איך עבר סוף השבוע?

riktal

New member
איך עבר סוף השבוע? ../images/Emo12.gif

אצלי היה סוף שבוע נוראי! אז ככה: ביום רביעי גיליתי שתוכנת האנטי וירוס שלי מחקה קובץ מתוך "הסגר" וביחד איתו מחקה חצי מחלונות. למחרת הרמתי טלפון למייקרוסופט וניהלנו שיחה שערכה שעתיים, כשבסיומה הובהר לי שאני מועברת ל"דרג עליון", אשר ייצור איתי קשר למחרת. למחרת באמת התקשרה בחורה ממייקרוסופט (כנראה מהדרג העליון). היא היתה באמת נשמה. לא ויתרה. במשך שלוש שעות (!!) היא ניסתה כל מה שיכלה לחשוב עליו, כשהיא כל שניה מתייעצת עם אחרים איך לעזור. לבסוף, לאחר כשלוש שעות, הודיעה לי הנציגה שהיא התייאשה ושיש להתקין מחדש את חלונות. בעזרתה הנדיבה התקנו מחדש את המערכת, שלב אחרי שלב. הכל עבד בסדר ולא היו לי ממש תלונות (אחרי הכל אני דואגת לגבות כל דבר במספר מקומות, כולל דיסקים וכוננים אחרים. זה לא דבר של מה בכך. פשוט היתה תקופה של חצי שנה בערך שבה התקנתי חלונות כל חודש, פחות או יותר. אז לומדים לגבות). ואז הגיע יום שבת. בשעה 22:00, שניה לפני שהתחיל סטארגייט אטלנטיס, קרס המחשב שלי ואיתו כל העבודה הרבה שעשיתי.
הכל הלך כאילו לא היה!!!
למרות שהאינסטינקט הראשון שלי היה לרוץ למעבדה, הכרחתי את עצמי לא לעשות זאת. אמרתי שוב ושוב שאם אני רוצה ללמוד מחשבים בקרוב, אני צריכה ללמוד להתמודד עם מצב שכזה. למרות שלמחרת היה לי חשק להרים טלפון לאחראית ולהגיד לה שאני לוקחת יום מחשב, לא עשיתי זאת. במקום זאת המשכתי את שגרת יומי הראשון (שכוללת בעיקר קניות לי ולבעלי החיים שלי וחפיפת הראש) ורק אחרי שסיימתי להתקלח ישבתי על המחשב ועשיתי הכל מהתחלה - התקנתי שוב את חלונות, אבל הפעם עשיתי עבודה טובה הרבה יותר. בינתיים הכל בסדר (חמסה חמסה
) והמחשב עובד כמו שצריך. אז זה היה סוף השבוע שלי. העיקר שהוא מאחורי. עוד מעט מתחיל "הלוחשת לרוחות" והסידרה הכי אהובה עלי מספר שתיים (כמו שאומר התוכי - נחשו מי מספר אחת...) "על טבעי", אז אני אסיים עכשיו את המגילה (לא כועסת אם לא בא לכם לקרוא עד הסוף. זה מובן). מחר אני אוסיף שרשור תמונות של הזוג המלכותי שלנו - ג'יימס רודי ומגי לוסון. אז שיהיה שבוע נפלא לכולם - ואם הגעתם עד לסוף - אז תודה רבה וכל הכבוד לכם!!!!

n s 92

New member
אני לומד מחשבים והרבה מהחברה שלומדים איתי

לא מבינים כלום בהתקנה והרכבה של מחשב, אז תתעודדי.

n s 92

New member
ואגב, נכנסתי לפורום כי הסדרה הזאת פשוט טובה

ורציתי לראות מתי תשודר העונה הרביעית. אז כל הכבוד על הפורום, מקווה לחזור כשתתחיל העונה הרביעית (אם לא יהיה עומס גדול מדי בלימודים) - ואולי לפני כן אם נתגעגע... לילה טוב!

riktal

New member
תודה על העידוד ../images/Emo140.gif

נשמח מאוד לראותך כשתתחיל העונה הרביעית (ב-7/8), או לפני כן.
סידרה גדולה!!!!

למעלה