איך נראה חדר של מעריצי דוקטור הו?

איך נראה חדר של מעריצי דוקטור הו?

אני עוברת כנראה לגור במעונות סטודנטים או בדירה עם שותפים. רעיונות לשיפוץ החדר (מעבר לדלת טארדיס, כרית עם הדפס של יאנטו וג'ק, וחריץ בקיר למבינים בלבד XD)

practical1

New member
שני קולאז'ים

אחד של "נשות" הדוקטור, השני של כל הדוקטורים שהיו?

BeatlesRulz

New member
לא יודע מה איתכם אבל

אני מעריץ מושבע של דוקטור הו וכל מה שיש לי בחדר זה פוסטרים של להקות.. XD

timetraveler900

New member
לי אין כלום נראה לעין../images/Emo8.gif

מורגאוס

New member
לי יש דאלק על השולחן

(בשם ברברלה, אגב), מגנטים של כל מיני דמויות מהסדרה, ואם מחפשים ממש טוב מוצאים גם שרשרת טארדיס שהכנתי מפימו. זה אולי לא קשור לחדר, אבל הרקע בפלאפון שלי הוא תמונה של ברברלה הנ"ל, וצליל ההודעה הוא הטארדיס הנוחתת. אוי אלוהים. אני פאנגירל!

Daniels44

New member
לי יש...

דלת טארדיס מכוערת, כ לא סיימתי אותה, כי הייתי עצלן. ועכשיו היא נשברה, אז גם ככה קונים ל דלת חדשה^^ פוסטר גדול, שמסגרתי, ונמצא מול המיטה שלי. ויש לי, כמובן, תמונה בפלפאון של דיוויד והטארדיס. ועד שלא החלפתי את זה לשירים של הביטלס, ההודעה היית הנחיתה של הטארדיס והצלצול היה המנגינה של העשירי.

OKDeSign

New member
האמת בקושי יש לי דברים של הדוקטור

כאילו, יש את הדיוידי של עונה השניה ואת היומן של מר. סמית אבל חוצמזה כל החדר מלא בשטויות של שודדי הקריבים ^_^

shaharEB

New member
לי יש בחדר

את הקופסאות האלה ששמים בהן כלי כתיבה ודפים קטנים , צבועות בכחול ועליהן כתוב Doctor Who וציירתי את הטארדיס
השומר מסך במחשב ובפלאפון הן תמונות של דוקטור הו.. תמונה קטנה תלויה בחדר ואני מחכה להגדלה של פוסטר של רוז והדוקטור

limors2

Active member
לא ויתרתי על החלום של דלת טארדיס.

בנתיים יש לי פוסטרים בגדלים שונים של דאלק ומברגי סוני באדיבות הקישורים שדניאל שמה פה פעם, מברג סוני ועונות 2+4 בספריית DVD שלי באדיבות איביי וחשבון הבנק שלי, טארדיס מקרטון שהדפסתי וקיפלתי+טננטים מפלסטיק על אדן החלון באדיבות דפנה, טארדיס קטנה לעיפרון שיושבת על המדף של הספריה ולידה טננט קטן מפלסטיק באדיבות דפנה, וכמה צלילים בפפלאפון באדיבות האינטרנט- האודיו של קליפ הבננה פון ההוא לשעון מעורר, הת'ים של עונה 5 בתור צלצול ברירת מחדל, הטארדיס בתור צליל קבלת מייל ו"הלו סוויטי" של ריבר לצליל קבלת סמס. אני ממש אוהבת לקבל סמסים.

limors2

Active member
עוד משהו.

המברג הסוני של ריבר. תמיד רציתי אותו ומצאתי אחד שעלה רק 30 דולר במקום 50 פאונד, אז החלטתי ללכת על זה. מצאתי עבודה, מותר לי!

DontEvenBlink

New member
יש לי טארדיס על השולחן!

והיא מגניבה. אני רוצה גם להפוך את הדלת שלי לטארדיס, אבל לא מסכימים לי. :(

TARDISwithaHat

New member
לי אין הרבה דברים

רק טארדיס קטנה משלי שקיבלתי מסבא וסבתא לפסח (אבא כבר רשם לעצמו אחת ליום ההולדת, אני חיה במשפחה של גיקים) ופוסטר של The 10 doctors בחדר שלי

MispIaced

New member
רק בובת אדיפוז קטנה

שעוד מעט תהפוך להיות קעקוע ליד הקעקוע של המדריך ושל האלמנט החמישי

חמוד ../images/Emo13.gif

גם אני קניתי לעצמי אחד כזה בביקור האחרון. הוא כזה מקסים וקטן.

האמ...

קשה לי להגיד כי בחדר אצל ההורים מעולם לא היה לי שום דבר של דוקטור הוּ, אבל עכשיו הדירה שלנו מלאה בדברים. אני צריכה מתישהו לצלם את האוסף המעודכן, אבל בגדול יש לי כל מיני טארדיסים מגניבות, מברג על קולי, יומן של ג'ון סמית', DVD ו-BD של העונות 1-4+ספיישלים, מלאך, תמונה של הטארדיס של ואן גוך, דאלק ורובוט צרפתי קטנים, אדיפוז ומלאך מכוסה עיניים.

ומתנת יום הולדת מאוחרת,

action figure של מלאך מעונה 5, לא כזה שמכסה את העיניים. חברים שלי נפלאים

Gal lifrey

New member
לצערי כרגע רק פוסטרים

אחד גדול ורשמי עם התמונה הזו ושניים משני עיתוני נוער של הדוקטור החמישי ואיימי (התמונה זאת וזאת)- לא מקורי במיוחד, אבל לפחות משהו.

למעלה