איך עבר עליכם יום האהבה הזה?

איך עבר עליכם יום האהבה הזה?

לי עבר דווקא יום נעים דווקא בקרב משפחה והכלבה המתוקה שלי וטיילתי קצת בת"א ,אכלתי במסעדה. לא רע בכלל.(ולא אני כרגע לא בזוגיות...אין שום קשר!) מה אתם עשיתם?

בארבאבא

New member
זה עוד יום רגיל,כמו כל הימים!!!!!!

*אחת שפשוט שונאת את כל הטררם מה14 בפברואר*

ebi83

New member
התחלתי רומן חדש

אבל עם מכשיר סלולרי וחברת תקשורת חדשה
מצטרף לזו שמעליי.. לא מתחבר לטררם הזה של וולנטיינס. (עוד חג קפיטליסטי שמטרתו לגרום לפרולטריון לבזבז את קצת הכסף שיש לו על שטויות לא הכרחיות
)

גם אצלי, בחברת הכלב

אם הבן זוג שלי לא היה בבסיס אז אולי היה מעניין יותר ... אבל בכל אופן אין לי יותר מדי חשיבות ליום הזה. טו באב כן,

הייתי בעבודה.

אז לא היה מיוחד מידי. אבל הייתה משמרת די כיפית. עד שסוף סוף יש לי עם מי לחגוג , לא הצליח לנו...
אבל מה שהכי חשוב זו ההרגשה שבפנים...

Purple Mushroom

New member
ולנטיין דיי

היה לי יום מאוד רגיל. חשבתי שילך לי עם מישהי יפה, צעירה ועשירה. יום לפני זה, טילפנו אלי והזמינו אותי להרצאה חינם, על איך לעשות כסף במסחר בבורסה. הייתי באיזה מגדל נעלם, באיזור הבורסה ברמת גן (איפה שפעם עבדתי קצת, עד שהתפטרתי בסוף מרץ 2011), הרצאה של חברת יו-טרייד (סי או אי אל), הרצאה של אביב תדמור (יש לי את הנייד שלו). איחרתי בשלושת רבעי שעה, הגעתי ב 19:45, וההרצאה בת שעה, הסתיימה ב 20:30 בדיוק בזמן שרציתי ללכת. אחרי זה קפצתי למרכז תל אביב, וטילפנתי לחבר שלי א', הוא לא ענה לי בנייד, עדיין היה בירושלים. ולקחתי את הקניות שעשיתי לילה קודם (הייתי לילה קודם בקפה לונדון בטיילת, היה לי לילה בלתי נשכח עם ידידה שלי ש'). ונסעתי בקו 9, ישר לבירנית, והייתי כמה שעות בטלויזיה עם שותף שלי ח'. ראיתי את ההדחה של שי רגב, מהאח הגדול, שהיתה לי זכות גדולה להכיר את האחות הגדולה והבלונדינית שלו, שרון רגב. ואכלתי ושתיתי במסעדה שלו, קפה ועוגה (העוגת גבינה שם מצויינת), על חשבון המשפחה. מקווה להופיע גם השנה בכרמיאל, ולאכול ארוחת צהריים במפעל של אבא שלו העשיר. (היתה לי זכות גדולה, מאז קיץ 2009, להיות אורח כבוד במפעל רגב את פלס, יש לי חולצות שלהם, וכובעים שלהם). וזהו, הלכתי לישון בדרום תל אביב. הלילה גם ביליתי על חשבונם של אחרים, ככה זה שיש לך חברים טובים. עדיין שואף להתקדם בקריירה בנושא עבודה ואהבה. אם העתיד הוא כמו העבר, אני בטוח שאצליח גם בזה. סך הכל החיים שלי דבש. (ויעזרו לי עוד כמה כניסות לבלוג שלי בעזרת השם, אם ה' רוצה שאמשיך להתפרסם קצת):) ואם לא יהיו תקלות טכניות באתר
א.א.
=] ...

raptor89

New member
יומולדת!

התחיל במסיבת "הפתעה" שעוש לי בבסיס. המשיך במלא טלפונים והודעות מזל טוב, ואח"כ ארוחת ערב במבשלת הגולן
ובין לבין - המון עבודה. אבל בסך הכל היה סבבה.

EdisonGirl

New member
בעבודה. והימים האלו מעולם לא דיברו אליי,

בזוגיות או לא, לא משנה. אפילו יום ההולדת לא אומר לי הרבה, מלבד העובדה שאני מתה על התאריך שלי ושהוא מזכיר לי לעשות איזה חשבון נפש בגלל שהמס' הכרונולוגי משתנה. זה בולשיט. אלה סתם תאריכים בעיניי, אולי אם יהיה לי עסק שמרוויח בימים האלו, זה ידבר אליי יותר

למעלה