איך עבר השבוע?

איך עבר השבוע?../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שעיצב: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט: תמונת השבוע:

Because Of May

New member
שבוע טוב, כולם!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

שיר השבוע של דה יוזד: MM, עדיין
אבל המון שירים שלהם בכללי...
שיר השבוע לא של דה יוזד: Joan Jett - I Love Rock and Roll
Guns 'n Roses - Sweet child 'o mine Smashing Pumpkins - Bullet With Butterfly Wings Led Zeppelin - Stairway To Heaven
Alanis Morissette - Ironic Alanis Morissette - You Oughta Know One Republic - Apologize 03 Aiden - We Sleep Forever 10-paramore-fences Taking Back Sunday - Cute Without the E Silverstein - My Heroine Mindless Self Indulgence - Faggot Escape The Fate - My Apocalypse Ashlee Simpson - Outta My Head (Ay Ya Ya) (זה לא באשמתי, חברה שלי מזמזמת אותו כל היום והוא נדבק
).
להקת השבוע: אלה שלמעלה?
אלבום השבוע: לא משהו ספציפי
קליפ השבוע: Alanis Morissette - Ironic
היא כ"כ חמודה שם
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה-70
הישרדות
היי סקול מיוזיקל1
ויצאת גבר, פעם שנייה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: יותר מידי בצפר
משהו ששימח: רביעי, חמישי ושישי
משהו שעיצב: הבצפר
ציטוט השבוע: לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט: Joan Jett - I Love Rock and Roll
תמונת השבוע: אוף, למה הם רבו?

יש לי מחר מבחן ואני לא יודעת כלום ;; ../images/Emo223.gif

באמת, אוף. >< שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: A7X - Chapter Four
Escape the fate - Cellar Door Silverstein - The idea of march להקת השבוע: A7X אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פלוריסיינטה. עומד להיגמר.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: היה לי אתמול קצת חום, וממש כאב לי הראש ולא הצלחתי להירדם
משהו ששימח:
משהו שעיצב: כמעט הכל... ציטוט השבוע: - ילד מהכיתה שלי עיצבן את המורה לתנ''ך אז היא מתווכחת איתו וזה, אחרי זה היא אמרה "טובבבב גל, לא משנה. כולם לפתוח תנ''ך" גל: "איזה עמוד?" XDDDDDDDD והיא כזה עצבנית "אין עמודים בתנ''ך!!!" והיא לא מסתכלת והוא צוחק כזה מאחוריה XDDD |מתה| - דיברנו על איזה מבצע של סלקום אז גל אומר "זה סֶל-כלום" XDDDDDDD זה היה ענק
- המורה לתנ''ך: "תכניסו פלאפונים לתיק, אחרת אני אקח ואשים אותם בכפסת של ביצפר ותקבלו אותו רק יום למחרת!!!" גל: "~מגחך~ ט'ח איזה כספת? כולה ארגז בצבע כסף"
וזהו... אהה, מהפיג'מות : כשהם היו צריכים להישאר ערים בלילה והם נרדמו אז קובי צעק: "אילן, תעשה קפה!" ואילן חצי רדום: "אני אכין קפה. מה זה קפה? כולה קצת סוכר, מים, חלב... קצת סוכר, מים, חלב... מה זה קפה? סוכר, מים וחלב." קובי: "וקפה!!!"
|סותמת| מתנגן בראש / בפלייליסט: Escape The Fate - Dragging Bodies In Blue Bags Up Really Long Hills תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

הציטוטיםXDDDDDDDDDDDDDDDDDגג../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

יוו פיג'מות שליטה
. נמ במה המבחן? O:

היסטוריה... ולא הלכתי לביצפר. ../images/Emo122.gif ../images/Emo223.gif

אז, כאילו, לא עשיתי אותו.
XD

הו. מבחן. הייתה לי היום מתכונת בהיסטוריה:S

ו.. נכשלתי, נראה לי. איכ. קיצר, להתחמק ממבחנים זאת לא שיטה טובה. :)

אצלי זה כאילו לעשות אותם. ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

כאילו, לא משנה אם אני עושה או לא - זה נכשל ~.~ אבל אני אסתדר, נראה לי...

איזה יופי של שבוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Blue and yellow שיר השבוע לא של דה יוזד: כנסיית השכל - תנו לי לשתות ( אין לי מווושגג למה אני אוהבת אותו
) להקת השבוע: המשומשים
אלבום השבוע: The used The used
קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: וואי ראיתי המסור 1 . איזה עצוב זה... כמה בכיתי
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום , היה שבוע מדהים !! משהו ששימח: לפני כמה ימים חגגנו חצי שנה ביחד
*גאהבעצמי* משהו שעיצב: כלום
ציטוט השבוע: סיטואציה : שיעור היסטוריה. יניב : " אלמוג איך אומרים בספרדית בוא לרקוד ? " אני : " אני נראת לך כמו מילון עברי-ספרדי ? " המורה : " יניב, אומרים וואמוס אבלייר. " ~יניב נהיה אדום~ המורה : " יאללה, וואמוס אבלייר צ'יקוס, אונה אוטרבס " ( אל תשאלו אותי מה הפירוש, אין לי מושג ) ירדן : " המורה, את לא מצחיקה. תמשיכי ללמד " המורה : " ירדן - החוצה ! " מתנגן בראש / בפלייליסט: The used - On my own
תמונת השבוע:

../images/Emo12.gifאיך לך מושג למה את אוהבת אותו?../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

אולי כי כנסיית בשכל הם אחת הלהקות הטובות בארץ O:

Rose131

New member
המ

שיר השבוע של דה יוזד:פואטיק שיר השבוע לא של דה יוזד:הממ... טריביוטים לMCR בפסנתר
להקת השבוע:HIM, MCR.. אלבום השבוע:בולטס. אי אפשר לכתוב פיק בלי להקשיב לבולטס.
קליפ השבוע:המממממממממ. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:אנג'לאנג'לאנג'ל! משהו שהכעיס אתכם השבוע:וואי, אנשים. אנשים. אנשים!!!!11 משהו ששימח: יעקב. משהו שעיצב: מה שהוא אמר?): ובכלל, כל השבוע הזהS: ציטוט השבוע: אני: בוב, אני לא יכולה לצאת. השמיניסטים חוסמים את הדלת *יוצא החוצה ורואה שבגלל שיש להם הרצאה הם חוסמים את הדלת.* בוב: Get out the window אני: אתה רציני? בוב: yes! well, they're blocking the door, what else can we do? *מסתכלת מהחלון* בוב: Look! someone else has done it before, the bushes are squashed there.. *מסתכלת עליו* בוב: well? אני: טוב
ואז כל הכיתה יצאה דרך החלון
יש לי את זה מצולם, אערוך ואשים ביוטיוב עוד כמה ימים כשיהיה זמן.. מתנגן בראש / בפלייליסט:Enjoy the silence- Lacuna Coil
תמונת השבוע:תגובה מהירה

nesta girl

New member
הרבה זמן לא עניתי..

שיר השבוע של דה יוזד: בוקס שיר השבוע לא של דה יוזד: here without you - 3 doors down להקת השבוע: - אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חברים משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: דרגה סופסוףףףףףףףף D: משהו שעיצב: חצי שנה נגמרה לה =\ ציטוט השבוע: ההוא מהמכון שיזוף: !?you got 2 more tows רוס: !IM AN EIGHT מתנגן בראש / בפלייליסט: אור הירח תמונת השבוע: מהירה..

^^../images/Emo110.gif

שיר השבוע של דה יוזד: המממ... ATIG שיר השבוע לא של דה יוזד: המממ.. משהו של mayday parade להקת השבוע: mayday parade, all time low אלבום השבוע: נה קליפ השבוע: נה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הממ... המורה שלי לספורט
משהו ששימח: הכל DD: משהו שעיצב: משהו
ציטוט השבוע: אוה... זה לא ציטוט אבל זה משהו... אני אדגיש את זה כי רק בגלל זה אני כותבת את הדבר הזה... והוא קרה היום אבל לונורא
אז היום... היינו בשיעור ימאות.. והיה ברבורים [לא החיה, גלים כאלה בים] אז לא יצאנו, ועשינו כמה דברים שהיינו קשורים למזח, ואז נכנסנו לראות סרט על סירה אופטמיסטית [נראה לי קוראים לה ככה P:] ואחד המדריכים [דקל
הוא כ"כ שקסי!!] כזה נכנס לחדר, והוא החזיק תמנון [
- והוא לא היה סגול!!] מת שהוא ראה בים... והמוח של התמנון נזל כזה וזה נראה בדיוק כמו שהדמות ההיא בספרון הזה של LFTL מחזיקה - רק יותר מגעיל כי זה היה במציאות!!!
ואחר כך המדריכים אמרו לנו שהם עומדיםפ לבשל אותו כי זה ממש טעים
מתנגן בראש / בפלייליסט: נה תמונת השבוע: במהירה

למעלה