איך עבר השבוע?

איך עבר השבוע?../images/Emo187.gif

מה קורה פה היו הרבה אנשים והודעות חדשות לפני שבוע ופתאום זה ירד, תתעוררו!!!!!!!!!!!!! שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

Mg14

New member
יש מצב שאני ראשונה?

שיר השבוע של דה יוזד: the taste of ink earthquake שיר השבוע לא של דה יוזד: bliss - muse להקת / אלבום השבוע: origin של מיוז. וMCR
קליפ השבוע: --- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בדיוק כשהתאהבנו משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: מסיבת יום הולדת לחברה שלי:) ציטוט השבוע:כלום מתנגן בראש / פלייליסט: the magic position - patrick wolf תמונת השבוע:תגובה מהירה

הזויה13

New member
שליD:

שיר השבוע של דה יוזד: Alone this holiday
שיר השבוע לא של דה יוזד: hot stuff של craig david להקת / אלבום השבוע: mika XD קליפ השבוע: נמנמנמ לא חושבת שיש תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הלוחשת לרוחות! משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: EMA :} ציטוט השבוע: איןXD מתנגן בראש / פלייליסט: NONE תמונת השבוע: צד<:

../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: פפפ אין
שיר השבוע לא של דה יוזד: BRAILE-BMTH להקת / אלבום השבוע: סיירה קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=9en-HxX0IMU&eurl תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בנקוק הילטון משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:היהודים ציטוט השבוע:כל הליריקס של BRAILE... פשוט גאוני מתנגן בראש / פלייליסט:kiss me, i'm contagious-FFTL תמונת השבוע:

../images/Emo152.gif

שיר השבוע של דה יוזד: נעארף. לא היה. שיר השבוע לא של דה יוזד: גם לא היה. לא שמעתי הרבה מוסיקה השבוע. להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: Suicidel... איך שלא כותבים אתזה.. זה כ"כ מצחיק איך שהילד הזה רוקד שם.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: Clerks II משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: הייתי עם חבר שלי שנתיים ציטוט השבוע: שמעתי אחד ממש טוב. אבל שכחתי אותו. מתנגן בראש / פלייליסט: לא יודעת. תמונת השבוע: אין.

MyUsedRomance

New member
../images/Emo135.gif

שיר השבוע של דה יוזד: אין משהו מיוחד
שיר השבוע לא של דה יוזד: Foo Fighters - Long Road To Ruin Papa Roach - Between Angels And Insects Smashing Pumpkins - Bullet With Butterfly Wings Muse - Plug In Baby Nickleback - Rockstar AFI - Girls Not Grey Cinema Bizarre - Heavensent Paramore - Born For This Paramore - When It Rains Taking Back Sunday - Cute Without The 'E' להקת / אלבום השבוע: Foo Fighters
קליפ השבוע: של MCR זוכים ב-NME...האישה שמה עיצבנה אותי! אין לי כוח לקישור
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: טנשיוס די: הסרט....סרט ענק!
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: הרווחתי 100 שקל!
ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: Read My Mind-The Killers תמונת השבוע:

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif היי אני גם

שיר השבוע של דה יוזד: PARALYZED שיר השבוע לא של דה יוזד: לינקעין-RUNAWAY להקת / אלבום השבוע: לינקעין-HT קליפ השבוע: לינקעין מקפיצים שוטים של סירופ מייפל
- http://youtube.com/watch?v=6QT3UrgYfEU&mode=related&search תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: טעם האהבה 2, הרווק 10, עקרות בית נואשות משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: בת מצווה לבת דודה שלי, בר מצווה לבן דודה שלי ולינקעין זכו בלהקת השנה יששש ציטוט השבוע: - מתנגן בראש / פלייליסט: דנה איטר' ועידן יניב-סרט הודי, אש -לאדעת של מי, משוגע-קובי פרץ וכל שירי הבר/ת מצווה תמונת השבוע: מייקל ג'קסון בתמונת קאמבק

O L g i T

New member
ככ

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע לא של דה יוזד: lets dance to joy devision להקת / אלבום השבוע: האדוקן קליפ השבוע: hadouken - leap of faith תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רוד טריפ משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: וואי לא זוכרת ציטוט השבוע: לאדעת מתנגן בראש / פלייליסט: liars - the wrong coat for you mt. heart attack תמונת השבוע:

:)

שיר השבוע של דה יוזד: אין שיר השבוע לא של דה יוזד: editors - bullets להקת / אלבום השבוע: editors קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פייט קלאב(X משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: לא זוכרת כלום חח ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / פלייליסט: office - wound up תמונת השבוע: אין

Erill

New member
בוהו.

שיר השבוע של דה יוזד: Back of your Mouth. *-* שיר השבוע לא של דה יוזד: אממ נראה לי Welcome to the Universe של 30STM. ^^ להקת / אלבום השבוע: 30STM, כי הם זכו בEMA ברוק אאוטD: קליפ השבוע: Burn, Burn של לוסטפרופטס. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הקסDD: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: משהו טוב, דיברתי מלא עם בר בטלפון. D: ציטוט השבוע: "את יודעת מה עשיתי???" "לא!!!111" "את לא יודעת מה עשיייתיי?" "לאאא!!!!1111" "מיץ תפוזיםם!!111". מתנגן בראש / פלייליסט: התחלף בדיוק מקריפטונייט (3 Doors Down) לNot Goos Enough for Truth in Cliche (של אסקייפ דה פייט). תמונת השבוע: איןOo

באיחור אופנתי...

לא היה לי זמן בשיט.... שיר השבוע של דה יוזד: The Taste of Ink Pretty Handsome Awkward Listening שיר השבוע לא של דה יוזד: BRIGHT EYES - A Song To Pass The Time MCFLY-Surfer Babe =P YELLOWCARD-View From Heaven The Kooks – You Don't Love Me להקת / אלבום השבוע:BRIGHT EYES קליפ השבוע: לא ראיתי תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אין משהו טוב שראיתי אז אני אמליץ שלא! תראו "לירות כדאי להרוג" חרא סרט משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:טוב-קהיתי 2 סוודרים ממשמדהימים,הלכתי לסרט עם חברה רע-הסרט היה גרוע ברמות ומבחיל יש לנו סיוטים של גזרים נתקעים לאנשים בראש -הסרט היה שילוב של מגיוור עם רמבו ציטוט השבוע:"עכשי תדביקי את זה על הקיר של איילת ותסגדי לזה כל יום" מתנגן בראש / פלייליסט:Thursday – War all the Time תמונת השבוע:

Rose131

New member
^^

שיר השבוע של דה יוזד: Maybe Memories שיר השבוע לא של דה יוזד: הממ.. Stan- Eminem[וגם קצת דיידו] להקת / אלבום השבוע: הממ. MCR נראה לי.. קליפ השבוע: המ... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שנותהשבעים! [אה, ומטרופוליס
] משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: המון ת"א וכאלה. ציטוט השבוע: הממ.. מתנגן בראש / פלייליסט: I'm A Fake- The Used תמונת השבוע: אין לי כוח..

למעלה