איך עבר עליכם סופהשבוע ???
M mikilk Active member 31/8/03 #3 כביסה... חחח... כלים, כביסה, סידור הבית... כביסה... קיפול כביסה.... עוד כלים ולבסוף כביסה... בערב הכנתי את ילדי לקראת מחר, נראה לי שאני לחוצה ומתרגשת יותר מהם...
כביסה... חחח... כלים, כביסה, סידור הבית... כביסה... קיפול כביסה.... עוד כלים ולבסוף כביסה... בערב הכנתי את ילדי לקראת מחר, נראה לי שאני לחוצה ומתרגשת יותר מהם...
J jessy19 New member 31/8/03 #5 בכאבי גב נוראים כמה עצוב- בת 20 שמתחילה כאבי גב... אין לכם מושג כמה כאב לי אתמול ושום כדור לא עזר, אולי רק כדור של רובה... אבל עכשיו טוב יותר...
בכאבי גב נוראים כמה עצוב- בת 20 שמתחילה כאבי גב... אין לכם מושג כמה כאב לי אתמול ושום כדור לא עזר, אולי רק כדור של רובה... אבל עכשיו טוב יותר...
צ ציפורדרור New member 31/8/03 #6 ארוחה על שפת הים בשדות ים נפלא מרגש שקיעת שמש אדומה מקסימה החיים יפים ציפור דרור
ה הדס100 New member 1/9/03 #7 נסענו ללילות יפו... והיה פשוט יפה. היו המון הופעות חמודות ודוכנים, היה נחמד לחלץ קצת עצמות. ההורים של ליאור חזרו מחו"ל והביאו לי שרשרת ממש יפה...
נסענו ללילות יפו... והיה פשוט יפה. היו המון הופעות חמודות ודוכנים, היה נחמד לחלץ קצת עצמות. ההורים של ליאור חזרו מחו"ל והביאו לי שרשרת ממש יפה...