איך עבר עלינו הסופשבוע

איך עבר עלינו הסופשבוע ../images/Emo5.gif

אז ככה, אורן עם שלשולים כבר מיום רביעי. היא התעוררה עם חום (הפסקנו למדוד אחרי 39.1) ושלשלה כל יום העצמאות. לשמחתנו החום נעלם אבל לא השלשולים. היא כל היום אוכלת אורז, לשמחתי היא מאוד אוהבת, ושותה מיי אורז עם הפורמולה. היינו היום אצל הרופא והוא המליץ לשחליף את הפורמולה לצמחית עד הפסקת השלשולים. לשמחתי אורן לא עשתה בעיות וגמעה בקבוק מלא. נוסף על כל הצרות - אתמול נדרסה לנו ה-
ה שלנו
. כזאת מתוקה ונהדרת עם אורן. ממש אין לנו מזל בזמן האחרון עם כלבים. מקווה שאורן תרגיש יותר טוב מחר ותחזור לגן. חוץ מזה - יכול להיות שמרד גיל שנתיים מתחיל כבר בגיל שנה+3?? היא נהייתה כזאת עקשנית וכל פעם מצביעה על משהו שהיא רוצה וצועקת. ומה שלא רוצה פשוט דוחפת עם היד.

חגית-קודם כל רפואה שלמה לאורן../images/Emo24.gif

הרבה צער על הכלבה..יו,בא לי לבכות
ואכן יש מרד גיל שנה..לטעמי לפחות..עמית בן שנה וחודשיים.. עקשן ומרדן..והכל הפוך..יודע בדיוק מה הוא רוצה.. ולדעתי התסכול שלו נובע מזה שהוא לא יודע עדיין לדבר.. כן..זה קשה..מי אמר שבגיל שנתיים מתחיל המרד?
הנה זה מתחיל..כנראה השיא בגיל השנתיים! הרבה סבלנות והחלמה מהירה!

אוי חגית ../images/Emo10.gif

מאוד עצוב לשמוע על ה
שנדרס
ממש ממש
לגבי השלשולים של אורן, מקווה שהם יעברו במהירה. בכל מקרה אני ממליצה לתת לה פעם ביום בבקבוק חצי כפית של ABC Dofilus. אלו חיידקי המעיים הטובים והם מסייעים למעיים לחזור לפעילות תקינה. אני נותנת לתומר את החיידקים הללו כל פעם כשהו משלשל או לוקח אנטיביוטיקה וזה מאוד מאוד עוזר!!! אז מומלץ! ולגבי מרד גיל שנתיים, תומר כנראה גם התחיל אותו לפני חודש (היום הוא בן שנה וחודשיים) בהתנהגויות תובעניות קשות ועוד אימהות יעידו שגם אצלהן זה התחיל בגילאים הללו...
שאורן תרגיש טוב
שירלי.

זה לא טיפות כי אם אבקה של סולגאר

קונים לדעתי בכל בית מרקחת אלא שבחלקם יש מחסור בתכשיר. גם בסופר פארם יש! זה לא זול אבל מומלץ ע"י רופאים טבעיים רבים!!! תרגישו טוב
שירלי.

החלמה מהירה לאורן

שתרגיש טוב ומהר, כנראה מסתובב איזה וירוס, כי גם אני וגם בעלי היינו חולים כל החג... וזה מתקשר לשאלתך השניה - כנראה כן יש איזשהוא מרד גם בסביבות גיל שנה, כי בנוסף להיותינו חולים (ואולי בגלל) תומר שיגע אותנו כל החג והסופ"ש, עד שבסוף עזבתי אותו ונתתי לו לעשות מה שהוא רוצה, ומה שיצא מזה זה: נשיכה לאמא בכתף, שפך את התה שלו על כל רצפת הסלון, הוציא את כל הדיסקים ממעמד הדיסקים, כל קלטות הוידאו "סודרו" מתחת למזנון, הספרים נשלפו מהכוננית לשטיח, ועוד כהנה וכהנה. ומי שרק יעיז להגיד "לא!" מיד מקבל פרצוף קריזיונרי המלווה בעיוות של הידיים... יש לי את זה בוידאו, אני חייבת להעביר לתמונה. כבר אמרתי שיש לו דם איטלקי?!? וממש עצוב לי לשמוע על הכלבה! האם מדובר בשירלי?

אכן זכרתי אותה מהתמונה עם אורן

איזה עצוב.
אורן מבינה מה קרה? היא שמה לב שהיא נעלמה?

יונית ש

New member
כמה ../images/Emo7.gif על ה ../images/Emo107.gif

והכי חשוב שאורן תהיה בריאה מהר. והרבה לשתות זה הכי חשוב שיש הקאות או שילשולים. אני מקווה שתחזור במהרה לגן. לגבי העקשנות מאוד יכול להיות שזה כבר התחיל, או בעצם היה שם תמיד. לפחות במקרה שלנו מאי עוד לא בת שנה ונורא עקשנית שלא מקבלת משהו. מעניין למי היא דומה?
(בטח לי)

רותי ע

New member
החלמה מהירה לאורן ../images/Emo140.gif

כל כך עצוב על הכלבה, היא רק נפצעה או ש...
וכנראה אורן מתחילה את מלחמת העצמאות שלה. אל תדאגי, בהמשך יחהיה הרבה יותר קשה...

אויש חגית../images/Emo10.gif

קודם כל- תנחומי על ה
ה. ממש ממש עצוב לאבד ככה חברה על ארבע. והחלמה מהירה לאורן. וכן, גם גלי התחילה עם דעתנות וחוסר התפשרות. אני לא קוראת לזה מרד גיל שנתיים או גיל שנתיים הנורא, אבל בהחלט מהלכת בין הטיפות, ומנסה שהיא תצליח ללמוד סבלנות מה היא.

ענבל30

New member
החלמה מהירה ושלמה לאורן ../images/Emo39.gif

והצטערתי כל כך לשמוע על הכלבה...

אוויש זה ממש נורא

אני מקווה שאורן מרגישה יותר טוב וכל כך עצוב לי על הכלבה - אני מקווה שילך לכם יותר עם הכלב/ה הבא/ה

החלמה מהירה לאורן ../images/Emo20.gif

עוד עצה בנוגע למטרנה צמחית בזמן שלשול: להכין אותה על בסיס מים שבושלו באורז. (זה מה שאני עושה) לגבי מרד גיל השנתיים- גם אצלנו זה התחיל קצת אחרי גיל שנה ועדיין ממשיך. משתתפת בצערכם על מות הכלבה

תמר של

New member
../images/Emo24.gifו-../images/Emo14.gif

שאורן תרגיש טוב במהרה ומזילה דמעה על הכלבה שלכם. בקשר למרד גיל שנתיים- גם אצלנו התחילו תופעות עצמאות שכאלה בסביבות הגיל הזה. אני לא חושבת שזה ה-דבר אלא רק שלב משמעותי בהתפתחות של הקטנטנים שלנו.

שירי ל

New member
אויש, איזה סוף שבוע ../images/Emo10.gif

קודם כל החלמה מהירה לאורן. מה קרה לכלבה? אני מקווה שהיא רק נפצעה... תרגישו טוב!

למעלה