איך סיפרתי לאבא שאני הומו

ביג דיל.

New member
איך סיפרתי לאבא שאני הומו ../images/Emo34.gif

החלטתי לשתף אותכם בדרך בה סיפרתי לאבא שלי שאני גיי. ראיתי כמה אנשים משתפים, אז החלטתי לספר לכם גם. תחזיקו חזק, זה קצת ארוך: בספטבר 99, ביום ההולדת ה 51 של אבא שלי החלטתי לספר לו שאני גיי. מתנה קצת מוזרה, אני יודע, אבל החלטתי שאני לא צריך להחביא דבר כזה ממנו. הוא הזמין את המשפחה שלו (הורים, אחים ואחיות, בני דודים וכאלה) לשעה 19:00. אמרתי לו שאני אגיע טיפה מוקדם יותר בגלל שיש לי משהו לספר לו. כל הדרך אליו הביתה הרגשתי שאני על סף התקף לב. בכל זאת, לא כל יום יוצאים מהארון לפני אבא. הגעתי אליו שעה לפני כולם וביקשתי שיחה לבד. אישתו היתה בקומה העליונה, וכך מצאתי את עצמי יושב מולו על הספה בסלון. אני: אבא, תקשיב, היום יום ההולדת שלך ואני קניתי לך מתנה ואני אתן לך אותה עם כולם יותר מאוחר, אבל יש משהו אחר שאני רוצה לתת לך. אבא: תפסיק, אתה לא צריך לקנות לי כלום אני: בסדר, אני אשמור את המתנה לעצמי, אבל תקשיב. אתה אבא נפלא ואני אוהב אותך ומודה לך על כל מה שעשית למעני, ובגלל זה אני חושב שאני צריך לספר לך את האמת. זאת תהייה המתנה שלי לכבוד יום ההולדת שלך. (נחנק קצת) אבא: אתה בסדר? אני: כן, אה... אבא.... אההה....טוב, אני פשוט אגיד את זה, כי אין דרך אחרת. אבא - אני הומו!!! (היסטרי קצת) אתה בסדר? להביא לך כוס מים, להזמין אמבולנס, משהו??? אבא (רגוע להפליא): זה מה שרצית לספר לי? אני: כן (על סף התמוטטות). אבא (שם את היד שלו על הברך שלי): חמודי, אתה הבן שלי ואני אוהב אותך וגאה בך, וזה לא משנה שום דבר. כל עוד אתה שלם עם זה ועם עצמך, אני תמיד אתמוך בך ואהייה שם בשבילך. חוץ מזה, מה אתה חושב, שנפלתי ממאדים? אתה חושב שלא ידעתי??? אני (בשוק): ידעת? אז למה לא אמרת משהו, ויותר מזה, למה לא הפסקת לנסות לשדך לי כל מיני בנות של חברים שלך?!? אבא: כי רציתי שאתה תספר לי כשתהייה מוכן, אז שיחקתי איתך את המשחק. אתה צריך כוס מים, אמבולנס או משהו? (מחייך חיוך מטומטם) אני: זהו? אין כעס, איזה אקשן, צעקה קטנה, איזה תעוף לי מהבית? ככה סתם זה עובר??? אבא: איכזבתי אותך? אני ממש מתנצל. בשלב הזה אבא התחיל לשאול אותי שאלות על אורח החיים של גייז, מה זה אומר, אם שכבתי עם גברים והוסיף שהוא ישמח אם אני אשתף אותו במה שקורה איתי בנושא, והוא ישמח לייעץ אם יהיו לי בעיות. הוא שאל מי עוד יודע ועם מי הוא יכול לדבר על זה. הוא ממש התרגש מהמעמד וזה קירב בינינו מאוד. מה אני אגיד לכם, בורכתי!!! יש לי אבא מדהים ואני באמת אוהב אותו. מקווה שהיציאה מהארון עברה/תעבור לכם כמו שהיא עברה לי. שבוע טוב גלעד (ביג דיל)

Blackice

New member
וואו!

איזה יופי... איזה כיף לך... זה כל כך שווה שלא צריך להתמודד עם ההלם הראשוני, שההורים כבר יודעים... אני עדיין לא סיפרתי להם, אני רוצה... אבל אני רוצה גם לרכך את זה איכשהו. לא יודע... שהם יחשדו בעניין או משו כזה... שלא יהיה הלם גדול... הלוואי עלי משהו כמו מה שהיה לך...
שבוע טוב! ארז

i love u

New member
../images/Emo26.gifגלעדי יקירי../images/Emo36.gif

תגיד אפשר לקבל את אבא שלך לכמה שעות? אוייש הלוואי שההורים שלי יקבלו את מי שאני כמו שאני ויבינו את זה... אני כ"כ שמחה בשבילך באמת מכל ה-
העלת לי חיוך ענקי על הפנים... ממש שמחתי לקרוא את זה איזה יופי לך.... הלוואי על כולנו!!! שיהיה לך אחלה סופ"ש וחיים מדהימים שלך תמיד אבל תמיד... יפעת

MARMELAD

New member
ביג דיל!

איזה יופי. איזה כיף זה לקרוא על יציאה חיובית מהארון. מזל טוב. ואולי כדאי שאבא שלך ילמד כמה הורים איך צריך להתנהג...

ביג דיל.

New member
../images/Emo41.gifתודה לכולם על התגובות../images/Emo41.gif

אני רוצה להודות למי שטרח לרשום תגובה, בעיקר ליפעת, ולכל מי שרק קרא את ההודעה. אני שמח שזה נגע לליבכם, ומקווה שהורים אחרים יגיבו כמו אבא שלי. אמא, רק למען הסדר הטוב, רק מחכה שאני אביא חבר הביתה. אני לא רוצה, כי אני יודע שהיא תעדיף אותו על פני...

i love u

New member
בבקשה מאמי ותודה גם לך על כך ש...

העלת לי בכל אופן חיוך על הפנים... קבל
ו-
שלך בהמון המון
יפעת

אלי פלס

New member
וואו. אתה מרשה לי לקנא?

מסקרנת אותי איך היה מגיב האבא שלי... רק חבל שלא תהיה לי הזדמנות לבדוק את זה.

זורבבל

New member
אם תסתכל טוב

תוכל לראות איך אני אוכל ת´
מקינאה
כן ירבו אבות כמו שלך.

למעלה