איך עבר השבוע?

איך עבר השבוע?../images/Emo24.gif../images/Emo143.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שעיצב: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט: תמונת השבוע:

להלה. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: טוב, זה היה שבוע אסקייפ דה פייט.
להלן השירים שחרשתי עליהם: Cellar Door
Make Up . אוקיי, השיר הזה מדהים.
The Ransom Dragging Bodies In Blue Bags Up Really Long Hills There's No Sympathy For The Dead
טוב, וגם: Silverstein - My Heroine The idea of march להקת השבוע: אסקייפ. ^^ אלבום השבוע: Escape The Fate - Dying is your latest fashion קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית - פלוריסיינטה. נגמר!
והפיג'מות. DDD: משהו שהכעיס אתכם השבוע: ממ.. פרוייקט מפגר בג''ג. זה כלכך מפגר, אלוהים!
[ואל תשאלו אותי למה אני לומדת ג''ג, לא אני בחרתי!@#$] משהו ששימח: קניתי קפוצ'ון של MCR, סופסוף!
משהו שהעציב: כל מיני דברים, לא משנה... ציטוט השבוע: ~היינו בת''א בגני התערוכה באיזה פרוייקט בג''ג וזה, אז ישבנו בחדר כזה ואיזה מרצה דיבר, אז התקשרו לילד אחד והוא עונה באמצע~ יוני: "הלו? אמא? אני לא יכול לדבר עכשי, אני בישיבה פה... טוב? ביי"
והמרצה מסתכל עליו כזה "<_<" והמורה "יוני, תכבה את זה מיד!" והוא כזה לוחש לה "בסדר, מה.. אמא שלי.." XDD שיר: "היום כל היום אמרתי וואט דה פראנק .. ;; והייתי בשיעור אנגלית והמורה אמרה לי:"מזה? סלנג חדש?" חחחחחחחחחחחחח. ~טלאור מספר לי על המורה לפיזיקה שכל יום באה עם פאוץ' לכיתה~ טלאור: "מה היא מחביאה שם? מיני מקרר? כזה כמו כל אלה בסרטים המצויירים ששולפים מתיק קטן כזה מלא דברים. את צריכה לראות, הפאוץ' שלה ממש שטוח כאילו אין בו כלום, כאילו היא חושבת זה ליופי, בטח בפנים מסתתר כזה שירותים ניידים, טלפון, מפתח לבית, אנייה, מטוס"
כמה צחקתי מזה, חחחחחחחחחחחחח XD מתנגן בראש / בפלייליסט: A7X - Dear God , הסולו מתנגן לי לבד בראש מהבוקר
XD תמונת השבוע:
שבוע טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

kfxz

New member
פי אללה.

שיר השבוע של דה יוזד:לא שמעתי ממש השבוע דה יוזד -___- אבל אם כבר שמעתי, on my own שיר השבוע לא של דה יוזד:קשה להחליט להקת השבוע: Finch אלבום השבוע:What is it burn של פינץ' קליפ השבוע:אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:סימפסון/סאות''פארק! משהו שהכעיס אתכם השבוע:. משהו ששימח:. משהו שעיצב:. ציטוט:המורה: "איחרת!" אני: "אבל הכנתי תפרויקט בספרייה!" המורה: "אבל אתה לא לומד כאן בכלל!" *מסתכל דקה על הכיתה*, אני: "אופס" השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט: עברי לידר - בתי קפה תמונת השבוע:

הטסתי מטוס D:

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע לא של דה יוזד: ג'ימס בלאנט- גודביי מיי לובר.
להקת השבוע: דה קלאקסונז אלבום השבוע: X חרשתי להיסטוריה כל השבוע. לא היה זמן לשמוע מוזיקה. קליפ השבוע: X חרשתי להיסטוריה כל השבוע. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: X חרשתי להיסטוריה כל השבוע. לא היה זמן לטלויזיה. משהו שהכעיס אתכם השבוע: היסטוריה.:S משהו ששימח: ביום שישי הטסתי מטוס:D כן כן, מטוס. אני הייתי הטיייסת. יאפ. היה מגנייב. משהו שעיצב: המתכונת בהיסטוריה. איכככ. ציטוט השבוע: X מתנגן בראש / בפלייליסט: דה קלאקסונז - גולדן סקאנז תמונת השבוע: X

ניתחתי מוח .

וזה היה מגעיל
בכל אופן שיר השבוע של דה יוזד: SEAOD שיר השבוע לא של דה יוזד: Enter shikari - Anything can happen in the next half hour... שיר גדול
להקת השבוע: ממ ניראה לי Enter Shikari אלבום השבוע:
קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: Enter shikari - Sorry you're not a winner משהו שהכעיס אתכם השבוע: פתחתי מייספייס ואני פשוט לא מבינה כ ל ו ם !
משהו ששימח: כל השבוע היה שמח, אין משהו ספציפי
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע: לא זוכרת.. מתנגן בראש / בפלייליסט: Secondhand Serenade - Maybe תמונת השבוע:

kfxz

New member
אם כבר Secondhand serenade

יצא לי לחרוש על כל האלבום שלו בזמן האחרון, אחחח פשוט אלבום מעולה.

אני מכירה רק שניים שלושה שירים

שלו ( ? ) תמיד הייתי בטוחה שזו להקה
אולי תשלח לי שירים שלו ?

המ

שיר השבוע של דה יוזד: סאונד אפקטס. שיר השבוע לא של דה יוזד: black & white- static-x now you've got something to die for- lamb of god domination- pantera n' sync- it's gonna be me! ולא עולה לי עוד משהו עכשיו. להקת השבוע: static-x אלבום השבוע: shadow zone- static-x קליפ השבוע: n' sync- it's gonna be me! תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סדרה- השרדות! חח כמו כל אחד בישראל- גם אני מכורה. משהו שהכעיס אתכם השבוע: ממ סתם קטע מסריח של ידיד משהו ששימח: יום שישי היה כייייף משהו שעיצב:
ציטוט השבוע: "לכל גבול יש תעלול!" מתנגן בראש / בפלייליסט: supersonic- oasis תמונת השבוע:

Because Of May

New member
שבוע טוב../images/Emo109.gif

שיר השבוע של דה יוזד: המון המון מ-ILAD ומ-LFTL... ו-MM, איך לא
שיר השבוע לא של דה יוזד: אני אכתוב להקות: MCR
Muse Family Force 5 Green Day Escape The Fate Paramore Arctic Monkeys- Teddy Picker Led Zeppelin – Stairway to Heaven Nirvana – Smells Like The Spirit Mindless Self Indulgence – Faggot The Smashing Pumpkins – Bullet With Butterfly Wings Guns'N'Roses-Sweet Child'o' mine
להקת השבוע: למעלה
אלבום השבוע: ט'רי צ'ירס פור סוויט ריבנג'- מכ"ר ביזנס אפ פרונט/ פרטי אין דה בק- פמילי פורס 5 דה יוזד- אין לאב אנד דאט', לייז פור ד ליירז
קליפ השבוע: לא משהו ספציפי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה-70 עונה 6 (סיימתי לראות אתמול
) הישרדות הישראלי
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אין זמן לנשום
משהו ששימח: יציאה בשישי לסנטר בבוקר ועם חברים בערב, השלמתי עם ידיד שלי
משהו שעיצב: הוא אמר לי שהוא אוהב את הילדה שאני הכי שונאת בעולם
ציטוט השבוע: לא זוכרת...
מתנגן בראש / בפלייליסט: Desert Song-MCR
תמונת השבוע:

מותק1212

New member
סקסי(התמונה)../images/Emo119.gif

כיף לך שסיימת לראות אתשנות ה-70, לי נדפק הVOD ובעוד פחות משבוע מורידים את זה
הלוואי שאני אספיק...

להלה

שיר השבוע של דה יוזד: bulimic BMA GWTS SDA טוב אפשר להגיד שכל האלבום הראשון
שיר השבוע לא של דה יוזד: איימ סו סיק - פלייליף וי אר ברוקן- פארמור אדור- פארמור ויש יו וור איר -פינק פלויד בליב אין דרימס - פלייליף Forgive Durden - I'm A Sucker For Fakes Bring Me The Horizon - Rawwwrr! Matchbook Romance - the greatest fall of all time להקת השבוע: דה יוזד ופלייליף
אלבום השבוע: דה יוזד. קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט- no reservations סדרה- נמלטים משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה ללשון. שלא נסעתי לבאר שבע לפגוש את שני, משה ועדי. שלא נסעתי לת"א לפגוש את דרור, עמית, ליאן וחברים שלהם. משהו ששימח: הוא אמר לי שלום {: ציונים טובים O: שבוע סבבה יחסית. משהו שעיצב: נמ, לא יודעת. ציטוט השבוע: אני צורחת כמו מפגרת: "תזיזו את השולחנים!!" XD - אני לריקה: "הוא אמר את זה במו פיו!" - ריקה: "מכחישי שואה." אני: "אה? מה? מכחישי זונה!?" - שיעור לשון. *דמיינו בראש מוסיקה והבעת פנים של טנלובלות כזה* המורה לתלמידה: "חשבתי שאת אחרת. מאוכזבת? גם אני!" יו זה היה כזה קורעXDDDDDDDDDDD היה עוד אבל אני לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט: כלום. תמונת השבוע:

מותק1212

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo119.gif

שיר השבוע של דה יוזד: כל Lies For The Liars שיר השבוע לא של דה יוזד: TBS- Liar TBS- Twenty Twenty Surgery Muse- Supermassive Black Hole Lostprophets-Rooftops FOB-Our Lawyer Made Us Change The Name Of This Song, So We Wouldn´t Get Sued FOB- Sophomore Slump Or Comeback Of The Year להקת השבוע: Taking Back Sunday אלבום השבוע: Louder Now קליפ השבוע: TBS-Liar קליפ מדהים
http://www.youtube.com/watch?v=YZHK5GPOi8c תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תכנית-שנות ה-70
סרט- 27 שמלות. משהו שהכעיס אתכם השבוע: תרגילים בגיאומטריה. משהו ששימח: שעברתי את המבחן במתמטיקה בשלום. משהו שעיצב: הית לדג'ר
ציטוט השבוע: הרבה מורות אנגלית לא הגיעו וכולם חשבו שהתבטל השיעור אז חזרו הביתה, ואז הגיעה חניטה שהייתה בתפקיד מורה מחליפה הפעם והזעיקה את כל התלמידים מהבית XD וכולם רצו בלחץ. חניטה(המורה):"איפה היית?!" אלכס(התלמיד):"המורה, אני חירבנתי!" מתנגן בראש / בפלייליסט: Lostprophets- A Town Called Hypocrisy תמונת השבוע:
ג'פה...

למעלה