איך עד עכשיו אף אחת לא פתחה שרשור על הבארבי..

המחצללת

New member
איך עד עכשיו אף אחת לא פתחה שרשור על הבארבי..

יאלללה כולכן, לספר, לשפוך, להגיד עד כמה היה כיף שנפגשנו.. (רק חבל שלא ישבנו אחר כך איפשהו וזה..) אבל היה אדיר שנפגשנו, ואנחנו פורום מהמם, ווואוו אין לכן מושג עד כמה נהנתי.. שכל אחת תכתוב ת'ביצוע לשיר שהיא הכי אהבה היום.. שלי - ב ו ר ח . . . .!!!! ואגב, תעלו תמונות וסרטונים!!! :)

אממ..........

ההופעה הזו הייתה אצלי משהו אחר משאר ההופעות שהייתי של נועם....... תודה... היה מרגש,היה אחר.. לילה טוב

../images/Emo204.gif../images/Emo99.gif

בורח ומיד אחריו סתם... ואוו

שלי פאר

New member
..

ההופעה .. אין לי מילים . כ"כ הרבה רגשות .. אמאלה . אין דברים כאלה . ( למרות שהיא הייתה מזה קצרה ) * שמחתי להכיר את מיכל והילי :) מיכלי , תודה על ההתחשבות ב ... והילי , תדאגי למה שאמרתי לך אתמול ... ונעם .. אחחח נעם אושר שלי . היה הכי מושלם בעולם ! אין לי מילים בקיצור , אבל הייתי חייבת לציין שהכי נהנתי והכי חייבים עוד הופעה .

שלי פאר

New member
משהו לא קשור ..

אני כ"כ שמחה שסוף סוף הכרתי אתכן בפנים ( אף על פי שבהופעה עברתי ליד כמה בנות והן אמרו " יא הנה שלי פאר .. איזה פוזאיסטית היא .. חושבת שנעם הוא רק שלה . " חמודות , שתגיעו לרמה שלי , תדברו ) מי שיש לה מקושרים , הרבה יותר ממוזמנת לחפש אותי שם :)

פלדלמן

New member
היה מדהים !!! ../images/Emo23.gif

לקחתי את חברה שלי מהצבא...ללא שום הקדמה על סוג המוזיקה, איזה שירים, מילים, השמעת שירים פשוט שום דבררררר על השיר הראשון (דמעות יבשות - השיר שאני באמת הכי אוהבת) היא פשוט אמרה לי "הוא שר מדהים! איך הוא לא פרץ עד עכשיו!?" עם כל שיר ושיר התגובות שלה רק פירגנו עוד ועוד והיא פשוט התאהבה במוזיקה!
ראיתם, לקחתי את נועם אליה (כי היא לא רצתה לבוא ולומר לו את זה לבד) ואח"כ היא אמרה "הוא פשוט מקסים!" אני נורא נהנתי
תמיד כיף לבוא ולראות הופעה של נועם! אקוסטית או חשמלית, זה לא משנה. העובדה שאני מכירה אותו כ"כ הרבה זמן ואני רואה אותו מגשים לאט לאט את החלום...מדהים! אני מעבירה ברגעים אלו את הסרטונים שצילמתי (2.256 ג'יגה + כמה סרטונים בפלאפון) ואז אני אקבץ אותם ואעלה ליו-טיוב ואעלה לכאן סרטונים
צפו לכך
ורד ואני חרשנו עליהם אחרי ההופעה בקפה-קפה הרצליה
אוהבת המוןןןןןן

XxXSynergitXxX

New member
בכייף אהובתי. העיקר שנהנית :)

והיה לי ממש כייף לראות אותך היום!
. שיזדמנו עוד מפגשים כאלה.. חחח :)

ליהי54

New member
וואו. מאיפה להתחיל?

אז מה, לתת לו מחמאות בלי סוף? אני בטוחה שהוא מקבל מאות כאלה ביום. הייתי בהופעה ופשוט היה... מדהים. זה הכל חדש לי. אני מכירה רק כמה שירים שלו, וזאת ההופעה הראשונה שלו שאני נמצאת בה... היה לי פשוט כיף לראות אותו ככה... :) בסוף ההופעה, כשהלכנו להגיד לו שלום, ראיתי שהוא מגיב, ומדבר, ומחבק, ומנשק... ושבאמת שאכפת לו. זה נראה לי הכי מרגש מכל הופעה שהייתי בה. (והייתי בהרבה) זה לא מובן מאליו. הוא באמת מיוחד, יש בו משהו הרבה יותר מכל מה שאומרים עליו, ורואים שיש לו אהבה כל כך גדולה למוזיקה, שזה פשוט מרגש לשמוע את זה דרך השירה, דרך הגיטרות והתופים. תראו מה הוא עשה, אני עוד אומרת את זה בלי להכיר אותו אישית בכלל. בנוגע לאלכס, הייתי קצת בספקות בנוגע לשילובים, כי את אלכס הכרתי מאביב גפן, והיה קשה לי לחבר את זה לזה, אבל זה פשוט היה מדהים. אני לא מוזיקאית דגולה, ואפילו לא מתקרבת להיות מבקרת מוזיקלית, אבל בחירת השירים והשילוב היו כל כך מוצלחים, שפשוט היה בא לי להמליך את האחראי לזה. הייתה לי הרגשה כאילו אלוהים היה שם. זאת הייתה חוייה מדהימה ובלתי נשכחת, ואני כל כך גאה בזה. אגב, בנות, היה ממש נעים להכיר אתכן :)

YuL a

New member
היה קסום 3>

אמ.. וואו, אני חייבת להגיד שאני בן אדם של "אני וכל המחשבות" בהופעות, כאילו הופעות תמיד עוזרות לי לסדר את המחשבות והבלגנים בחיים שלי. אז היה קשה, אולי דמעה פה ושם. אבל באמת מדהים. סערת רגשות שמזכירה לך את מי אתה אוהב, וגורם לך לסלוח ולהתגעגע ולהתבלבל ולהבין, ו.. ואוו. שמחה שבאתי, עזר לי כ"כ הרבה בחיים האישיים שלי. והייתה הופעה נפלאה. :) חופש נעים לכולן.

amitshilo

New member
../images/Emo9.gif

טרגר, ממש תודה על השיר:) שמחה בשביל מי שנהנתה.. ומי שלא.. אני פה
ניפגש בהופעה הבאה

למעלה