.איך עבר החג? נשארו שאריות או שצריך להתחיל לבשל?

.איך עבר החג? נשארו שאריות או שצריך להתחיל לבשל?

הכנתי לחם בצורת אלומת שיבולים וזו בהחלט היתה הצלחה
היום לקחתי ״גשר״ ומה אגיד לכם, זה דבר נהדר! כמו שבוע של שבתות, והנה מחר רק שישי

בתכנון למחר, תבשיל מנגולד עם חומוס, אולי שידור חוזר של עוגת משמש-מרציפן, ואולי משהו עם פולננטה.

זהו, אנחנו בהחלט אחרי החגים מעכשיו ועד ראש השנה
טוב שבאמצע יש ימי הולדת וחופשות קיץ

 

Dr T noki

New member
מקסימה האלומה שלך


אצלנו שלל סלטים, קרקרים בריאים מקמח חומוס ושלל זרעים עם ממרח אבוקדו טעים, פסטה, רביולי, מאפינס ועוד.
עוגת כמו גבינה עם תותים, וגם העוגה הבחושה של מיקי מהי עם המשמשים - יצא מעולה!

 

Dr T noki

New member
טוב, יצא הפוך משום מה מרוב מהירות

היו גם לביבות עדשים ולביבות ירקות עם גבינת ליב רוקפור שלא התלהבתי מהטעם שלה לצערי
 
גם וגם

לפיכך הוספתי ממרח מחצילים קלויים בתנור שריסקתי עם כוסברה טחינה סילן פלפל חריף ומיצלימון

טחינה טריה

לזניה עם שכבה עבה של ממחה קשיו ושמרי בירה מעל

אורז וקינואה אפויים עם גזר מרוסק היטב ושומן קוקוס

סלט כרוב ירוק וסגול עם קוביות תפוח בשני צבעים

סלט ירקות עם הרבה עגבניות שרי מתוקות להפליא

סלט טופו מגורר עם מיונז טבעוני תוצרת בית מלח הימליה ובצל ירוק

פרוסות קישואיים אפויות בתערובת סויה סילן שום וחומץ בלסמי

דפי אורז ממולאים באפונה גזר וקוביות טופו קטנות ברוטב חמאת בוטנים פיקנטי

יש כל מני שאריות מהחג אבל בכמויות שלא עוברות כאן בתור עצמן

היתה לנו עוגת מישמשים הפוכה שאפיתי ביום החג ומה שנשאר מעוגת קרם טופו פרורים וכמה טרפלס שפשוט נשכחו בפריזר כי חשבו שנגמר...
ואבטיח כמובן
 
למעלה