איך עבר לכם היום???

lover boy6

New member
איך עבר לכם היום???

טוב אז לי עבר יום דיי סבבה חוץ מזה שדחיתי את התאוריה לשבוע הבא... אממ היה לי חופש היום... ואני עוד מעט נוסע לתל אביב לקנות בגדים.. ואני לשם שינויי מרגיש "שמח" אז זה כבר סיבה שהיום הזה סבבה...

95 בסוציולוגיה!../images/Emo99.gif

~פלאש ניוז~ אני לא חושבת שאי פעם קיבלתי כזה ציון!
אומיגדאומיגדאומיגדאומיגדD: אני מלכה
יאיאיא
זה עשה לי את כל היום,אני כבר רואה
.

lover boy6

New member
חחחח איזה חמודה ...../images/Emo9.gif

מלכה.... הלוואי עליי 95 בסוצילוגיה מה מברכים על כזה דבר... אולי מזל טוב...?

שום דבר מיוחד.

מבחן חוזר במתמטיקה,הלך יותר טוב מפעם קודמת. שיחה עם המורה לאנגלית. בערב אני עושה את היום הולדת עם חברות...וזהו.

Blue Aura

New member
כאילו שאבו לי את כל הכוח. :X

לא היה לי כוח לקום בבוקר כי היה לי כ"כ כיף במיטה בגלל הגשם והכל. על הבוקר שעתיים היסטוריה, אחרי זה ספרות, היה בסדר, אחרי זה שעת מחנך גם היה בסדר ואז שעתיים כלבנות מעשית.

tttttttttt1

New member
יואווווווו איזה יום ארוך

מתחילים את הבוקר עם שעת 0+1 ביולוגיה... מיד אחר כך שעות 2+3 ספרות אחר כך שעת תנך ומיד אחר כך שעת אזרחות... ואחר כך שעות 6+7 כימיה... 8 שעות זה לא כיף בכלל

tttttttttt1

New member
אוי...זה בכלללללל

לא כיף
.... מה את לומדת ביום אחד 10 שעות? איזה מקצועות?

Yellow Tush

New member
אממ....

היה לי שעת 2+1+0 מתמטיקה אח"כ עוד שעתיים ביולוגיה ואז 3 שעות מאוד מייגעות בכימיה ואז עוד שעתיים היסטוריה (לפחות היום ראינו סרט אז זה היה נסבל...) סיימתי באיזה 4

tttttttttt1

New member
אוייי איזה מערכת נוראית...איך

סובלים 3 שעות מתמטיקה רצוף? ועוד אחרי זה ביולוגיה ואז כימיה...וואי מי שתכנן לך את המערכת ממש התעלל בכם!!

Yellow Tush

New member
אני דווקא מסתכלת על זה חיובי יותר..

יש לי מספיק זמן להשלים שעות שינה

tttttttttt1

New member
מסתבר שלא...למרות שתכלס

אצלנו בבית ספר מתחילים ללמוד כל יום ב-9 אז אצלנו שעת 0 זה 8:15, השעה בדרך כלל בתי ספר אחרים מתחילים ללמוד שעה 1....אז זה לא ממש שעת 0 כמו שהיה פעם = שלומדים מאיזה 7 בבוקר...

shahar1989

New member
היה יחסית נחמדד..חחח

גם אני דחיתי את התאוריה לשבוע הבא.. כי היה לי מבחן חוזר במתמטיקה..(לא הלך משהו, לא נורא..) וזהו.. היה די נחמד..

Come Alive

New member
הממ.

לא הצלחתי לקום היום, כרגיל בימים האחרונים, הגעתי רק לשעה האחרונה. דיברתי עם המחנכת שלי, הבטחתי לה שאני אנסה להגיע יותר, מקווה שאני אעמוד בזה. המורה הפרטית ואני למדנו לסוציולוגיה מחר.. הממ... זהו בעיקרון. לא היום הכי מדהים בעולם.

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gif נוראי!

יום מעייף, כמו כל השבוע הזה
וקיבלתי 55 באזרחות. נו מה, לא יכלה לעלות בעוד נקודה? אז מה אם עניתי טוב רק על שאלה 1, אז מה
למזלי המורה איכשהו הסכימה לתת לי ולכל מי שקיבל מתחת ל70 ורוצה לשפר, לעשות עבודה במקום שתחליף את הציון. אבל עדיין, זה פקאין אזרחות!! לא מאמינה שנכשלתי ;[

lover boy6

New member
קיבלתי 80 באזרחות

בלי ללמוד אני כל כך התלהבתי קפצתי במקום שהחזירו לי את המבחן אתמול...

100במגמת ספרות

ב"ה רואה אור?! לדבר כל הזמן ולחפור זה מצויין! יחי המבחן של ספרות מגמה בע"פ!!! הורי!*מאושרת*

למעלה