איך עבר עליכם שישבת?
אני עשיתי ממש כיף בסופשבוע הזה... טוב, אז בשישי בערב, אני וחברה מהעבודה הלכנו לחברה אחרת מהעבודה. היא הכינה לנו ארוחת ערב (ספגטי ועוף, יאאאאאמי....) אחר כך, אחרי שהרגשנו שהבטן שלנו צועקת הצילו, החלטנו ללכת לראות סרט בסינמה סיטי ראינו את הסרט "שבועיים מראש" עם השחקנית סנדרה בולוק (שחקנית מעולה ,ד"א...), אכלנו מלא גלידה והיה ממש כיף.. חזרנו הביתה בסביבות 2:30 והחלטנו שהיה לנו מספיק לערב אחד (מה גם שהרגליים שלי התחילו להתנגד לי בהליכה
) הלכנו לישון. קמנו בסביבות 12 בצהריים, חברה שלי שמעה על מקום בשם "מיני ישראל", החלטנו שנוסעים לשם.. למי שלא מכיר את המקום- מיני ישראל זה אתר שבו יש העתקים מיניאטוריים של מקומות בארץ, כמעט כל הארץ התכווצה ל 35 מ"ר. המקום נמצא בלטרון (כן, נסיעה ארוכה מ-א-ו-ד) זה היה פשוט מדהים, אתרים שלמים בגודל שלי
קניתי מתנות כי היתה שם חנות מזכרות והיתי חייבת לבזבז כסף...כמובן... תוך כדי הסיור באתר המדהים הזה, התחיל לרדת מבול... ממש שיטפון, אבל לנו לא היה איכפת, פשוט נדהמנו מהכשרונות של האנשים שיצרו את המקום. אחר כך נכנסנו לחדר ששם היה סרט על איך נבנה המקום, מי חשב על הרעיון, ואת שלבי הפיתוח, החלק הזה היה פחות מעניין, אבל גם שם מאוד נהנתי. אחר כך, עשינו פיקניק באוטו (מה לעשות שהשמש איכזבה והחליטה לשחק בתופסת עם הגשם...
)... זה היה הפיקניק הכי כיפי שהיה לי אי פעם... הבאנו ביצים ובגאטים וגבינות וגם מיץ תפוזים! היה ממש טעים... שבענו והחלטנו שהקור הוא בילתי נסבל, למרות המזגן שהיה באוטו (להזכירכם, ירד מבול וכל מכנסיים שלנו, עד הברכיים, היו רטובים...
) התחלנו בנסיעה בחזרה לבית של החברה.... בדרך מתקשר אלי ידיד שלי "תקשיבי מצאתי גור קטן, בן חודש, חמוד חמוד...למי אפשר למסור אותו?" אצלי כמובן, לא היה בא בחשבון עוד כלב... חברה שלי ישר קפצה "אני אקח אותו"...! אז נסענו לבית של החברה, ועד שידיד שלי הגיע לשם עם הגור, עשינו ארוחת ערב, מוקפץ תילאנדי עם בשר... כמובן שכישרון הבישול של החברה שלי, לא נחסך מאיתנו, נהנו מכל ביס...
ואז ידיד שלי מתקשר אלי "אני בחוץ, בואי קחי את הכלב". ברגע שראיתי את היצור החמוד, פשוט התאהבתי (כמובן שלא כמו שאני אובססית לגאיה, אבל הוא היה ממש חמוד) נתנו לו לאכול מרטנה, והוא ישר התחיל למנמם... החלטנו שדי להיום והולכים הביתה בדרך הביתה היצור הקטן היה ישן לי על הרגליים, איזה חמוד!!!!!!! וזהו, הגעתי הביתה, כולם קיבלו את המתנות שלהם וכמובן שיש תמונות שאני אראה אותם ברגע שחברה שלי תפתח אותם... רואים אותי שם עם המשקפיים החדשות שלי...אני נראת איתם ממש חכמה! וזהו, עכשיו אני בבית, מחכה למיים החמים, אחרי יומיים כאלה, חייבים מקלחת חמה... החלטנו שפעם בחודש נבחר מקום לטייל בו ביום שבת ונלך לסרט ביום שישי... זהו, שיהיה לכולם שבוע נעים! מקווה שנהנתם בסופשבוע הזה כמוני!
אני עשיתי ממש כיף בסופשבוע הזה... טוב, אז בשישי בערב, אני וחברה מהעבודה הלכנו לחברה אחרת מהעבודה. היא הכינה לנו ארוחת ערב (ספגטי ועוף, יאאאאאמי....) אחר כך, אחרי שהרגשנו שהבטן שלנו צועקת הצילו, החלטנו ללכת לראות סרט בסינמה סיטי ראינו את הסרט "שבועיים מראש" עם השחקנית סנדרה בולוק (שחקנית מעולה ,ד"א...), אכלנו מלא גלידה והיה ממש כיף.. חזרנו הביתה בסביבות 2:30 והחלטנו שהיה לנו מספיק לערב אחד (מה גם שהרגליים שלי התחילו להתנגד לי בהליכה