איך נראית ארוחת הערב של הילדודס שלכם? מה הם אוהבים לאכול בארוחת הערב?
י יערה היחיד New member 24/1/08 #1 איך נראית ארוחת הערב של הילדודס שלכם? מה הם אוהבים לאכול בארוחת הערב?
א אודליה29 האחת New member 24/1/08 #2 ארוחת הערב שלנו לפעמים קורנפלקס לפעמים ביצים עם ירקות וגבינות לפעמים בלינצ'ס פיצה בורקסים
litzuf New member 24/1/08 #3 ארוחת ערב שלנו.... לפעמים סתם כל אחד אוכל סנדוויץ' עם מה שהוא רוצה.... לפעמים אוכלים סלט ירקות עם ביצים או חביתות... לפעמים יפצה על פיתה.... היום היה טוסט....
ארוחת ערב שלנו.... לפעמים סתם כל אחד אוכל סנדוויץ' עם מה שהוא רוצה.... לפעמים אוכלים סלט ירקות עם ביצים או חביתות... לפעמים יפצה על פיתה.... היום היה טוסט....
נ נויה של 5 New member 24/1/08 #4 טוסטים/ספגטי חלבי/חביתה+סלט מלאווח/ג'חנון/פיצה בכל יום משהו אחר, לפי הדרישה. היום אכלו חביתות בלחמניה מרוחה בחומוס.
טוסטים/ספגטי חלבי/חביתה+סלט מלאווח/ג'חנון/פיצה בכל יום משהו אחר, לפי הדרישה. היום אכלו חביתות בלחמניה מרוחה בחומוס.
י יערה היחיד New member 25/1/08 #5 ארוחת הערב שלנו אני משתדלת לשלב בכל יום ירקות. ירקות עם ביצה ירקות עם טונה ירקות עם בורקסים ירקות עם טוסט. פיצה בלי ירקות.... ולפעמים קורנפלקס
ארוחת הערב שלנו אני משתדלת לשלב בכל יום ירקות. ירקות עם ביצה ירקות עם טונה ירקות עם בורקסים ירקות עם טוסט. פיצה בלי ירקות.... ולפעמים קורנפלקס
א אלינקה New member 25/1/08 #6 פעמים בשבוע אני עם אילן אז אנחנו אוכלים סלט ירקות טוסט עם שמן זית לפעמים הוא מבקש שנקנה פיצה סנדביץ