איך נראה לכם

שמלת תחרה1

Well-known member
לפיד עם זיפים?
מה דעתכם על סגנון זיפים שהגברים אימצו מראה שהפך ל פופולרי ?

משתפרת1

Well-known member
לפיד עם זיפים?
כמו בוז'י עם זיפים. פתטי.
אישית- לא אוהבת את הזיפים שכולם מגדלים. מעדיפה את הבן והנכד בלי, אבל הבחירה שלהם היא לגדל אותם.

GoldenEyes

Well-known member
כמו בוז'י עם זיפים. פתטי.
אישית- לא אוהבת את הזיפים שכולם מגדלים. מעדיפה את הבן והנכד בלי, אבל הבחירה שלהם היא לגדל אותם.
כיף להם
אני לא רואה את עצמי עם זיפים , והיו לי כאלו בשבעה
להתגלח בלי סוף , אין לי כוח :)

Harrington

Well-known member
מנהל
לפיד עם זיפים?
הופתעתי בפעם הראשונה שראיתי זאת לפני כמה ימים. בהתחלה חשבתי שמדובר באבלות על מישהו, אבל התפלאתי שלא שמעתי על כך. באותו יום ראיתי לפחות עוד שני אישים שלפתע מגדלים זקן. לא חושב אגב שאפשר לקרוא לזה זיפים. זה גידול זקן.

מן הסתם מי שמכיר את האיש ומורגל למראה מסוים שלו, יצטרך זמן להסתגל. לאחר מכן אם הוא יוריד את הזקן, לפתע אותו אחד יצטרך להסתגל ללפיד בלי זקן :).
תכל'ס צריך אומץ בשביל לשנות לוק בגיל כזה ובוודאי כשאתה דמות ציבורית. אז אם זה מתאים לאיש עצמו ולקרוביו, שיהיה לו לבריאות. לא רואה שום בעיה מיוחדת.

אפרת10512

Well-known member
לפיד עם זיפים?
מה שמייחד את המראה של הזיפים הוא היכולת לשחק איתו וליצור גיוון, בין אם מדובר בזיפים קצרים וגנריים, או בזיפים ארוכים ומעוצבים יותר.
זו דרך יחסית נוחה להדגיש את תווי הפנים מבלי להיות מחויב למראה חלק ואחיד של גילוח מוחלט.
לפיד עם זיפים? אם זה נראה לו? מעולה! זה לא מענייני

שמלת תחרה1

Well-known member
מה שמייחד את המראה של הזיפים הוא היכולת לשחק איתו וליצור גיוון, בין אם מדובר בזיפים קצרים וגנריים, או בזיפים ארוכים ומעוצבים יותר.
זו דרך יחסית נוחה להדגיש את תווי הפנים מבלי להיות מחויב למראה חלק ואחיד של גילוח מוחלט.
לפיד עם זיפים? אם זה נראה לו? מעולה! זה לא מענייני
הוא נראה מבוגר. אהבתי אותו מגולח ושיער שחור מרוח בג'ל.

למעלה