איך נראה חדר של מעריצי דוקטור הו?

אז לי יש..

פוסטר של Everything I know.. פוסטר של הדוקטור ואיימי. מארז של כוס של הדוקטור עם דמויות. עוד פוסטר של הפרק הראשון של העונה ה6. מברג. בובת אדיפוס שחברה הכינה לי. מגזין ספיישל דוקטור הו בריטי. מגזין ספיישל מד"ב בריטי. והיה לי עוד פוסטר פשוט החלטתי שאני לא רוצה אותו יותר, אז הורדתי אותו. ומעבר לזה, החדר שלי מפוצץ בביטלס ופוקימונים. החדר שלי פשוט צועק "פאנגירל!" שזה עצוב.

המסכה3

New member
יש לי

בנתיים את המברג של הדוקטור ה11. די וי די עם סיפור של הדוקטור הרביעי (שעדין לא הספקתי לראות:p) והצילצול בפאלפון שלי זה התופים של המסטאר. ויש לי במחשב את המנגינה הזאת : http://www.youtube.com/watch?v=idQRiLZukG0

Yaki J

New member
יש כל כך הרבה שזה נראה כבר מבולגן...

K9 יושב בבטחה על המחשב שלי, מעל הספרייה יש את הדגם של הטארדיס מבפנים עם כל מיני דמויות זרוקות בתוכו (כבר אין לי כוח להעמיד אותם), אוסף של טארדיסים והמפתח לטארדיס תלוי עליהם, דאלק גדול (30 אינץ) שחור ולידו פרופ של ספר מהספרייה (מהעונה הרביעית) שקיבלתי בסט, אוסף של בובות ה12 אינץ' (בעיקר סייברמנים), ועוד דמויות שמתארחות ליד דמויות של פמילי גאי, סטאר וורס וויינילמיישן.

קתרינהA

New member
לי יש רק שעון קיר

שעשיתי בעצמי בעזרת מדבקות שחברה הביאה לי מלונדון. יש לי גם מדבקה של טארדיס על המחשב שלי (שנקראת, אגב, "טוש" על שם טושיקו סאטו זצ"ל), ומחזיק מפתחות של טארדיס. אנחנו גרים בדירה שכורה, אבל ברור שכשנעבור לדירה משלנו תהיה לנו דלת טארדיס.

למעלה