איך עבר השבוע?

איך עבר השבוע?../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שעיצב: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט: תמונת השבוע:

עונה. ../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: I caught fire (in your eyes) Sound effects and overdramatics I'm a fake שיר השבוע לא של דה יוזד: כל האלבום של TRJA. Silverstein - My Heroine My Disaster Smile in your sleep Call it karma Avenged Sevenfold - Afterlife Bat country The wicked end להקת השבוע:
אלבום השבוע: האלבום של TRJA, דונט יו פייק איט.
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פלוריסיינטה. משהו שהכעיס אתכם השבוע: המצעד של גלגלצ. >< משהו ששימח: כלום. >< משהו שהעציב: כל מיני... ציטוט השבוע: ~מעתיקה מהוורד~ 1- מור: "ניראלך שאת היחידה שמדברת עם חיות? אני כמו שלמה המלך" 2- - ~שיר שולחת לי הודעה בפלא~ "טובטוב, המורה נכנסה וזאת מורה-אישה-גבר S: יש לה יותר שיער מלריי ויותר שרירים משל פראנק! בעצם לפראנק יש רק שומנים" 3- אמילי: "עדן [חברה שלי..בערך] טוענת שכשאלוהים חילק הומור אני רמסתי את כולם כדי להיות ראשונה בתור ;;"
4- עטר מתפגרת: "אם שירים היו יכולים להכניס אותי להריון- הייתי מבקשת ממנו שיעשה לי ילד@#$^%$#%^&^%" 5- זוהר כמעט בכל הודעה: "עדיייייי, זוכרת את הפעם הראשונה שהגבת לי?"
מתנגן בראש / בפלייליסט: Escape the fate - As you're falling down תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Because Of May

New member
עבר, עבר../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט:
שיר השבוע של דה יוזד: Maybe Memories ו- On My Own
שיר השבוע לא של דה יוזד: Muse- Knights of Cydonia Muse- Fillip Muse- Cave Muse- Showbiz Muse - Bliss Muse- New Born MSI- Staight to Video Arctic Monkeys- Teddy Picker Aiden- Moment Paramore- Breathe Paramore- Pressure Paramore- Here We Go Again A7X- Dear God ETF- My Apocalypse Placebo - Special Needs Disturbed - Down With The Sickness Lostprophets - Can't Catch Tomorrow MCR- Famous Last Words ובערך כל טרי צ'ירס שלהם
FF5- Lose Yourself FF5- Face Down
להקת השבוע: FF5, דה יוזד ומיוז
אלבום השבוע: TCFSR- MCR היוזד- היוזד
מיוז- שואביז ואוריג'ן
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נגיד שהישרדות 3
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא היה לי זמן לכלום כמעט בגלל הלימודים
משהו ששימח: אתמול יציאה עם חברים למקלט {המאגניב} של רמי ^^
משהו שעיצב: ביום רביעי הם צבעו את המקלט, ולא הייתי יכולה לבוא בגלל שהייתי צריכה להתכונן למבחן במתמטיקה
. אבל פיציתי על זה אתמול {תמונת השבוע
}
ציטוט השבוע? יום חמישי, אחרי המבחן במתמטיקה: המורה: איך הלך לך? אני: בסדר, נחמד. המורה: ואיך הלך לך? ידיד: הלך, הלך
מאתמול (במקלט): חברה שלי {עדי} מסתכלת במדור אסטרולוגיה במקומון. עדי: רמי, איזה מזל אתה? רמי: מזל משה. *עדי מחפשת בעיתון מזל משה*
עדי: מאי, למה את מטומטמת? אני: לא יודעת, ככה נולדתי, תשאלי את אמא שלי עדי: אמא של מאי, למה את מטומטמת?
היו עוד הרבה, אבל אני והמוח הסנלי שלי שוכחים הכל
אני לקארין אתמול במסן שמנסה למצוא על מי לעשות פיק: קארין: אולי בילי ג'ו? אני: ואז זה יהיה... ג'רביל! בילי ג'ו וג'רארד הם חיה לא מזוהה
קארין:
שוב, באותו נושא: קארין: רגע בן כמה פראנק בכלל? אני: 26... 4 שנים הבדל קארין: אז פראנק יהיה בן 13 וג'רארד בן 17. אני: חולני! קארין: ס'פדופיל
אני: טוב, תמיד חשדנו בו
-סורי שהציטוטים לא מדוייקים
-
תמונת השבוע? כפיצוי על יום רביעי, החלטתי לכתוב על הקיר במקלט את רוב הלהקות שאני אוהבת
נראה מה תצליחו לזהו

Because Of May

New member
איך זה הגיע להתחלה?../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

אמאל'ה, תפוז מתחרפן!
ובאמת לא עניתי על:
מתנגן בראש / בפלייליסט: Never Let Me Go- Family Force 5

חבטריגהזךםחך...

שיר השבוע של דה יוזד: Say days ago שיר השבוע לא של דה יוזד: My Heroine ( acoustic ) להקת השבוע: Silverstein אלבום השבוע: - קליפ השבוע: לא יצא לי כלכך לראות קליפים השבוע ..
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מים אפלים.. לא מפחיד בכלל זה ממש עצוב :-\ משהו שהכעיס אתכם השבוע: רבתי עם חבר שלי ... משהו ששימח: השלמנו
משהו שעיצב: אני חולה
ציטוט השבוע: " זה ירוק גוייבה " XD מתנגן בראש / בפלייליסט: My Chemical Romance - Helena כמה זמן לא שמעתי אותו :| תמונת השבוע:

הזויה13

New member
../images/Emo214.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Choke Me שיר השבוע לא של דה יוזד: Here I Stand - Madina Lake One Last Kiss - Madina Lake In Another Life - Madina Lake Pandora - Madina Lake להקת השבוע: Madina Lake אלבום השבוע: From Them, Through Us, To You של מדינה לייק. קליפ השבוע: One Last Kiss של מדינה ו-Here I Stand של מדינה. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אבא מתארסXD משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח: יש סיכוי סוף כל סוף. משהו שעיצב: אני חולה
ציטוט השבוע: "You know that silence is loud when all you hear is your heart." מתנגן בראש / בפלייליסט: In Another Life - Madina Lake תמונת השבוע:

Rose131

New member
המ

שיר השבוע של דה יוזד:X שיר השבוע לא של דה יוזד:X להקת השבוע:X אלבום השבוע:X קליפ השבוע:X תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:הנץ ממלטהXD משהו שהכעיס אתכם השבוע:דברים. משהו ששימח:דברים. משהו שעיצב:דברים! ציטוט השבוע:המ. מתנגן בראש / בפלייליסט:destenation anywhere- sugarcult תמונת השבוע:

Unaffected

New member
@#$

שיר השבוע של דה יוזד: פרלייזד שיר השבוע לא של דה יוזד: Cobra Starship- The Kids Are All Fucked Up Madina Lake- Here I Stand Ataris- Saddest Song להקת השבוע: - אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: או.סי והעשב של השכן משהו שהכעיס אתכם השבוע: מוסיפים שעות במת',אמא -.- משהו ששימח: זה שהבגרויות ביוני ככה שלא נלמד מת' ביולי? [או בכלל D:] משהו שעיצב: הכוונה להעציב? מישהי שאני מכירה מכניסה את עצמה לאנורקסיה במודעות מלאה ולמרות שכולם יודעים אי אפשר לעשות עם זה שומדבר.. ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט: Brand New- Guernica תמונת השבוע:

O L g i T

New member
אם אני אזכור

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: the streets - lets push things forward, arctic monkeys - cho cho להקת השבוע: ברינג מי אלבום השבוע: קאונט יור בלסינגס קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מהדורה מוגבלת כנראה משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ לאדתע משהו ששימח: מייט3> ועוד כמה חח משהו שעיצב: ציטוט השבוע: וואי היה מלא פאנצים מתנגן בראש / בפלייליסט: arctic monkeys - cho cho תמונת השבוע: החתול של קפה הילל חחחחחחחחחחחח

מה אני עושה במקום לישון P=

שיר השבוע של דה יוזד :The Taste of Ink Pretty Handsome Awkward Hospital שיר השבוע לא של דה יוזד: Jimmy Eat World – Hear You Me Beck – Think I'm In Love Nirvana – Lithium 30 Seconds to Mars – I'll Attack Rage Against the Machine – Know Your Enemy A Perfect Circle-3 Libra's להקת השבוע:A Perfect Circle אלבום השבוע:אין קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=f67_og3v_Ow&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=DOeEpO-iREM&eurl=http://widget-2e.slide.com/widgets/sf.swfסלינק תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:אממ הישרדות!!!!! למי שרואה--אני מאוהבת קשות בדן!!!!וגם נועם חמוד מאוד!!! אבל דן הכי מהמם!! אההה אני מרגישה כמו פאקצה חחח XDDD משהו שהכעיס אתכם השבוע:אמממ שאני חולה! ושלא יכולתי ללכת להופעה של חבר טוב שלי כי היה איזה אירוע מששפחתי! משהו ששימח:שלהיות חולה זה מרזה חחח משהו שעיצב:אמא שלי וואוו היא שיגעה אותי השבוע!!!!!!! אההה נמאס לי ציטוט השבוע:,Don't eat me!!!!i have a wife and children. Eat them!!” מתנגן בראש / בפלייליסט:Dirty Pretty Things – You Fucking Love It תמונת השבוע:

Because Of May

New member
דן!!@#@%../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

אני שמחה לדעת שלא רק אני התאהבתי בו
|פאנגירל|

איןאין על נועם!../images/Emo55.gif

מה הם העיפו את עומר??
שסיוון תעוף כבר, כזאת פוסטמה.

Broken sound

New member
שלהלהלה סקס

שיר השבוע של דה יוזד:מממ.כל מייבי מאמורי. שיר השבוע לא של דה יוזד:ffaf- drive להקת השבוע:דהיוזד+FFAF אלבום השבוע:מייבי מאמורי קליפ השבוע:מממממ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:איןאין משהו שהכעיס אתכם השבוע:הסיפור עםאח שלי משהו ששימח:ממ יומולדת למעיין משהו שעיצב:יומולדת למעיין ציטוט השבוע:ממ מתנגן בראש / בפלייליסט:מייבי מאמורי של דה יוזד.-היום קניתי אותו סופסוף. תמונת השבוע:

Rose131

New member
כע אני יודעת. זה כזה מחורבן שהיא לא פה כדי

לחגוג:( עוד איזה שלוש שנים נעשה לה כזה שלושה ימי הולדת ברציפותD::

למעלה