איך עבר עליכם יום הבחירות?

איך עבר עליכם יום הבחירות?

נחתם? ביליתם? טיילתם? עבדתם?

האחרונים מוזמנים לספר חוויות על יום העבודה, גם אם הוא לא היה בקלפי, אבל יהיה נחמד לשמוע על יום עבודה כזה.

אפרופו, ימי בחירות מזכירים לי את הפעם הראשונה שעבדתי בקלפי, זה היה בתקופה שהייתי משוחררת טרייה יחסית ועבדתי כמלצרית. היות שצפו עומס במסעדה ביום הבחירות ביקשו שאני אעבוד, והסברתי שאני עובדת בקלפי. יום לאחר הבחירות פנה אלי בעל המסעדה ונזף בי שאני לא בסדר, טען שאני "מחוייבת" אליהם ושהייתי צריכה לתת להם עדיפות. מיותר לציין שלא היה ביננו שום חוזה התקשרות ושום דבר שהיה יכול לגרום לו לטעון דבר כזה. אפילו שכר ונסיעות לא שילמו במסעדה הזאת אלא טיפים בלבד, ולאדון עוד היו טענות.

Reutgold

New member
יום מטורף!

כמו יום שישי כפול 3!

הלך לי הגרון, הייתי צריכה להגיע של טון של צעקה על לקוח כדי שישמע מה שאני אומרת כשאני בעצמי בקושי שומעת..
עובדת בקניון בארומה, גם מוזיקה, גם מכונות קפה, תנורים מצפצפים וכוורת דיבורים של לקוחות במתחם...

לקוחה אחת צעקה עליי שהיא מצטערת שככה היא מרימה את הקול אבל היא בקושי שומעת והחזרתי לה בצעקה שזה בסדר כי גם אני לא...
לפחות קיבלנו 200%

איבדתי כל תחושת זמן, ובד"כ יש לי תחושת זמן נכונה...
אבל לפחות הזמן עבר דיי מהר
ויש גם משהו נחמד בימים מטורפים כמו שישי- אנדרנלין...

איך קינאתי אבל במשפחות שלמות שבאו יחד והזמינו מלא ארוחות בוקר
בחופש הגדול אני לא רואה דברים כאלה כמעט בכלל...משפחות שלמות באות יחד..בשישי לפעמים..

היה וטוב שמאחורינו..

היה יום נחמד ורגוע,

התחיל בהצבעה בקלפי (לא היה בכלל תור, אז היה נחמד), ומשם בעלי ואני הלכנו לבית הקפה השכונתי האהוב עלינו- שהיה מפוצץ!! ריחמתי על המלצריות המסכנות שהתרוצצו שם בטירוף.

YTmda

New member
ב"עבודה"...

אצלי בעבודה היה רגוע יחסית. בשעות הבוקר עד הצהריים עיקר העבודה שלנו היא מול גורמים חיצוניים שלא עבדו ביום הזה ולכן היה ממש רגוע. גם טיסות לא היו הרבה בשעות האלה ולכן היה די משעמם ופשוט טיילנו לנו בחיפוש אחר עבודה. אח"כ ארגנו לעצמנו ביקור במגדל הפיקוח והיינו שם שעה ומשהו. היה ממש נחמד ומעניין..

אח"כ שוב טיילנו וחיפשנו עבודה. גם מצאנו מדי פעם ביקורות לעשות וכל מיני כאלה, אבל בגדול היה יום ממש רגוע ושקט עם משכורת כפולה וכייפית.

צריך אחד כזה בשבוע ואני מסודר..

לימודים, לימודים

ושוב לימודים.
כל כך רציתי להתנדב, ללכת לעשות שטח במפלגה שלי. אבל איום המבחן הקרב ובא גרם לי לשבת וללמוד.
אז אחרי שהצבעתי, זה היה בסימן לימודים. כשכל המשפחה שלי מטיילת

למעלה