איך עבר עליכם שישבת?

gaia20

New member
איך עבר עליכם שישבת?

אני עשיתי ממש כיף בסופשבוע הזה... טוב, אז בשישי בערב, אני וחברה מהעבודה הלכנו לחברה אחרת מהעבודה. היא הכינה לנו ארוחת ערב (ספגטי ועוף, יאאאאאמי....) אחר כך, אחרי שהרגשנו שהבטן שלנו צועקת הצילו, החלטנו ללכת לראות סרט בסינמה סיטי ראינו את הסרט "שבועיים מראש" עם השחקנית סנדרה בולוק (שחקנית מעולה ,ד"א...), אכלנו מלא גלידה והיה ממש כיף.. חזרנו הביתה בסביבות 2:30 והחלטנו שהיה לנו מספיק לערב אחד (מה גם שהרגליים שלי התחילו להתנגד לי בהליכה
) הלכנו לישון. קמנו בסביבות 12 בצהריים, חברה שלי שמעה על מקום בשם "מיני ישראל", החלטנו שנוסעים לשם.. למי שלא מכיר את המקום- מיני ישראל זה אתר שבו יש העתקים מיניאטוריים של מקומות בארץ, כמעט כל הארץ התכווצה ל 35 מ"ר. המקום נמצא בלטרון (כן, נסיעה ארוכה מ-א-ו-ד) זה היה פשוט מדהים, אתרים שלמים בגודל שלי
קניתי מתנות כי היתה שם חנות מזכרות והיתי חייבת לבזבז כסף...כמובן... תוך כדי הסיור באתר המדהים הזה, התחיל לרדת מבול... ממש שיטפון, אבל לנו לא היה איכפת, פשוט נדהמנו מהכשרונות של האנשים שיצרו את המקום. אחר כך נכנסנו לחדר ששם היה סרט על איך נבנה המקום, מי חשב על הרעיון, ואת שלבי הפיתוח, החלק הזה היה פחות מעניין, אבל גם שם מאוד נהנתי. אחר כך, עשינו פיקניק באוטו (מה לעשות שהשמש איכזבה והחליטה לשחק בתופסת עם הגשם...
)... זה היה הפיקניק הכי כיפי שהיה לי אי פעם... הבאנו ביצים ובגאטים וגבינות וגם מיץ תפוזים! היה ממש טעים... שבענו והחלטנו שהקור הוא בילתי נסבל, למרות המזגן שהיה באוטו (להזכירכם, ירד מבול וכל מכנסיים שלנו, עד הברכיים, היו רטובים...
) התחלנו בנסיעה בחזרה לבית של החברה.... בדרך מתקשר אלי ידיד שלי "תקשיבי מצאתי גור קטן, בן חודש, חמוד חמוד...למי אפשר למסור אותו?" אצלי כמובן, לא היה בא בחשבון עוד כלב... חברה שלי ישר קפצה "אני אקח אותו"...! אז נסענו לבית של החברה, ועד שידיד שלי הגיע לשם עם הגור, עשינו ארוחת ערב, מוקפץ תילאנדי עם בשר... כמובן שכישרון הבישול של החברה שלי, לא נחסך מאיתנו, נהנו מכל ביס...
ואז ידיד שלי מתקשר אלי "אני בחוץ, בואי קחי את הכלב". ברגע שראיתי את היצור החמוד, פשוט התאהבתי (כמובן שלא כמו שאני אובססית לגאיה, אבל הוא היה ממש חמוד) נתנו לו לאכול מרטנה, והוא ישר התחיל למנמם... החלטנו שדי להיום והולכים הביתה בדרך הביתה היצור הקטן היה ישן לי על הרגליים, איזה חמוד!!!!!!! וזהו, הגעתי הביתה, כולם קיבלו את המתנות שלהם וכמובן שיש תמונות שאני אראה אותם ברגע שחברה שלי תפתח אותם... רואים אותי שם עם המשקפיים החדשות שלי...אני נראת איתם ממש חכמה! וזהו, עכשיו אני בבית, מחכה למיים החמים, אחרי יומיים כאלה, חייבים מקלחת חמה... החלטנו שפעם בחודש נבחר מקום לטייל בו ביום שבת ונלך לסרט ביום שישי... זהו, שיהיה לכולם שבוע נעים! מקווה שנהנתם בסופשבוע הזה כמוני!

vivi49

New member
היי גאייה ,,ושלום לכולם

הלאכ תואנה קר ךל תלחאמ תולבל םייח ףייכש עמשינ (םינבה םכתיא החילסו),,,הזכ תונב ףייכ ,, בוט רבכ יל השענ םתלכאש לכואה רואתמ קר ,,שדחה בלכה לעו,תושדחה םייפקשימה לע ישדחתת רתוי םייפקשימ יכרטצת אל, הככ ילבת עובש לכ םעו עיגי ילואו,, עגר לכ ילצנת בושח יכה .ןבלה וסוס לע ריבאה םג ףיכב תבשה ישישה תא יתרבע ינא ס ףוס היישפוח !.םיבאכ אלל עגר לכמ יתנהנו, תיבב רמולכ.םיחקול הרירב ןיאשכו,השק תקלד תוחקלתיה בקע ןוזינדרפה אוהו, ונממ יתענמינ רשא תא יל תתל טילחה אוה .גולוטמוארה לצא רות תעיבקו תוקידבה לש הרודצורפה לכו םיידיב ימצע תא יתחקלש דע םישדוח המכ יתלבס.םהמ ף ,,בוש יב קובדל הליחתמ הריציה תוודחו.םיבאכ אלל תודקפתמ יידי תא שיגרהל הלוכי בוש ינאו הכורא הפוקת יתיווחש ברה לבסה חכשינ תועש המכ רובעכ הנהו בוט עובשו בוט םוי םלוכל .יויו

הי גאיה, ויוי ../images/Emo42.gif

גאיה, הספק הבילויים שלך לסופשבוע האחרון, הוא בערך ההספק שלי לשנה. נשמע שעשיתן חיים. איזה כייף.
ויוי, מה העניינים? ההודעה שלך יצאה בכתב ראי.......התיאשתי די מהר, אבל בכל מקרה שיהיה לך יום סבבה.

vivi49

New member
היי גאייה ושלום לכולכם

מאחלת לך רק הנאות כאלה כל החיים נישמע שכייף חיים לבלות כייף בנות כזה,,,(וסליחה איתכם הבנים) רק מתאור האוכל שאכלתם נעשה לי כבר טוב ,, תתחדשי על המישקפיים החדשות,ועל הכלב החדש,, ועם כל שבוע תבלי ככה ,לא תצטרכי מישקפיים יותר הכי חשוב תנצלי כל רגע ,,ואולי יגיע גם האביר על סוסו הלבן. אני עברתי את השישי השבת בכיף ר בבית ,ונהנתי מכל רגע ללא כאבים.! חופשייה סוף סף מהם.סבלתי כמה חודשים עד שלקחתי את עצמי בידיים וכל הפרוצדורה של הבדיקות וקביעת תור אצל הראומטולוג. הוא החליט לתת לי את אשר נימנעתי ממנו ,והוא הפרדניזון עקב היתלקחות דלקת קשה,וכשאין ברירה לוקחים.כלו והנה כעבור כמה שעות נישכח הסבל הרב שחוויתי תקופה ארוכה ואני שוב יכולה להרגיש את ידיי מתפקדות ללא כאבים.וחדוות היצירה מתחילה לדבוק בי שוב,, יום טוב ושבוע טוב
לכולם ויוי.

ritosh

New member
אהלן לכולם!!../images/Emo24.gif ו... ../images/Emo132.gif

גאיה, בקשר למשקפיים, סקר מעניין.... "סקר מגלה: 52 אחוז מבין בעלי ההשכלה האקדמית מרכיבים משקפיים יונתן הללי הארי פוטר לא לבד. סקר שנערך באחרונה מגלה כי מרכיבי המשקפיים לא רק נראים חכמים יותר, אלא הם אכן כאלה. הסקר, שהזמינה יצרנית משקפיים גדולה, מגלה כי 52 אחוז מבין בעלי ההשכלה האקדמית מרכיבים משקפיים, לעומת 13 אחוז בלבד מבין בעלי השכלה של עד 11 שנים. ליקויי הראייה עוברים בדרך כלל בתורשה, כך שילדיהם של הורים בעלי משקפיים קרוב לוודאי יזדקקו גם הם למשקפיים בשלב כלשהו בחייהם. עם זאת, נראה שגם קריאה מרובה וישיבה ממושכת מול המחשב משפיעות לרעה על הראייה, מה שמסביר את העובדה שאנשים משכילים נוטים להרכיב משקפיים. מנתוני הסקר עולה גם כי בקרב המגזר הדתי-חרדי יש יותר מרכיבי משקפיים מבמגזר החילוני, דבר שמחזק את הסברה כי לימודים ממושכים, לעתים ללא תאורה מתאימה, פוגמים לאורך זמן בראייה. עוד עולה מהסקר כי הרבה יותר נשים מרכיבות משקפיים מגברים (68 אחוז לעומת 32 אחוז), וכי הישראלים רואים טוב פחות מהאמריקנים והאירופים, ושיעור בעלי המשקפיים בארץ גבוה בכ-28 אחוז מזה שבארצות-הברית ואירופה." אז, ברוכה הבאה אחותי (או ילדתי..) למעוז החכמות מרכיבות המשקפיים. ולפני שכל ה-
יתעוררו ויצחקו, אז על עובדות אין להתווכח!!!

ל3

New member
לכולם

הי. אני מתנצלת על נוכחותי הדלה פה בזמן האחרון אני פשוט מאוד עמוסה פיזית ורגישית ואין לי כל כך זמן פנוי רב. בכול אופן, גאיה - שמחתי לקרוא שהיה לך סוף שבוע מדהים. לפעמים אין יותר טוב מאחוות בנות שכזו...והרעיון של ללכת פעם בחודש למקומות שונים הוא נהדר. לגבי המשקפיים, אני מקווה שהן תהיינה רק ורודות ( שדרכן הכל יראה חיובי וטוב יותר). איזה מסגרת לקחת? פחות מקלווין קליין לא שווה אחותי (
). ויווש- נהדר שאת מרגישה יותר טוב. לפעמים אין לנו ברירה אלה לחזור לכדורים וכשאלה עושים את עבודתם נאמנה אנו יודעים שצדקנו בהחלטתנו. שימשיך להיות רק שיפור ושיפור. אסף, לאן נעלמת????????? בלי להודיע, זה ממש חוצפה..... ריטה- יתכן שהסקר קבע שאנשים בעלי רקע אקדמאי חובשים יותר משקפיים משום שאוכלוסיה זו אכן בילתה שעות רבות יותר בקריאה וכתיבת חומר אקדמאי, מה שפגם ביכולת הראיה. אצלי סוף השבוע היה שגרתי לחלוטין. ביום שני שעבר חתכתי רציני את האצבע ומאז כל יום שאני מחליפה תחבושת יורד עוד דם. נראה לי שהיום אגש לכירוג שוב פעם כי זה לא נשמע לי הגיוני. מעצבן להיות מוגבלת עם יד אחת והמוגבלות מתסכלת אותי יותר מהכאבים. קיבלתי עוד ציונים- קורס ספרות אנגלית מודרנית- 94. קורס כתיבה וקריאה אקדמאית ( אנגלית)- 93. סך הכל אני די מרוצה שיהיה לכולם שבוע מקסים

למעלה