איך נראים מלאכים?

איך נראים מלאכים?

איך נראים מלאכים? כמו הקשישה שהחזירה אתמול את ארנקך. כמו נהג המונית שאמר לך שהחיוך שלך מאיר את העולם. כמו הילד הקטן שהראה לך את הפלא שבדבר קטן. כמו העני שהציע לחלוק עמך את ארוחתו. כמו העשיר שהראה לך שהכל באמת אפשרי אם רק מאמינים. כמו הזר שהזדמן במקרה, בדיוק כשאיבדת את דרכך. כמו הידיד שנגע בלבך, כשלא חשבת שיש במה לנגוע. מלאכים באים בגדלים ובצורות, בגילאים ובצבעים שונים. חלקם עם נמשים, חלקם עם גומות, אחדים עם קמטים, אחרים לא. הם באים מחופשים כידידים, כאויבים, כמורים, כתלמידים, כאוהבים וכשוטים. הם לעיתים לא משאירים כתובת, ולעיתים אינם מבקשים דבר. אפשר למצוא אותם בעיניים עצומות, ואפשר גם לראותם בכל מקום. הבחירה תמיד בידינו. אז, המלאך שלך - איך נראה? כן, בוא ותספר על המלאך שפגשת לאחרונה, איך הוא נראה?

לסלי

New member
מקסים...

תודה שהזכרת לי את קיומם של המלאכים שלי. זה העלה לי חיוך...

IC4

New member
יום חמישי

הרגשתי רע פשוט היה יום שכזה עם אוירה שכזו אמרתי למישהי שאני לא מתפלא אם זה היום האחרון של החיים שלי (היה לי גם חלום שדיבר על התיחסות למוות) הלכתי לקניון לאכול מקדונלדס למזלי (כי לא באמת רציתי המבורגר) היה סגור אבל פיצה האט היה עוד פתוח לקחתי שתי חתיכות עם זיתים שילמתי עשרים שקל והיא רצתה להחזיר לי כסף אבל לא היה לה שקל אז היא נתנה לי 10 אגורות אמרתי לה "טוב מה אני אקח עשר אגורות? לא חשוב כבר" אבל היא אמרה לי ל"קח!"ת אז לקחתי היא הוסיפה "זה יעזור לך" כבר שמחתי
שאלתי "זה יציל את החיים שלי?" "כן" היא הסבירה לי
המילים האלה גרמו לפיצה החמה לחמם את ליבי
ואם הנהג מונית אמר לך שיש לך חיוך שמאיר את העולם - אתה היית המלאך שלו
יום שישי אכלתי בבית הפנקייק כפר ויתקין המלצרית שם עשתה את עבודתה עם חיוך אמיתי כל כך אני נדהמתי והתמלאתי באושר רק לצפות בה עושה את עבודתה מחלקת חיוכים לכל אדם שזוכה לה רציתי לדבר אבל יותר מדי רציתי במקום פשוט לדבר. בסופו של דבר אמרתי לה שכיף לראות אותה מחייכת היא אמרה תודה
אני רוצה להאמין שהיא יודעת

איך נראה המלאך שלי?

הלוואי וידעתי... אני רק יודעת שהוא שם, ושכל מה שהוא מכיל מתחלק בין כל אחד מהאנשים שאני מכירה, שממלאים את חיי, ושאני אוהבת כל כך... אז האם זה אומר שהם חצאי-מלאכים? לא. פשוט כי אין דבר כזה חצי מלאך. או שאתה מלאך או שלא. ואני? לי מספיק שיתמלא חלקיק של תנאי מהרשימה כדי להיות ראוי לתואר של מלאך. רק חלקיק של תנאי וזה עושה לי טוב... לא צריכה יותר מזה... הגר

IC4

New member
אני חושב שזה המלאך הקטן שמתעורר

מתי שבא לו
במצבים שאנחנו מסוגלים להבחין בו

כולנו חצאי מלאכים

לכל אחד מאיתנו כנף אחד.. וכשאנחנו מתחבקים אנו יכולים לעוף לשחקים.. שבוע מהמם
מיק.

המלאך שלי....../images/Emo139.gif

למלאך שלי יש עיניים כחולות, עור לבן ומבטא זר. המלאך שלי גבוה, בעל ידיים חזקות, יודע לחייך כשצריך ולהיות עצוב כשצריך. המלאך שלי- הוא המלאך שלי בלי לדעת שהוא כזה, הוא פשוט כזה. המלאך שלי אומר לי מה שצריך כשצריך- והוא לא יודע כמה זה נוגע וכמה זה משפיע. למלאך שלי יש צחוק של פעמונים, חיוך של ילד למרות שהוא כבר לא. המלאך שלי עוד מעט יעזוב, ועוד כמה חודשים כבר לא יהיה כאן. המלאך שלי לא יודע כמה הוא יחסר לי, כמה אני אצטרך אותו וכמה אני אדאג לו. אבל אני אודה למלאך שלי כל יום, שהוא היה כאן כשכן הייתי צריכה אותו. אז מלאך שלי, תודה. אני אוהבת אותך.

pompii

New member
והמלאך שלי הוא....

הוא בעצם שילוב נדיר ומיוחד של כמה תכונות, פנימיות וחיצוניות, של כל האנשים האהובים שליי, כל יקיריי הוא נמצא איי שם בלב של כל אחד מהם ומשמח אותי כל בוקר מחדש בבוקר השכם, במראה שממולי, בחיוכה של החברה הכי טובה שלי, בסנדביץ הטעים של הקפיטריה בבית ספר, בחזרה הביתה לכלבה החמודה שלי, בליבה של המשפחה שלי ובסופו של היום במיטה החמה שלי. המלאך שלי נמצא בזמן הנכון במקום הנכון תמיד כי הוא בעצם לא בנאדם, הוא משהו שקיים אצלי ואם רק תרצו הוא יהיה קיים גם אצלכם!

למלאך שלי קוראים לי אוררררר|שמש

אני יודעת איך המלאך שלי נירא מה שמו בן כמה הוא ומי הוא ביכלל? ליאור נרקיס הוא המלאך שלי כי בשיריו הוא גורם לי לחייך ובחיוך שלו ששווה לי את כל העולם שווה לי פשוט את הכללללללל הוא עושה לי את היום הוא גורם לי להאמין שחלומות באמת מיתגשמים שהעולם הקסום שמדברים עליה באגדות באמת קיים בתוך הלב והנשמה אם נביט עמוק עמוק בעצם ליאור ממלא אותי בהרבה אושר ובהרבה שימחה ואני כילדה שזה היה כל כך רחוק ממני לא מיזמן הוא פשוט ניכנס בחיים שלי בתקופה עצובה וכואבת והביא לי שימחה ואור אפשר להגיד שהוא בא בחורף והביא אביב מנגינה שימחה ופרחים סביב כשליאור מחייך אלי חיוך מקסים ניפתח לי מסך מלאאאאא קסמים קולו רוקם שירת אוהבים הוא מאיר את חיי כמו ים של כוכבים זה בטוח מלאךךךךךךך הוא בא כדי להאיר את חיי ולתת לי תיקווה זה באמת מלאךךךךךך מלאך שקוראים לו ליאור כי הוא באמת לי אורררר

המלאך שלי הוא..

אני .. בכל השתקפותי בחברי הטוב ביותר... בהורי... בכל אחד ואחד שאני פוגש בדרך ומראה לי פן אחר שלי.. ובכל פעם שאני מביט במראה, אם זו הבחורה שחלפה ברחוב, או נהג האוטובוס שחתך אותי... תינוק שמציץ מעגלה ומחייך.. או ירקן עייף שרוצה שהיום יסתיים.. בכל אחד שבו אני רואה את עצמי.. המלאך שלי הוא אני.. וגם את וגם אתה מיק.

madow

New member
מלאכים

כמו כל הנשמות התועות בעולמנו. הם באו בשביל לתקן את המעוות, לתת לנשמתם מנוחה וסוף סוף שלווה. מלאכים, גן עדן שיקרי, לא קיים. לפעמים זוהי יכולה להיות מילה, או מבט, או אפילו סתם היתקלות במישהו שלא ציפית.עולמונ מלא בשקרנים, תחמניים ומניפולטביים. צריך לראות את הטוב והמופלא בכל אחד מאיתנו. המלאך שלי לא קיים, הוא מת ממזמן. חשבתי שהוא איתי אבל מלאכי נטש אותי. השאיר אותי לבד וסובלת את הבלי העולם הגשמי הזה. מקווה שמצאת מנוחה לנשמתך הסוערת, אל תדאג יום אחד אנחנו ניפגש בשנית הנשמת התועה שלך

CluBeRiT

New member
עשית לי את החנוכה!

זו ההודעה הכי יפה, והכי בעלת עוצמה שראיתי המון זמן, ואני חיית פורומים קטנה. אז לא יכלתי שלא לרשום אותה ביומן הפרטי שלי, זה בסדר נכון? מלאך שומר? אני..... לא יודעת. יש המון מלאכים בחיים שלי, ושניים מיוחדים שגרמו לי להיות מלאך שומר לאחרים. אחד מהם הוא החבר הנפלא שנפרד ממני אתמול, אבל... אהבה נשארת. ואחת אחרת היא החברה הכי טובה שהייתה לי. שעזרה לי לצאת מתקופה שחורה והראתה לי את כל הכיף שבחיים, ושניהם יחד , שינו אצלי את כל הציניות ואת כל הנקרא לזה רע? שניהם לימדו אותי לא לפגוע בשביל הכיף. אותה חברה, שלחה לי בקיץ, מכתב בט"ו באב, ובו תליון של מלאך, וביקשה שאשמור עליה, ועכשיו נזכרתי בזה. אז תודה שהזכרת לי!

מלאך האהבה שלי!

יש מלאך אחד בכל העולם שהוא המלאך שלי. מלאך ששומר עליי ומגן עליי מלאך שאוהב אותי ורק אותי. שבא לחיי הוא הכניס לי אושר וסיבה לחיים, שמחה, ורצון לאהוב עוד ועוד. המלאך הזה הראה לי את דרך האהבה לימד אותי מהי אהבה אמיתית וביחד החלטנו לחלוק את חלומותינו כדיי להמשיך לחיות. המלאך שלי זה החבר שלי שאני אוהבת אותו מכל הלב והנשמה אין אחד בעולם שיכול לומר לי מה יהיה היום ומה מחר אבל יש אחד בעולם שאת הגורל שינה לי וזה המלאך מלאך האהבה. תרימו את העיניים שאו אותם לכוכבים ותסתכלו על הירח תחשבו טוב טוב אם גם לכם יש מלאך אולי תמצאו גם מלאך משלכם אבל את מלאך האהבה יש לי ורק לי והוא אחד ויחידי מיוחד וקסום הוא המלאך שלי והאביר שלי. מתה עלייך מלאך האהבה שלי!

המלאך שלי

המלאך שלי הוא החברה הכי טובה שלי, אני מכירה אותה 16 שנה אבל רק בשנה האחרונה גילתי שהיא באמת נשלחה לשמור עליי ולהיות המלאך שלי, היא נמצאת איתי בתקופות הכי רעות והכי טובות שיש לי תמיד יודעת להגיד את המילה במקום ובזמן הנכון. אני רוצה לאחל למלאך שלי רק טוב ושגם אצלה הכל יסתדר. כי בלעדיה אני כלום. מאחלת לכולם.... שיהיה להם מלאך שישמור ודריך אותם בדרך הנכונה. יום טוב חברים

SideKick

New member
ומה שמדהים אותי...

כל פעם מחדש, כמה מהר אנו מסוגלים לשכוח לבנאדם את מלאכותו. איך אותו בנאדם שרק אתמול היה עבורנו מלאך מושיע, מסוגל היום להוציא אותנו מכלינו. אבל עד הסוף. ואולי בכלל זה בגלל שאתמול הייתי פתוחה לקבלת נתינה מלאכית, והיום סגרתי את שעריי לנתינה מלאכית. איזה מזל שכל 24 שעות נולד לי מחר חדש.

לי כנראה ואין מלאך....

כל דבר שאני מנסה להשיג, דורש כל כך הרבה מאמץ ויש כל כך הרבה קשיים בדרך, ותיסכולים. שאני ויתרתי על רעיון שיש מישהו ששומר אליי, אז כנראה אני יצתרך לסלול לעצמי את הדרך.

../images/Emo13.gifוהמלאכים שלי...

הם באמת האנשים שמאירים את החיים שלי. ויש כמה כאלה... אני אתן כמה דוגמאות... אבל כל יום אני פוגשת עוד מלאכים ! למשל: 1. הייתה לי מחנכת במשך שנתיים (ביסודי), וכל כך אהבתי אותה... אבל לא סתם אהבתי אותה. אלא ממש ממש ממש. והיא אותי. תמיד בחרה אותי לטקסים... תמיד חיבקה אותי שבכיתי... וכל כך בכיתי ביום האחרון, שהייתי צריכה לעזוב אותה... ובחופש הגדול, גיליתי שהיא עומדת להיות המחנכת של אחותי !! ועכשיו אני באה לבקר אותה בבצפר פעם בחודש... ואני אף פעם, אבל אף פעם, לא אהבתי, ולא אוהב מורה כמו שאהבתי אותה. ואפילו מישהי שהיא לא מורה, אני לא אוכל לאהוב ולהעריץ כמוה... 2. ידיד שלי מהכיתה. אני כל כך אוהבת אותו.. והוא כל כך טוב, כל כך אמיתי... וכל פעם משמח אותי. זה כיף שיש כזה מלאך. אני גם מאוהבת בו
הוא גרם לי לעשות היום משהו שבחיים לא הייתי עושה אותו מעצמי. ובחיים לא הייתי מצליחה בלעדיו. הלכתי איתו היום לספורטק... ועשינו מנגל עם המשפחה שלו... אח"כ הלכנו לקיר טיפוס ! וניסיתי לטפס. בפעם הראשונה זה היה לפני האוכל ולא הצלחתי. בפעם השנייה, הוא טיפס לידי וכל הזמן עודד אותי. אח"כ הוא ירד כי היה תור... ואז אחותו עלתה, וגם היא עודדה אותי. הוא כל הזמן הסתכל עליי בעיניים שלו, עיני חתול ירוקות. וכל כך הרגשתי שאני חייבת להגיע למעלה בשבילו. אבל אולי זה בעצם היה בשבילי. עכשיו כל השרירים שלי כואבים ואני בקושי מקלידה. אבל אני כל כך גאה בעצמי שהגעתי למעלה. וגם הוא גאה בי. אמא שלו אומרת שיש לי כוח רצון... אבל זה לא כוח הרצון. זה עיני החתול, ומילות החיבה שלו. וההחלטה להראות לו שאני יכולה.

למעלה