איך עבר הפורים

טל205

New member
איך עבר הפורים

אז זהו, שכעת אני מתעורר כי ישנתי מ8.. בערב אחרי הרבה יין. אצלי היה שמח מאוד. רציתי לומר משהו קטן לגבי האירווזיון, כל שנה הייתי במתח איזה מקום ישראל תיקח.. התפללתי שניקח מקום ראשון ואם היינו במקום 12 אז הייתי מבועס, היום, אחרי ששמעתי תשיר עשרות פעמים עם המסר החזק שיש בו,די לי בזה!! העיקר שהמסר יעבור היטב,כבר לא אכפת לי כמו פעם באיזה מקום נהיה.. העיקר שנביא כבוד למדינה.

היה אחלה פורים

גם מזג אוויר נחמד, וגם סתם, פורים יכול לא להיות נחמד? ולהזכיר לכל מי שלא זוכר בעוד שבוע.... הופעה בזאפה!!!

1מאיוש

New member
הלוואי ויכלתי לבוא לשם [=

אני בטוחה שזו תיהיה הופעה מעולה !! (וכן אם מותר לי להגיד... יותר מההופעה שהייתה ב"מעבדה") הייתי בחזרות ובצילומים לקדם וגם ב"מעבדה" [= שיהיה בהצלחה לטיפקסים ! מי שהולך - תהנו !!!

הוד11

New member
היה אחלה פורים יחסית

הייתי במסיבה די נחמדה במוצאי שבת וביום שני (כלומר אתמול) נטענו עצים ביערות שנפגעו מהקטיושות. אחלה חג רק חבל שעכשיו צריך לחזור ללימודים

טיפקסית

New member
היה פורים סבבה

ביום שישי חגגנו במסיבה פרועה בקיבוץ,והיה מגניב לאללה [רק חבל ששמו מעט מאוד מוזיקה ישראלית,אבל שמו פעמיים את הדג נחש ובשתי הפעמים הרחבה הייתה מלאה עד אפס]. ואתמול חגגנו בבסיס הצבאי שלנו היה הפנינג בבוקר של מלא ביתנים ואוכל וכאלה,ובערב מסיבה. השבוע אני סוגרת שבת אבל שבוע הבא אני בשבוע שלם חופש! מישהו מעוניין לקפוץ איתי לפינסקר 59 באיזה יום בשבוע הבא? אם כן-תשאירו לי הודעה. תתעודדו,עוד חודש פסח. איפה אתם בפסח? אני אצל הדודים שלי בקיבוץ שלהם,שזה איפה שאימא שלי ז"ל נולדה וגרה בו עד גיל 27 לא עשיתי שם את הסדר כבר איזה 8 שנים ככה,אולי יותר יאללה נו תסחבו עד פסח.

טיפקסית

New member
קיבוץ עברון

חור באמצע נהריה יש כאלה שמכנים אותם נהריינים קיבוצניקים. הקיבוץ שלנו ממוקם בתוך העיר נהריה פחות או יותר. תפתח מפה של הגליל המערבי,תחפש את נהריה,קח שתי אצבעות אחורה ותמצא אותנו. אנחנו חור

shirkarmon

New member
זה בסדר גם אנחנו

קיבוץ אורים בדרום לכי חפשי אותנו במפה

טיפקסית

New member
מכירה

סופסופ הקיבוצניק השלישי בפורום הזה בסוף נהיה אימפריה. גם גל פרמן הבסיסט של טיפקס במקור מקיבוץ נחל עוז,היום תל אביבי,אבל המקור זה יותר חשוב.

shirkarmon

New member
חייב להיות קשר מסוים

בין קיבוצניקים למוזיקה של טיפקס, לא חסר קיבוצניקים שאוהבים את טיפקס, עכשיו את גם אומרת שהבסיסט קיבוצניק, לא ידעתי את זה מגניב

למעלה