איך עבר עליכם היום?!

איך עבר עליכם היום?!

אני סוף סוף התחלתי עבודה לכתוב את העבודה הסמינריונית ולא רק לדבר על לכתוב אותה...אבל גיליתי שצריכה לשלם לביטוח לאומי...:/ אז...אם מישהו מכיר מקום עבודה ליום-יומיים שאתפטר מחובה זו לחודש זה אשמח:)

מה היה טוב ביום שלכם? מה פחות? מה הציפיות למחר?

Optimistic Girl

New member
היום

מה היה טוב היום?
שעשיתי את כל הסידורים שלי + קניות של אוכל , אין על גלידה

ציפיות למחר?
אולי טיפול אחד בלקוחה,
ובילוי חינמי עם חברה
<עירייה שלנו עושה לנו אחלה בילויים חינמיים בקיץ הזה
>
כמובן שזה לא יהיה כל כך חינמי -אני והיא מביאות חטיפים ושתייה מהבית,
ואני גם מתכננת לקנות שם צמר גפן

אה
ואם כבר
אז היום הספקתי לבשל הרבה אוכל טעים שיספיק עד יום שישי

לכבוד השבת אני אכין עוד אוכל ביום שישי בבוקר. <שונאת לבשל ביום שישי אבל ביום חמישי הזה לא אספיק.>

ושהכרתי חברה חדשה

וגם חידשתי קשרים ישנים היום

מזל טוב על סמנריונית

בעזרת השם בקרוב אצלי <בעוד כ4 שנים >
זה אומר שאת לקראת סיום התואר !!!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה לך

al19

New member
מה בישלת ?

....?
אני ממש אוהב לבשל..
מה בישלת לשבת ?

Purple Mushroom

New member
איזו עיריה זאת?

אני זוכר שבקיץ שעבר, עיריית גבעתיים עשתה המון פעילויות חינמיות, הופעות, בעיקר לבני נוער, אבל גם אנחנו הצטרפנו. יש תיעוד בבלוג שלי, בעיקר זכורה לי הופעה עם חבר יליד גבעתיים, הופעה חינם, של מאור כהן ופיטר רוט. (שאחרי זה התכתבתי איתו בתפוז), וגם הדג נחש. היה מאוד כיף בקיץ
:).

Purple Mushroom

New member
יום אחד היה לילה

היום שלי בעצם התחיל בערך ב 18:00 - (ומקווה שיסתיים עוד שעה ומשהו,וארדם ב~ 6:00 בבוקר AM
6:00AM
)
יצאתי מהבית כמה דקות לפני חצות 0:00, להתפלל, ולבדוק משהו בבנק. (מתי נסגר מחר, ב 18:30), ולחלק ברכות.
התפללתי, ובדקתי בבנק
, והגעתי לבית חב"ד, ובירכתי, ודיברתי שיחה חשובה עם 2 יהודים. מחר בעזרת השם, הולך אחרי 18:10- אם יתאפשר לי, ללמוד תורה שם. המליצו לי ללכת לכוילל. נראה, אבדוק.

ואחרי זה פגשתי חבורה של צעירים וצעירות, שמשתוללים, שיכורים. הבאתי להם ברכות, וגם שאלה במתנה
. אמרו שאני בן אדם טוב. היה נחמד. אמרתי להם להיות ילדים טובים.
. וזהו, חזרתי הביתה.

הציפיה למחר לקום ב 15:00- ולא שיעירו אותי ב 16:00- מגיעה מדריכה חדשה בשם ש', אחרי יותר מחצי שנה עם א', וד' (לא שלי). והעובדת סוציאלית שלי.

וזהו, לילה טוב,

בקשר לביטוח לאומי, ועבודה, יכולה לעבוד איפה שאני עובד, בחברת סקרים, דורשים רק 2 משמרות בשבוע. בעצם את מחפשת עבודה של יום יומיים לחודש אחד בלבד רק? אז ממש לא יודע איפה אפשר. אולי שיווק רשתי?
בהצלחה, ולילה טוב
=]
=]

Purple Mushroom

New member
אין הרבה מה לספר.

סידרו לי את העבודה בתחילת חודש מאי השנה. דרך תעסוקה נתמכת של אודי מרלי במרכז. (המרכז שלהם בירושלים), בסניף של בית כנסת ברמת גן.
לעבודה בסקרים ברמת גן, למשמרת ערב, צריך לבוא ב 15:30- ולהיות שם עד 22:00- לפעמים עד 22:30 בלילה. ממש מאוחר.
צריך להיות רהוט. זה עבודה של טלפונים, אוזניות וכאלה. מול מחשב. צריך להיות בעלי יכולות בסיסיות במחשב. והקלדה. כמו כאן.
העבודה מתאימה גם לצעירים, ויש לנו בעבודה, הרבה עובדות צעירות, שעדיין בתיכון, או לפני גיוס. עבודה מתאימה לכל הגילאים, אבל עדיין, צריך יכולות מחשב בסיסיות, בוינדוז.
זה הכל.
אגב, לא הייתי בעבודה הזאת כבר כמעט חודש, אולי יותר מחודש, החודש לא עבדתי, כי קם מאוחר. יש לי עוד הזדמנות אחת ביום שני, ה20 חודש.
כנראה שלא אמשיך בעבודה הזאת. אולי קצת חבל.
.

למעלה