איך נשמע לכם ת"א-דימונה על CH?|ליצן

C o h e n

New member
איך נשמע לכם ת"א-דימונה על CH?|ליצן

מישהו עשה כזה מרחק? אני בטוח שהסוס יחזיק, השאלה זה התחת שלי.

gesus

New member
כנס לפורום גאווה

שם תוכלו למצוא תשובות מקצועיות לבעיה שלך.

noait

New member
אך נשמע ת"א-אילת על 50CC

הטוסטוס שאני רוכבת עליו היום (כבר 3 שנים) היה שייך לחבר משפחה שנסע איתו בשנת 1994 ת"א-אילת וחזרה בקיצור מה שאני אומרת זה ... הכל אפשר השאלה אם בכלל רצוי.

gavnuk

New member
את יכולה לפרט בקשר ל50CC לאילת

איך? כמה עצירות? האם הקטנוע חי עדיין? כמה דלק? כמה זמן? ולמה???

אהוד א1

New member
לפרמידות על שארק!

בחור שלומד עימי רכב מאשדוד לפרמידות שבמצרים על גבי שארק 125.את הטיול הוא עשה בלוויית אישתו אותה הרכיב מאחוריו.את הדרך לשם עשו ביומיים.את הדרך חזרה תיכננו ליום אחד אך עקב בעיות במעבר הגבול זה לקח יומיים.הקטנוע לא נתקל בבעיה מסויימת ועד היום הוא נוסע כמו תותח.(יש לו כבר 65000 ק"מ אם אני לא טועה ועדיין לא נגעו במנוע).בשבוע שלמדתי איתו הוא נסע בכל יום מאשדוד לבית-ברל (ליד כפר סבא) וחזרה ולא היה נראה שהוא מתרגש מזה.אצלי הוא מוחזק בינתיים בתור ה-
.

yaircccc

New member
נסיעות ארוכות

חברה סליחה על ההתפרצות אך נסיעות ארוכות קרי נסיעות בין ערוניות ניתן לבצע בכל כלי וכלי אני אישית ביצעתי נסיעות בין עירוניות עם אופניים י-ם - רמלה י-ם - קרית גת וחזרה י-ם - חיפה י-ם - אילת מטולה - אילת מסקנה עם קצת רצון ויכולת גם פיל יכול ל...

../images/Emo45.gif גם אני נוסע על שארק

עד היום נסעתי 5 פעמים חיפה - ת"א, ועוד פעמים רבות נסיעות כמו ת"א-הרצליה, ת"א-פ"ת, ת"א-כפ"ס, ת"א-נתניה. עד היום - 0 תקלות - עם 15,000 ק"מ על השעון. אחלה כלי שבעולם

noait

New member
בוודאי../images/Emo5.gif

חזרתי עם תשובות כמה ? 9 שעות הלוך עם כמה עצירות שצריך (לא רק ביוטבתה......) סיבה ? התערבות - אבל החלק השווה מבחינתי בסיפור בגלל הנסיעה הוחלט להחליף את טנק הדלק לטנק דלק של אופנוע משמע יש לי 14 ליטר (בשביל הנסיעות שלי בעיר זה בזבוז-אבל אם יום אחד ארצה לרדת דרומה - יהיה לי פחות הפסקות לתדלוק) בטח חי - למה ללכלך זה טוסטוס הם חיים יותר מאיתנו אם אתה רואים טוסטוס ימאה פרו-פוט ירוק עם הכיתוב הצילו מקדימה זה זה!!!

תא-צאלים

באחד מיימי המילואים שלי בעיר הנופש צאלים , הגיע אחד מהנופשים מתא כולל תיק כבד על ה ch , הקטנוע הזה פשוט חיה רעה . מצורף בזה מספר טלפון של מנתח פלסטי ומשרד הלוואות בשוק האפור , לשיפוץ התחת שלך אחרי הנסיעה , תגיד שהרצל מהירקות שלח אותך.

גבעתיים - וינה

יום אחד בצהריים , הייה לי נורא משעמם , מרקו הרומני סגר את החנות מוקדם ולי לא הייה משלוחים לעשות , אמרתי סבבה ניקח את הקטנוע נדפוק איזה נסיעה קצרה לוינה , נתקוף איזה שניצל ונחזור . עליתי על הדייאלים (כמו של השליחים של הפיצה ) בגלל שעשו לי בעיות בגבול עם סוריה הגעתי רק אחרי 6 שעות , סחב כמו גדול . זה הכל עניין של כח רצון ........

מנדלון

New member
ההרואיזם שלי לקח אותי לחרמון ולטאבה

יש לי חבר שחצה את ארה"ב ואסטרליה עם קטנוע 125סמ"ק של 5 כ"ס מה הייתה השאלה?

noait

New member
בוודאי../images/Emo5.gif

חזרתי עם תשובות כמה ? 9 שעות הלוך עם כמה עצירות שצריך (לא רק ביוטבתה......) סיבה ? התערבות - אבל החלק השווה מבחינתי בסיפור בגלל הנסיעה הוחלט להחליף את טנק הדלק לטנק דלק של אופנוע משמע יש לי 14 ליטר (בשביל הנסיעות שלי בעיר זה בזבוז-אבל אם יום אחד ארצה לרדת דרומה - יהיה לי פחות הפסקות לתדלוק) בטח חי - למה ללכלך זה טוסטוס הם חיים יותר מאיתנו אם אתה רואים טוסטוס ימאה פרו-פוט ירוק עם הכיתוב הצילו מקדימה זה זה!!! +

למעלה