם לישון עם זה, זה נוח בדיוק כמו פיג'מה.
אני בעד לעשות פעולות במקלות עלינו כהורים, גם אם אולי למישהו אחר זה נראה מוזר.
אם לנו יותר קל, אז גם לילדים יותר נעים בבית.
GOOD ENOUGH MOTHER.
זה המוטו שלי

alphadelta

New member
הנה נושא לאחד הבאים:

רשימת כל הדברים שלפני שנעשנו הורים היו בגדר ״ זה לא יכנס אלי הבייתה. ״ אבל נכנסו בכל זאת. עם ההורות באות תובנות. וחיי היום יום מלמדים שיש עקרונות שאני לא מוכנה לוותר עליהם ויש כאלה שכן. קיבלתי מבטים מזרי אימה ברחוב , כשבני, שתמיד חם לו, הלך עם מכנסיים קצרים בחורף. וכל הגנים תואמי הפולנים שלי נזעקו. אבל הוא ילד בריא ( טפו טפו טפו) וחכם ויודע מגיל צעיר מתי קר או חם לו. שלחתי בשקית לגן מכנסיים ארוכים. שיהיה. וכמעט אף פעם לא השתמשו בהם.היום הוא בחטיבת ביניים. והוא זה שמקבל את המבטים. ופשוט לא אכפת לו. אז יש לנו את הרשימה שלנו. ובשיחות עם הורים אחרים אנחנו מעלים את הרשימות וצוחקים על עצמינו. אגב, שהיו קטנים, בחורף פיג׳׳מה הייתה הבגדים התחתונים שלובשים למחרת. כלומר , חולצת הפיג׳מה הייתה גופייה ( לפעמים הלבנה ארוכה של דלתא, ותודה לסבא) ועליה לובשים את החולצה של היום.

rona73

New member
הבקרים שלנו

יש ימים שאני מתחילה לעבוד עם הילדים ב8:00.כמובן שכמעט הכל מוכן מראש.מתעוררים,שותים משהו חם,מתלבשים ומצחצחים שניים ומוכנים ליציאה.

יש ימים שאני מתחילה יותר מאוחר ואז אני מכינה להם את האוכל לבי"ס בבוקר.ואני קצת יותר משוחררת
האיש מסיע אותם לבי"הס ב7:30.

התיקים מוכנים ערב לפני תמיד.האיש מעיר את הילדים...

את האמת למדתי איך לא להלחץ בבקרים עוד לפני הרבה שנים שהיו בגן.עד שנה שעברה היו חיבוקים ארוכים אחרי שקמים(של כמה דקות).עכשיו רק שנפרדים.
מציינת שוב שאני רואה את הילדים שלי בבית ספר במהלך היום .
בסה"כ אנחנו די מהירים ואפקטיבים בבוקר,אני והילדים אנשי בוקר כמובן!! :)

בוקר טוב

אצלי זה לא חוכמה כי אין ילדים.
אני מתחילה לעבוד בשמונה בבבוקר וכאשר אני לא צריכה להתייצב בשבע לבדיקות- אני קמה בשש ורבע, מתארגנת צ'יק צ'ק-בד"כ הבגדים מוכנים מראש כדי לא להפריע לבעל שעדיין ישן,מתארגנת בסלון בניחותא ואז גולשת קצת באינטרנט.
אני יוצאת לכיוון הגן סביב שבע ועשרה כי אוהבת להגיע מוקדם, להתארגן בשקט בלי הפרעות. בד"כ מגיעה לגן 20 דקות לפני הזמן אחרי שעוצרת בסטארבקס לצ'אי לאטה שלי- המשקה החורפי החדש שלי

&nbsp
עכשיו הבוקר שלי כולל לקחת 2 אנטיביוטיקות שמיועדות לסוסים אז אני נאלצת לאכול משהו קטן כדי לקחת את זה וזה די עינוי -גם כי הטעם מגעיל וגם כי לא אוהבת לאכול על הבוקר , בד"כ ממש לא רעבה בשעות הבוקר המוקדמות.

mumfor4

New member
הבוקר אצלי מתחיל בערב לפניו

ככה זה עם ארבעה ילדים שיהיו לי בריאים .
אני מכינה את הכריכים יום קודם ושמה במקרר .
את התיקים מוכנים יש לי רשימה על המקרר עם המטלות לכול יום לכול ילד .ומי צריך בגדי ספורט ומי הולך לחוג כזה או אחר .
בגדים מוכנים מראש .
מתעוררת ברבע לשש , הולכת להכין לעצמי קפה של בוקר , הרבה פעמים מכינה ארוחת צהריים בבוקר ,או מוציאה בשר להפשרה .
מפעילה מכונה , מתקלחת . מעירה את הילדים , ארוחת בוקר , כשאני מפזרת , בשעה שמונה ורבע יוצאים .
כשבעלי מפזר אני יוצאת לרכבת בשעה 7 וחצי .
למדתי כשככול שיותר מאורגן הערב , ככה הבוקר רגוע .

shuttles3

New member
אני אוהבת את הבקרים שלנו

בכלל, אני טיפוס של בוקר. כל היום לפניי, אפשר לעשות דברים אחרת, הזדמנויות חדשות וכל אלה...
מתעוררת, מתארגת, מעירה את הבעל ואת הילדון בנשיקות (או רק את הילדון, והוא כבר מעיר את אבא שלו בנשיקות - בימים שלא אני מסיעה לגן), מכינה קפה, מארגנת אוכל, מארגנת את הילדון, חטיף דגני בוקר עם חלב
לגן. אם השכן בדיוק יוצא להוציא את האוטו - אז גם חיבוק זריז. כל הבקרים שלנו נראים מאוד דומים וזה מאוד מקל את ההתארגנות.
זהו, לגן ולעבודה. לרוב בלי דרמות מיותרות.
בסוף שבוע יש גם סדר קבוע (הילדון הוא טיפוס מאוד מסודר), רק כמובן קצת אחר ועם ארוחת בוקר משפחתית.
&nbsp
רק שיימשך כך.

אני קצת בהלם...

כמעט אצל כולן הבוקר נשמע כמו מתוך איזה סרט.
אני שונאת בוקר,
הייתי נותנת הכל כדי להמשיך לישון בבקרים,
אני קמה הכי מאוחר שאני יכולה וב ר ו ר שאני לעולם לא אקום שעה לפני הבנות!
בארץ, כשעבדתי, הבוקר היה לחוץ וסיוטי והבנות היו קטנות יותר וכמעט תמיד הייתי יוצאת עצבנית ומותשת.
פה, אנחנו ממש בנחת, אבל זה חדש לנו,
אני קמה בשש וחצי,
מעירה את הבנות ונותנת להן להן להתפנק במיטה,
לאט לאט הן מתארגנות ובינתיים אני מכינה להן תה וטוסטים לארוחת בוקר,
אחכ אני יושבת איתן ובזמן שאני יושבת איתן לארוחת בוקר, האיש מתקתק להן את כופסאות האוכל.
יוצאים בשבע וחצי מהבית אחרי שמתלבשים חם....
מתפללת בכל ליבי שנצליח לשמור על הבקרים האלה,
זה ממש לא מובן מאליו ואני ממש מעריכה את זה ושמחה בזה.

carlimi

New member
אאאהההה סליחה

אבל הבוקר שלכם נשמע לי ממש כמו סרט הוליוודי ....חחח
את קמה הכי מאוחר = 6 וחצי!?!?
אני קמה הכי מאוחר שאפשר וזה 8 ...חחח
בקיצור, אם את רוצה להרגיש טוב תחזרי לקרוא את ההודעה שלי.
וכן, הבקרים כאן לא נראים כמו שום דבר שהיה בארץ ואני מברכת על זה כל יום.
אחת הסיבות העיקריות הן שהכל מתחיל מאוחר.
בית הספר מתחיל ברבע ל9 ואנחנו גרים שנייה מהבית ספר.
ואני עובדת מהבית אז אין לי את הקטע של ההתארגנות

בגלל זה כתבתי כמעט

ההודעה שלך היתה קרן אור

הבקרים שלי מדהימים בארבעת החודשים האחרונים,
אבל זה לראשונה בחיי כך ואני מברכת על כך בכל רגע...

למעלה