איך עברה המשמרת למי שעבד הערב?

• פותח הנושא D221
  • פורסם בתאריך

D221

New member
איך עברה המשמרת למי שעבד הערב?

שלי היתה סיוטית! נתחיל מזה שהערב התחיל עם 3 מעלות וירד ל1!!!! היה קר בטירוף, חשבתי שעם הלחץ נתחמם... זהו שלא. גם 3 כוסות תה במהלך המשמרת לא הצליחו להזיז לגופי הרועד
רוב הערב נשארתי עם הז'קט, שכולו עכשיו דביק מאלכוהול (סעמק, מעיל עור חדש ב600 שקל). המשיך עם לקוח מעצבן שהביא לי את העצבים על תחילת הערב, לא נכנס לפרטים כי גם ככה "הלקוח תמיד צודק", אפילו כשזה לא נכון. נמשיך עם זה שקרה לי פעמיים שאנשים ברחו בלי לשלם וכמובן אני אשמה. בנוסף נקרעה לי הנעל ודידתי עד סוף המשמרת עם סוליה קרועה. נמשיך עם זה שהבעלים התחרפן והחליט שאין יותר מזיגה חופשית, גם לא לוודקה! מה שהפך את המשך הערב לסיוט. ונסיים עם זה שנשארתי לעשות סגירה לבד... זימבור מטורף אחרי מסיבה של קרוב ל400 איש. לפחות הקור הבריח את האנשים והמסיבה נגמרה מהר. בקיצור... סיוט! יאללה לפוך
מה שלא היה אני מקווה שלכם היה ערב מוצלח יותר. וכל כך קרררררר

ערב נהדר.

הדי ג'יי שיחק אותה. שתינו מלא. עשיתי משמרת קצרצרה של 4 שעות. בלי פתיחה, בלי סגירה, ואפילו לא הייתי שניה בעמדת הבונים. עשינו ה-מון טיפים. היו אנשים יחסית סבבה. והכי כיף... חברה שלי היתה כל הערב בבר ושלחה לי פתקים כייפיים ומבטי פינוק.

or83

New member
ערב מוזר

נתחיל מזה שבכלל לא הייתי אמור לעבוד היום, נמשיך לזה שאילו מכם שמכירים אותי קצת יודעים שאני אמור להיות בארץ כרגע, ובכן, אני לא. התחיל ממש חלש, פתאום בום של אנשים, מלא קוקטיילים, רק לקוחות קבועים על הבר וכבר אין מקום לעוד לקוחות קבועים שמגיעים. יציב עד שתיים בלילה, עד שפתאום הבעל בית החליט להגיע עם עוד 10 חברים, סיוט. ואז התחילו הלקוחות שקבועים אך המעצבנים ובראשם לקוח מלוס אנג'לס, מוצא יהודי-רוסי שחושב שאני אחיו התאום וכל הזמן מרצה לי על זה ש"ישראל היא לא מדינה, היא רעיון". ואז חבר טוב ובוס לשעבר הגיע שיכור גמור, שתה 3 גלנמורנג'י שרי פיניש והתחיל שיחות על החיים ובנה לי תוכנית לימודים ועסקים לעשרים שנה הבאות שבסופן אני עורך דין מולטי מליונר, ועל הדרך מכר לי בקבוק יין משנת 2000, 3 ליטר ב-180 דולר לא כולל הנחת חבר. העיקר שהכיס נפוח ושיש שאריות של אוכל סיני במקרר. אפשר ללכת לישון בשקט היחסי של ניו יורק.

temptation411

New member
התחיל טוב..

עם אחלה בירה (אוהנלס פורט סטאוט) וקצת ויסקי (לפרויג קוואטר קאסק וטליסקר 18) ונמשך קצת יותר רע.. השבוע לא לקחתי משמרת של יום שישי כי החלטתי לצאת ואחרי כלכך הרבה זמן הגיעו למסקנה שאני נוהג השבוע היה קור אימים ובאוטו שלי אין חימום בסוף הגענו לאקדמיה שיחסית למה שזה היה פעם (הלנסקי) הוא פשוט מזעזע קודם כל מבחינת המבחר האלכוהולי..ניראה לי שהלנסקי לשעבר היה הבר עם המבחר האלכוהולי הכי מגוון בארץ במיוחד בתחום הקוניאק או הויסקי והיום נשאר רק הבסיס של הבסיס בירות..אין כלום מהחבית רק 4 בקבוקים (סטלה טובורג היניקן וקרלסברג) השירות..על הפנים למרות שהמקום לא היה מלא המלצרית באה אליו פעם בשעה בערך מנות אוכל קטנות (מנה של 42 שקל שהיתה סה"כ פיתה עם קצת טחינה ובשר כבש) ותאורה מזעזעת שפשוט הרגה לנו תעיניים עוד משו מצחיק הוא שהתמחור שם של בקבוקים הוא פשוט לא הגיוני לדוגמא כוס יין 28 שקל בקבוק 280 מנה גריגוס 60 שקל בקבוק של 750 900 שקל קיצר..פעם ראשונה ואחרונה

D221

New member
אוי... היום היה כבר יותר טוב...

חבל שמקום עם שם כזה נופל ככה ולא מכבד את עצמו. איזה מן בר תל אביבי זה שאין בו ברזי בירה??? היתה לי משמרת ממש מצחיקה הערב, ממש טלנובלה. הבעלים נדלק על איזו בחורה אמריקאית, וקצת שכח שהחברה שלו גם עובדת בבר (וגם אח שלה ואמא שלה). כל הערב הוא הזמין אותה למשקאות על הבר, ישב לדבר איתה, רקד איתה והחברה חטפה קריזה (בצדק). כדי להחזיר לו ולנסות לגרום לו לקנא היא התחילה לרקוד עם בחורים אחרים וניסתה למשוך את תשומת ליבו של החבר שכל המשחק הזה בכלל לא עניין אותו ולא הזיז לו והוא המשיך בשלו עם הבחורה האמריקאית. ואיפה אני בתמונה? יפה - אני כל פעם הלכתי להרגיע את הרוחות והזכרתי לו שהחברה שלו מסתכלת עליו ושהיא כבר על טורים ומשכתי ממנו את האמריקאית ודיברתי איתה כדי להפריד בין השניים, היא בכלל אל ידעה מה קורה. ככל שהוא נצמד לאמריקאית יותר ככה החברה שלו רקדה עם יותר ויותר בחורים בקיצור... היה ממש משעשע לראות את הכל מהצד (ולא מהצד). כבר לא קפאתי כי היו פטריות גז מחממות בכל פינה והיה שמח, לא מלא (רחוק מ) אבל כיף. וכמובן ששתיתי כל מני שטויות. מחר משמרת ניקיון...

maxfain

New member
מממ..

התחיל עם הרבה מקשוף וקאול איילה12, המשיך לערב חלש, שבסופו הצלחתי לגרד את ה45 שקל לשעה.. סך הכל - קל ונחמד. היום אני מנסה וודקה חדשה (שאמורה להיות מבית רוסקי סטנדרט), שנקראת veda.

D221

New member
אתמול

היה די מטורף, בערב שבנות שותות חינם היה חסר לי ברמן (לדעתי הבעלים עשה תרגיל בכוונה כדי שלקוחות יחכו יותר זמן והבר לא יעבוד ביעילות הרגילה, כדי להעלות את זמן ההמתנה ככה שפחות משקאות ייצאו). אז אנחנו פשוט פירפרנו בבר כאילו אין מחר. אבל ככה לא היה לי קר
היו המון פרצופים חדשים במועדון, קהל חדש לחלוטין שהגיע וזה היה ממש נחמד. אווירה כיפית, מוזיקה טובה ולמרות השתיה חינם לא היו שם התעלפויות... היו כמה שיכורים אבל לא דברים היסטריים. שישי הזה היה כיף
איך לכם?

למעלה