איך עובדת מבלה ביום חופשי?

ענתי44

New member
איך עובדת מבלה ביום חופשי?

היום היה לי יום חופשי. אחותי היתה עם אמא כל היום ואני יכולתי לנוח קצת.יכולתי, לו רציתי, לצאת עם ידיד לסרט, ללכת לחוף הים או לכל מקום אחר. אני בעיקר ישנתי. אני מתגעגעת אל אמא ומחר אני אסע אליה בתקווה שהיא תרגיש יותר טוב, תחייך אליי ותושיט לי ידיים לחיבוק שבת שלום לכולם.

zs1957

New member
מה שלום אמא?

היי ענתי, טוב שישנת כדי לצבור כוח להמשך הדרך.אני מקוווה שאמא מרגישה יותר טוב,האנטיביוטיקה מתחילה להשפיע. בערב החג אמי ואחותי נהיו אצלנו.היה נחמד מאד. אמי הייתה מנונמת ולאט לאט הערתי אותה במשחק , בתנועה ,בקול ובמגע. כאשר התעוררה פקחה זוג עיניים גדולות והביטה בי.נשקה אותי והחזיקה חזק את ידי.האכלתי אותה והיא אכלה כמו תינוק, בתיאבון היות ווהכנתי מאכלים האהובים עליה כמו שהיא עשתה לנו בשבועות.קשה לראות את אמה מתדרדרת במצבה. אשה שהייתה נמרצת פעילה , תוססת,עצמאית ידה בכל,פתאום נהפכה לשבר כלי. זוהי מן מפולת שכל פעם נופלת לאט לאט,ובכל פעם רואים את הנזק שהיא מותירה. ד"ש לאמא וחיבוק גדול ממני ומדני. שבת שלום, זהבה שחם

קורנית

New member
גם לישון צריך

מאחלת לאמא החלמה מהירה, ולך - שתוכלי ללכת לסרט, או לים, או לכל מקום שתרצי. הלוואי שתקבלי יותר עזרה עם אמא מהמשפחה, ענתי.

למעלה