איך עבר לו חודש

לולי 1210

New member
איך עבר לו חודש

בנות יקרות, היום מלאך שלי אמורה להיות בת חודש.איזה דבר מטורף לא?! כ"כ רוצה לחבק אותה שוב,אני מתגעגעת לגוף הקטן שלה אמאל'ה.. אתמול בלילה צרחתי הלב שלי נקרע.. במקום להחזיק לנשק אותה אני בוכה וכולי מתכווצת, איך לוקחים מלאך כזה???? איך מתמודדים עם הקרעים האלה בלב?? לא משנה כמה אדבר אצעק אשתולל,שום דבר אינו מקל.. כל היום וכל הלילה אני נזכרת איך היא הייתה בזרועותיי.. חיבקתי כ"כ חזק התפללתי שתנשום שתפקח את העיניים שלה וכלום כלום לא קרה..קטנה שלייייי עולות לי תמונות של כל שלב של ההגעה לביה"ח,חדר הלידה וכל הימים האלה שהייתי שם, אני שוכבת בחדר לידה ושומעת מהחדרים האחרים "מזל טוב" וואני מה...צורחת לשמיים למה לקחת לי אותה!! מה עשיתי?! איך קוברים גוף כזה קטן!! איך נפרדים למה להפרד למה!! לא רוצה להפרד..

new teacher

New member
יקרה,

אני לא נמצאת לידך פיזית, אבל אני שומעת את צעקתך, והיא שוברת את ליבי. אין שום הגיון בדבר הזה. אין שום צדק. אני יודעת שאין שום דבר שאפשר לעשות ולהגיד עכשיו כדי לעצור את הדמעות. .זה זמן הדמעות, והשבר,הכאב והמחשבות המייסרות. זמן השאלות שאין להן מענה, זמן הכעס . טוב שאת כותבת פה. טוב שאת בוכה, וצועקת ומשתוללת. את אומרת שזה לא מקל, אבל זה אפילו עוד יותר קשה אם שומרים הכל בפנים. אנחנו פה כדי להושיט לך יד, לחבק אותך ולזכור איתך את הבת שאבדה.

לולי 1210

New member
תודה רבה על התמיכה

אני פשוט מפורקת,במקום לטייל איתה,לחבק לנשק,אני בוכה עליה

למעלה