עבר, עבר../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif
ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט:
שיר השבוע של דה יוזד: Maybe Memories ו- On My Own
שיר השבוע לא של דה יוזד: Muse- Knights of Cydonia Muse- Fillip Muse- Cave Muse- Showbiz Muse - Bliss Muse- New Born MSI- Staight to Video Arctic Monkeys- Teddy Picker Aiden- Moment Paramore- Breathe Paramore- Pressure Paramore- Here We Go Again A7X- Dear God ETF- My Apocalypse Placebo - Special Needs Disturbed - Down With The Sickness Lostprophets - Can't Catch Tomorrow MCR- Famous Last Words ובערך כל טרי צ'ירס שלהם
FF5- Lose Yourself FF5- Face Down
להקת השבוע: FF5, דה יוזד ומיוז
אלבום השבוע: TCFSR- MCR היוזד- היוזד
מיוז- שואביז ואוריג'ן
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נגיד שהישרדות 3
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא היה לי זמן לכלום כמעט בגלל הלימודים
משהו ששימח: אתמול יציאה עם חברים למקלט {המאגניב} של רמי ^^
משהו שעיצב: ביום רביעי הם צבעו את המקלט, ולא הייתי יכולה לבוא בגלל שהייתי צריכה להתכונן למבחן במתמטיקה
. אבל פיציתי על זה אתמול {תמונת השבוע
}
ציטוט השבוע? יום חמישי, אחרי המבחן במתמטיקה: המורה: איך הלך לך? אני: בסדר, נחמד. המורה: ואיך הלך לך? ידיד: הלך, הלך
מאתמול (במקלט): חברה שלי {עדי} מסתכלת במדור אסטרולוגיה במקומון. עדי: רמי, איזה מזל אתה? רמי: מזל משה. *עדי מחפשת בעיתון מזל משה*
עדי: מאי, למה את מטומטמת? אני: לא יודעת, ככה נולדתי, תשאלי את אמא שלי עדי: אמא של מאי, למה את מטומטמת?
היו עוד הרבה, אבל אני והמוח הסנלי שלי שוכחים הכל
אני לקארין אתמול במסן שמנסה למצוא על מי לעשות פיק: קארין: אולי בילי ג'ו? אני: ואז זה יהיה... ג'רביל! בילי ג'ו וג'רארד הם חיה לא מזוהה
קארין:
שוב, באותו נושא: קארין: רגע בן כמה פראנק בכלל? אני: 26... 4 שנים הבדל קארין: אז פראנק יהיה בן 13 וג'רארד בן 17. אני: חולני! קארין: ס'פדופיל
אני: טוב, תמיד חשדנו בו
-סורי שהציטוטים לא מדוייקים
-
תמונת השבוע? כפיצוי על יום רביעי, החלטתי לכתוב על הקיר במקלט את רוב הלהקות שאני אוהבת
נראה מה תצליחו לזהו