איך נראית בעיניכם הפניה של יד ושם

איך נראית בעיניכם הפניה של יד ושם

אל ניצולי שואה שירתמו מכספם כדי להנציח את זכר הקרבנות? סבי,ניצול שואה ,דור ראשון לתקומה - אינו מקבל את ההגדרות לדור שני ודור שלישי וטעמיו עימו. לא די שמאות ניצולי שואה נמקים בבית מחסה למשוגעים,נמצאים תחת קו העוני בעוד שהקרנות עמוסות בכסף ללא דורש?שיעשו שימוש עם הכסף הזה שבמילא ירד לטמיון עם מותם של אחרוני השרידים - או שישמש לבניה של משתנה רבת ממדים כמו זו שעומדת כעת במרכז ברלין.......

תרומה ליד ושם

קיבלתי את המייל של יד ושם- ומיד מחקתי אותו. הפניה היא ממש לא במקום. את ההנצחה צריכה יד ושם לבצע מתקציבה, שכן לזה הוא נועד. אפשר לבקש תרומות, אפשר לבקש סיוע, אך בפניה המרוכזת הזאת יש טעם רע

זהירות זה אלול ליהות מלכודת

בזמננו רצוי ליהות זהיר הטכיקות של היום מתוכמים למדי לפי דעתי טוב שסבא שלך זרק לפח . קבלי הטוב שבעולם סבא אריה

זו בדיוק הפניה

כפי שאומר סבא אריה, זו עלולה להיות מלכודת. לא נראה לי שגוף ממלכתי דוגמת יש וששם יעשה פניה בצורה כזאת.

לא מאמין שיש ושם פנה למישהו

ידוע לי שנצולי שואה מיליונרים מארצות הברית תרמו כמה מיליומים לבניית האגף החד ש ביד ושם. לא ניראה לי שמישהו ביקש מנצול שואה כסף להמצחה. ישנם אירגונים שבצורה פרטית הונים אנדרטה להנצחה. כמו יד הזיכרון לקדושי זגלמביה ביער מודיעין. מי שרוצה להנציח משפחתו שורה עולה 150 $. זאת תרומה מרצון.

חצי צדק

בני שלום לך אם עמותה מבקש תרומה מהחברים שלה נידי להצמיח זכר לנרצחים שלה זה מאוד מקובל כי אתה מכיר איטב הפונים . נכון שניצולי מיליונרים אמריקאיים תרמו ליד ושם לבניה ולהוספה כימו המוזאום החדש OK אבל לפנות לניצולי כאן בארץ שהפרוטה אינה נמצא בכיסם זה גם קצת מוזר . אי אפשר לדעת הם זה אמת או שקר שיד ושם תוציא הודע רשמית שזה נכון או לא נכון . סבא אריה

אני לא חושב שיד ושם פנתה לניצולים

לא ראיתי שום הוכחה לכך שפנו למישהו. הפניה הוא רק כדי לבקש עדות ולהנציח ולא כספית.

אדוני הנכבד

זה שאתה לא ראית לא אומר שלא נשלחה כזו בקשה.מבטיח לשמור בפעם הבאה שודאי תבוא... להזכירך הפוסל-במומו פוסל.לא הייתי מעלה זאת אלמלא היתה ההודעה בידי.הסמל שלהם דוקא יפה יפה - חוט תיל שממנו צומח עלה ירוק טרי....מתאים לתחושה שלי של דור ראשון לתקומה!!!!!!!!!!!

למעלה