איך עבר עליכם יום העצמאות???

איך עבר עליכם יום העצמאות???

מה עשיתם? איך ביליתם? כמה אכלתם?

evilihi

New member
בבית

ראיתי את הזיקוקים מהחלון (במשהו כמו עשרה מוקדים פלוס כמה שרק שמעתי את הפיצוצים). אכלתי כמה חטיפים אמריקאים שבדיוק קיבלתי מארצות הברית (מישהו מעוניין בנשיקות של הרשי של שוקולד לבן עם מילוי תות שדה?
)

../images/Emo214.gifרציתי להיות בת"א בעצמאות..

אבל החברות הפארשיות שלי לא רצו
היינו בהופעה של מטרופולין, בית הבובות והיהודים
היה שולט

evilihi

New member
נו כבר יותר טוב מההופעה של מאיה

בוסקילה - שמעתי שההופעה התחילה באיחור של 50 דקות (אחרי 12 בלילה) ואנשים ממש התעצבנו. הנגנים שלה הגיעו באיחור.

היה כיף כיף כיף..=)

למרות שכבר כתבתי את זה בשרשור הקודם אבל לא נורא אני יכתוב שוב חח בהתחלה בכלל תכננתי לנסוע לרוק העצמאות אבל בסוף לא יצא אז נשארתי באילת ואז אמרו שאפרת בוימולד תופיע באילת... אז אמרתי יאלה שווה נשאר באילת וגם רועי בר נתן היה אמור לבוא קיצר ההופעה היתה בבסיס של חייל הים באילת היה ממש נחמד למרות שההופעה היתה משעשממת ולא משהו בכלל.... אבל אז גיא אריאלי הופיע ומסתבר שהוא זה שהחליף את אפרת ורועי ואף אחד לא ידע מיזה בכלל.... גיא אריאלי ( זזה שמשחק "בילדות רעות") ועד שקלטנו שזה גיא כולם רצו למאחורי הקלעים ואז התחילו הצרחות חחח ובסוף רק לי נתנו להיכנס ואולי לעוד 5 אנשים ואז רצנו אליו ויש לי תמונה איתו וחתימה =)...והוא כזה מתוק וחתיך חח ואז היה מופע זיקוקים ממש יפה במשך רבע שעה והיה תערוכה של כל הדברים של חייל הים כמו כל שנה וזהו....

למעלה