איך עוברים את יום שבת?

איך עוברים את יום שבת?

אני לא מצליחה לעבור את היום הזה כי אני יודעת שאני חוזרת לבסיס. אני לא מסוגלת. אני מדוכאת כל השבוע וכשאני מגיעה הביתה אני לא מסוגל לעשות שום דבר מלבד לחשוב על יום ראשון. אני הורסת לעצמי את הסופ"ש ואת הזמן עם החבר. אני בוכה לו כל השבוע בטלפון ואז בסופ"ש אני כל הזמן מדוכאת ובוכה. מה אפשר לעשות? אני חייבת עזרה בלהתמודד עם זה. אני לא יכולה להמשיך לבכות כל כך הרבה. לפני הצבא לא בכיתי.. לא בכיתי לאף אחד. הצבא הזה הרג אותי.

הצעה

תנסי לחשוב על החופשה הבאה שלך שתהיה כשתגיעי הבייתה ואל תשכחי שכולם עברו את זה...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
השבת עברה..

ומחר שוב מתחיל שבוע של צבא
מתוך מה שכתבת מבינים שהיום יום של הצבא מעיק עליך מאוד.. שאת לא מסוגלת להתמודד איתו.. לא כך כך כתבת מה לא טוב בצבא, מה מעיק, מה קשה.. האם זה תנאי השירות? היחס של המפקדים? התפקיד? אולי משהו ספיצפי יותר? אז בלי לדעת הרבה, ננסה לעזור.. את יודעת, כמו ששיתפת אותנו כאן, בבקשת עזרה - אולי יש מישהו בצבא שאת יכולה לשתף בקושי? אולי מפקד/ת, אולי חבר/ה שמשרתים איתך, ואולי אפילו לשתף את רופא היחידה או קב"ן.. כל אלה נמצאים ביחידה על מנת לעזור לך להתמודד ולהקל על קשיים אם נוצרים.. וכשאת פונה אליהם - הכל נשאר אך ורק אצלם, הכל סודי, אז אין לך מה לחשוש (למקרה ואת חוששת..) מקווים שתמצאי מי שיסייע לך ביחידה שלך.. ואת מוזמנת לחזור ולעדכן.

gogoit

New member
אחח.

איך אני מבינה את זה. עושה לי דמעות לשמוע את זה אפילו מאנשים אחרים ההרגשה הזאת... כל כך שחורה. מבזבזים שבת בבית, רק לחשוב כמה רע כי צריך לחזור. =\

למעלה