איך עובד העיניין הזה עם השוברי נסיע

barakab

New member
איך עובד העיניין הזה עם השוברי נסיע

שוברי נסיעה..?! חיפשתי בארכיון ולא מצאתי.חייבים/לא חייבים ליהיות על מדים? מה זה קו קצר קו ארוך? מה עושים אם אני צריך שני קווי אוטובוס?? איזה צעיר אני.. :]

syair

New member
לא צריכים להיות על מדים

קטע קצר וארוך תתעלם מזה. ושתדע שיש לך שתי נסיעות משובר זה. חברת דן לא נכללת בהסכם, כלומר אפשר לסע רק באגד ונדמה לי שהחברה השנייה נקראת מרגלית אם אני לא טועה.

מאיה די

New member
בפעם האחרונה שקראו לי

הבנות שהיו איתי סיפרו לי שגם 2 הנסיעות חייבות להיות של אותה חברה. יעני התחלת עם אגד, אתה צריך גם לסיים עם אגד. כנ"ל מרגלית

san10

New member
אז ככה

חייבים להיות על מדים ולהציג תעודת מילואים- נסיעה קצרה היא עירונית וארוכה בינעירונית אכן 2 הנסיעות חיבות להיות של אותה חברה(ככה צה"ל משלם לחברות) זה כולל רק את אגד אם אתה צריך יותר אוטובוסים תבקש מהקצינת קישור עוד שובר ויש גם שוברים מיוחדים לרכבת מילואים נעימים...

binon

New member
לא חייבים מדים

בדרך כלל השוברים הם ליום הגיוס וליום השחרור. בשני המקרים אתה עדיין אזרח (טרם התחיילת או שכבר השתחררת) ומכיוון שעפ"י החוק לאזרחים שהם חפ"שים אסור להחזיק ציוד צבאי ומדים בבית הרי שהם יכולים להיות על אזרחי. במרבית המקרים הנהג לא יבקש תעודה אבל כדאי שתהיה לך תעודה על כל מקרה כי עפ"י הנוהל אתה צריך להציג אותה. סע בזהירות

למעלה