איך נשמע לכם מפגש?
כנסו הנה!

איך נשמע לכם מפגש? ../images/Emo62.gif כנסו הנה!

אהלן חבר'ה, מה שלומכם? לאחרונה פנה אלי ygeva מהפורום בשם מועדון סטארבייס, והציע יוזמה חדשה וברוכה, שאני מקווה מאוד תצא לפועל: המועדון רוצה להרים עבורנו ערב פורום מדוגם לכבוד ט"ו בשבט. ביקרון הערב הוא שלנו ובשבילנו, אבל נשמח כמובן שיגיעו גם חובבי מס"ב שלאו דווקא כותבים פה.בגדול מדובר בכל מקרה על משהו קטן ומצומצם. זה לא כנס (וגם לא פסטיבל!) והוא צפוי להיערך במתכונת דומה יתר לארוחטרק הזכורה לטוב... מאיתנו חברי הפורום לא נדרש כמעט כלום! יואב ותומר הם מארגני הערב הבלתי מעורערים (ועל היוזמה הם כבר מקבלים
). אבל יש כמה שאלות שבהן אנחנו צריכים לשמוע את דעתכם... אתם מתבקשים להגיב ולכתוב את העדפותיכם. אופצייה 1: לעשות מזה מעין ערב הקרנות שלנו באולם בת"א.
יתרונות: מיקום נגיש לבאים בתחבורה ציבורית, מקום מאורגן שמתאים לקבוצת אנשים.
חסרונות: המשתתפים יצטרכו לשלם מחיר סמלי על האבטחה. אופצייה 2: לעשות עוד ארוחטרק מגניבה בבית של גבע.
יתרונות: אין צורך לשלם, אבל רצוי יהיה להביא קצת אוכל או לעזור בהכנות.
חסרונות: זה בכ"ז בית פרטי ולכן אולי יהיה קצת צפוף יותר, קשה יותר להגיע בתחבורה ציבורית (הבית נמצא בשוהם !). אופצייה 3: מישהו אחר שגר במיקום סביר מנדב את הבית שלו לאירוע. יש לזה הרבה יתרונות, ורק חיסרון אחד... החיסרון הוא שבד"כ אין מישהו כזה!
(וסליחה שאני קטנת אמונה...) הצעות, בקשות ושאלות נא לשרשר לכאן, בתקווה שנוכל להרים את האירוע ולהינות מערב איכותי, במהרה בימינו אמן! הכדור
עובר אליכם חברים...

תראי ../images/Emo22.gif

למה שה-מנהלת לא תנדב את הבית שלה?
בכל מקרה, אני חושב שהבחירה בין אופציות 1 ו-2 תלויה במספר המגיעים. אישית אני חושב שפורמט של ארוחטרק יותר נחמד מאשר לשוטט בת"א (גם אם צריך לבשל משהו בשביל זה), אבל אם מגיעים יותר ממספר חד ספרתי של אנשים זה מתחיל להיות צפוף ולא נעים.

ה-מנהלת דווקא הייתה שמחה...

אבל יש שתי בעיות. בעצם, שלוש. אחת --- אמא. שתיים --- אבא. שלוש והכי חשובה --- מי מוכן לבוא לירושלים?? מכירה, מכירה אותכם, עצלנים. אם זה יהיה אצלי אני אשאר לבד לזלול את כל הבמבה ואף אחד לא יבוא... חוץ מאלון שלא תהיה לו ברירה.

itstzar

New member
אם זה בירושליים אפילו אני אבוא ../images/Emo8.gif

נראה לי, מקווה, רוצה לבוא, רק שאין לי ממש חיים בזמן האחרון אבל מבטיח מאוד לנסות

itstzar

New member
מוכן לשקול

אבל באמת שזמן זה מצרך נדיר אצלי אפרופו זמן, למישהו יש קצת לתרום?

oblique

New member
מפגש זה אחלה

ואני הייתי שמח לארח כמה חבר'ה אני גר במקום די נגיש (ביציאה מיגאל אלון 5 דקות מרכבת מרכז) אבל אין לי כל כך הרבה מקום אצלי בחדר. החדר לא גדול וזה חדר נטול אביזרים למעט מזרון כפול שולחן פיצי ושולחן מחשב וארון לבגדים שלי. יש לי מרפסת קטנה (ובה החלון היחיד של החדר) אבל אין אצלי כיסאות בכלל חוץ משלושה כיסאות ושתי כורסאות. כלומר אם לא אכפת לכם להתפרקד על "המיטה" שלי אפשר לארגן מעין בופה בעמידה. יהיה ניתן להשמיע מוזיקה במערכת שלי שמחוברת למחשב. אבל להקרין משהו במחשב זה יהיה לא ריאלי. זה הכל. אז אם אתם מעוניינים פשוט תשאירו מסר אישי או שתמשיכו את השרשור. מה שכן אם התשובה היא חיובית,אני צריך לדעת מראש כי תקופת המבחנים מתחילה ממש בקרוב וגם אני עובד במהלך השבוע כך שאני אצטרך לדעת באיזה יום ובאיזו שעה שלא יהיו "פדיחות" (מבחן או עבודה באותו היום או השעה).

DDN

New member
אני בעד

ערב הקרנות יכול להיות מגניב וגם ארוחתטרק אין לי בעיה להגיע לשוהם, ואין לי בעיה לקחת איתי עוד אנשים במכונית.

CaptainOok

New member
בעד ארוחטרק ומנדב את דירתי בהרצליה!

יהיה נחמד קצת להחיות את האווירה, ואם יש אוכל מעורב בעניין אז אני בכלל בעד
יש לי דירה בהרצליה (אוטובוס אחד מת"א, כחצי שעת נסיעה - למי שתוהה) ואני מוכן לעשות את זה אצלי. יש לי מקום למשהו כמו 10-11 אנשים, אולי אפילו קצת יותר. זו דירת 3 חדרים די נחמדה ומרווחת, כך שלא תהיה כל כך בעיה.

למעלה