איך עוברים אבחון????

Ayelet333

New member
איך עוברים אבחון????

שלום אני אם לילד בן 7 שמתפקד כראוי באופן עקרוני , אבל אני שבה ורואה אצלו הפרעות בריכוז בעת עשיית השיעורים - כל משימה שצריכה לקחת פרק זמן של כחמש דקות עלולה לקחת לו שעה ארוכה. הדבר מתבטא גם בתנועות של כל הגוף בעת נסיונו לקרוא או לענות על שאלה שנשאל - הוא פתאום מתגרד, מניף את רגליו וכו`. מכיון שבילדותי הייתי ילדה ``מאוד שובבה`` שלא ניצלה את הפוטנציאל הגלום בה, וכנראה שהייתי עם בעיות קשב אך הדבר מעולם לא אובחן ולא טופל, אני נוטה לחשוב שלבני יש בעיות דומות ושניתן לעזור לו. איני יודעת מהן הדרכים לקבלת הפנייה לאבחון (דרך קופ``ח קבלתי הפנייה לחודש נובמבר), אני מעוניינת לעזור לבני - ואיני יודעת כיצד... מבלי לחכות עד נובמבר... בתודה אילת

איתי פ

New member
מוקדי אבחון אפשריים

לא ציינת את מקום מגורייך איכילוב ת``א המחלקה לילדים ומתבגרים - עורכים אבחוני ליקויי קשב וריכוז טל 03-6973733 ביה``ח (לילדים)דנה (גם איכילוב) - מחלקה לאיבחון ליקויי למידה 7311762 לבקש את אורה!!! מקורות מידע נוספים בנושא אגודת ניצן 03-5372266 (זה ת``א - לחיפוש 144 באינטרנט http://www.144.bezeq.com) עמותת ביחד 5797004 בהצלחה

דיאנה

New member
מוקדי אבחון של הרשויות????

האם אתה מכיר מוקדי אבחון שלא גוזלים כל-כך הרבה כסף. אולי אלה השייכים לעמותות שונות או ממלכתיות?? אני צריכה להפנותדחוף כמה ילדים חסרי אמצעים.

alufa

New member
ליקוי למידה תשובה לאיילת 333 :cool:

יש מכון בת``א אולי הם יוכלו לעזור לך. מס הטלפוןשלהם 036852678מכון רביב ללקוי למידה .

גיאה

New member
העשרה אינסטרומנטלית

יש אבחון ליקויי למידה וטיפול בהם בדרך מיוחדת עפ``י שיטת פרופ. פוירשטיין שנקראת ``העשרה אינסטרומנטלית``. אשמח לידע אותך בפרטים ולעזור לך. 054258177

piggy

New member
שלום

שלום לך יש צורך לגשת גם ליועצת בית הספר אני בטוחה שהיא יכולה לעזור לגבי אבחון יש את אגודת ``ניצן`` ששם עושים איבחונים ולא צריך לחקות לנובמבר חשוב מאוד לטפל בבעיה כמה שיותר מהר ולא לחקות שהיה מאוחר מידי. בהצלחה פיגי

למעלה