איך סורגים כיפה??????????

talol2

New member
סריגת כיפה

מעלה 4 עיני שרשרת סוגרת. לתוך העיגול שנוצר 10 חצאי עמודים וסוגרת. על כל עין מכפילה ,צריך לצאת 20 עיינים . סורגת שני חצאי עמודים שלישי מכפילה מסיימת כך וסוגרת. סורגת 3 חצאי עמודים רביעי מכפילה. כך עד סוף השורה. סורגת 4 חצאי עמודים חמישי מכפילה,כך כל שורה עולה אחת לפי,סדר כרונולגי. עד לקוטר הרצוי,ואז את מפסיקה להוסיף עד לגובה הרצוי. בהצלחה

talol2

New member
היי בנות

פונצו או שאל חדשששששששששששש נהנתי מאד לסרוג אותו. 5 חבילות צמר עבה.

alma3

New member
פונצ'ו../images/Emo8.gif

איך סרגת את הפונצ'ו? אפשר לקבל הסברים? איזה חוט השתמשת?

איזה חוט קונים לכיפה הזו ?

מצאתי רק בשחור... ואני חייבת לסרוג כזה לגנן שלי, בצבע לבן. והוא גרם רוצה בצבעוני. איפה ?

זה נראה כמו חוט כותנה רגיל ואפשר

למצוא אותו בכל חנות חוטים בשלל צבעים. את יכולה גם לסרוג בחוט 5, חוט קרושה. אותו דווקא קשה להשיג בצבעים. המבחר הכי גדול שאני מכירה בהרא"ה 14 ברמת גן.

talol2

New member
חוט לכיפה

חוטי כותנה של חברת heela 100% כותנה. אני מאזור פ"ת משיגה ברח ההסתדרות בפ"ת,וגם ברח ברקוביץ. יש עוד סוגים הסוג צריך להיות 100% כותנה. בהצלחה.

אז יתאים לך החוט שהזכרתי לפני

כמה שורות. חוט שמיועד בדרך כלל לסריגה של תחרות. יש של 3 חברות: dmc שכבר די קשה להשיג, ווג ואלבה (חוט מעולה). ליהודית בהרא"ה יש מבחר צבעים גדול. עוביו של החוט 5, כמעט כפול מחוט הרקמה שבדרך כלל סורגים בו כיפו.

לא הסבר אבל ככה אני התחלתי...

אני סרגתי תחילה עם צמר בינוני... ולא כדי שתהיה כיפה באמת אלא רק כדי ללמוד. בהצלחה

אני סורגת עם חוט רקמה דק

ששוזרת כמה חוטים שמיועדים לאריגה יחד יוצא צבעוני כמו כיפה בוכרית לצערי הם נתנו מתנה אז אין לי אחת לצלם לדוגמה או שסוגרת במסרגה 1.5 עם חוט רקמה דק . מחילה עם 3 עיני שרשרת שוןרה שניה 6 חצאי עמודים שורה שלישית כל עין 2 חצאי עמוד ככה מקבלת 12 חצאי עמודים שורה רביעית ואילך מוסיפה רק בעין אחת מה6 סורגת שני חצאי עמודים שהיו בשורה השניה וכל השאר חצי עמודים . כך מתקבל כמו משושה וכאשר הוא מתעגל בודקת על הברך את הכיפוף שלו ואז מפסיקה להוסיף ואז המשושה הופך לקו ישר ויפה את זה למדה אותי אישה בבית החולים בהמתנה לתור לרופא ומאז עשרות כיפות צבעוניות יצאו מתחת ידי באותה הצורה .

למעלה