איך עוברים קבוצה?

איך עוברים קבוצה?

בשעה טובה סיימתי את העונה הראשונה שלי במנג´ר (כן כן אני פגשתי במנג´ר רק לאחרונה) פברנחצ´ה בראשותי זכתה בדאבל כשבשני המפעלים נקבעה המנצחת בשנייה האחרונה, (עקפתי את בשיקטאש שאחריה רדפתי כל הליגה במחזור הלפני אחרון) ובגביע - גול זהב בהארכה (הבקיע מי אם לא הקנייה הטובה ביותר שעשיתי העונה, האקן סוקור). אחרי עונה כ"כ מוצלחת (כללה גם עליה לשלב השני בליגת האלופות) רציתי לעבור קבוצה, בקיץ אחרי המונדיאל פוטרו מאמני ברזיל וצרפת לשניהם הגשתי מועמדות וכמובן שלא קיבלתי את העבודה, אח"כ ניסיתי את כל מי שיכולתי - כל קבוצה שפיטרה את המאמן שלה הגשתי מועמדות ולא קיבלתי כלום!!! השאלה, אם לא שמתי ליגות ברקע, אז אין אפשרות לעבור לקבוצה מליגה אחרת? ולמה אף קבוצה מהליגה הטורקית לא רוצה אותי???? מאמן כ"כ מצליח, שכמוני??

ofer16

New member
אם לא בחרת בליגות

רקע או בליגות פעילות, אתה לא יכול לאמן בהן. קשה לאמן נבחרת כי אתה צריך להיות מאוד מאוד פופולרי בעולם, וברוב המקרים גם בעל האזרחות של הנבחרת (נבחרת צרפת - צרפתי). איך אתה יודע שאף קבוצה לא רוצה אותך? אם הצעת ולא הציעו לך את תפקיד המאמן, יש 2 סיבות אפשריות: 1. הם מצאו מאמן יותר טוב (פופולרי, בעל אזרחות טורקית, או פשוט תותח). 2. אתה לא מספיק פופולרי או מצליח. אם לא הצעת למועדון, כמעט תמיד הם לא יציעו לך... למישהו קרה פעם שהציעו לו להיות מאמן (קבוצה או נבחרת) בלי שהוא ביקש קודם?

הצעתי את עצמי...

כמובן שפניתי אני לקבוצות שפיטרו את המנהלים שלהם. לא יכול להיות שמצאו מאמן טוב יותר, אני מדורג כמאמן השני בטורקיה כשלראשון יש קבוצה (בשיקטש). ניסיתי אפילו להתפטר ואז לפנות לקבוצות ופשוט נשארתי בצד לראות איך המשחק רץ בלי שפונים אלי... אני יודע שהם לא רוצים אותי פשוט כי אחרי שאני פונה לקבוצה אני מקבל הודעה שהם קיבלו את הבקשה שלי ויודיעו על החלטתם בימים הקרובים, אחרי כמה ימים אני מסתכל על הקבוצה ורואה שיש להם מנהל חדש... וזה לא אני.

zidane4444

New member
לא הבנתי רק דבר אחד, אם בחרת רק....

בליגה הטורקית ואתה תותח עם פנר אז למה אתה רוצה לעזוב?

תשובה ושאלה נוספת.

למה? בשביל לגוון, ולראות אם אני מספיק טוב בשביל לקחת קבוצה קטנה ועדיין להצליח, וחוץ מזה משביז אותי שאף אחד לא רוצה לבוא לטורקיה... אחרי העונה המוצלחת שלי היה לי יםבה כסף מכל המענקים אז ניסיתי לקנות תותח, שחקן מהטובים ביותר ופשוט עברתי את כל הקשרים אחד אחד, חלק הקבוצות לא רצו למכור, אלו שכן (יכולתי להציע מחיר גבוה יותר מהמחירון) אז השחקנים סירבו לעבור ואפילו לא עניין אותם לשמוע הצעה, היו להם תירוצים, לא רוצה לעזוב את הקבוצה שלו, לא חושב שישתלב בקבוצה שלי... מי לא ניסיתי? בקהם, ריבאלדו, ראול, פיגו, זידן, גיגס, טוטי, ויירה, רונלדיניו.. והרשימה עוד ארוכה היו לי באיזה שהוא שלב בהעברות עתידיות עשרות שמות ואף אחד לא הסכים לעבור. אז השאלה השנייה - איך אפשר ל"שכנע" שחקן שלא רוצה לעבור? ואחרי שהרשימה הסתיימה וכולם סירבו חיפשתי את maxim tsigalko שכותבים עליו פה, ולא מצאתי אותו. בחיפוש יש מקום לטקסט אז רשמתי שם את השם ולא מצאתי כלום! איפה אני יכול למצוא אותו במשחק? באיזה קבוצה הוא נמצא? (אני יחפש אותו דרך הקבוצה)

אני אימנתי ביון וקיבלתי ניבחרת צכיה

אז מיסתבר שזה לא קשור לליגות שאתה בוחר כי בחרתי רק יוונית ובכלל ליגה צכית לא קייימת במישחק זה היה קצת בעיה כי לא היה מאגר גדול של צכים

אה ועוד דבר אחרי עונה אחת קשה לקבל

ניבחרת כי גם אם אתה הצלחתה אין לך מספיק נקודות manager points אתה צריך כמה אליפויות ורצוי גם הצלחה בליגת האלופות בגלל זה קשה להגיע מפנר לניבחרת גדולה

KaZaM

New member
אני אימנתי את ברונדבי ופורטוגל

אבל זה די חרא אז עזבתי את פורטוגל(כמו אצלך לא היה לי את הליגה שלהם)

dylan

New member
רגע, רגע..

מאיזו מדינה אתה? יכול להיות שגם זה קשור.. אתה גם סה"כ מאמן שנה, למרות ההצלחות עדיין צריך יותר משנה בצמרת כדי שקבוצות טובות ירצו אותך.

KaZaM

New member
בדיוק כמוני

גם אני התחלתי לא מזמן ליגה עם פנר וזכיתי בדאבל ועליתי לשלב הבתים ה-2 בצ´מפיונס אבל אני לא מתכוון לעזוב אותם.

עידכון מהיר...

ובכן העונה השנייה החלה במסע רכש מהיר ברחבי העולם (כזכור סיימתי עונה ראשונה שלי בפברנחצה, גם ראשונה שם וגם ראשונה בכלל במנגר עם דאבל) היה ברשותי כסף מזומן רב ביד והסכמה של המועדון לקנייה בסכומים גדולים, עדיין זכורים לי חגיגות האוהדים לאחר שפורסם בעיתונים המקומיים עניין חזרתו של האקן סוקור הביתה לטורקיה מאינטר, ולכן פיעמה בי החלטה לבזבז את כל הכסף על תותח ברמה עולמית, שם מראשית הרשימה של הטובים ביותר, שני שחקנים שכבר קניתי הקיץ אמורים לחזק את ההגנה הבעייתית שלי שני טורקים מבטיחים אחד בלם הנבחרת הצעירה של טורקיה והשני הוחזר גם הוא מאסטון וילה. ובכן לאחר חיזוק ההגנה יצאתי למצוא קשר התקפי כזה שמספיק שיהיה רשום אצלי בשביל שקבוצות יפחדו להגיע למשחקים מולי. וככה עם שיר בלב ועשרים מיליון ביד (23,500,000 אבל מי סופר) יצאתי למסע סביב העולם. חזרתי בבושת פנים. הגשתי הצעות להמון קבוצות על עשרות שחקנים כמעט כל הקבוצות הסכימו למכור אבל אף שחקן לא הסכים לעבור לטורקיה. נו שויין זה מה יש אמרתי לעצמי לפחות ההנהלה תאהב אותי רכש הקיץ של 3 מיליון בלבד. וככה התחילה לה העונה, הוגרלתי לבית קשה בליגת האלופות עם ריאל מדריד (חמישה שחקנים שסירבו לעבור אלי צחקו עלי בניצחון 5-2 במדריד במשחק הפתיחה) לברקרוזן, (לא רק חיפה מפסידה להם גם אני) ואיאקס. בשיניים הצלחתי לגרד מקום שלישי וגביע אופא. גם בליגה המצב לא מזהיר, פתיחה חורקת במקצת ואני ממוקם במקום השישי. ההנהלה מתחילה לעקם את הפנים ולכאוב אחרי כל הפסד. במצב הזה ניצלתי את הפגרה למשחקי הנבחרת למסע רכש נוסף והפעם נימצא צדיק אחד בסדום (שוב אחרי עשרות פניות) דלוויקיו האיטלקי הסכים לארוז את הפקלאות שלו ולנדוד מזרחה לאיסטנבול. הפעם האוהדים לא יצאו מגדרם, וגם לא ההנהלה (למרות שהקנייה עלתה רק 10 מיליון) ובכן במשחק הראשון שלו שלושה ימים בלבד לאחר הגעתו כבר נבחר לאיש המשחק עם שני בישולים וניצחון נהדר של פנר. במשחק הבא כבר הבסנו את המדורגת שלישית (אנחנו במקום חמישי) 7-2 צמד של דלוויקיו שלישיה של האקן ואנחנו כבר במקום הרביעי בדרך למעלה.... באופא הגרלנו את פרמה, משחק קשה אבל עם הפועל עברה אותם כולי תקווה שגם אנחנו נעבור, הבעייה היא שבגלל הקנייה המאוחרת דלויקיו לא יכול לשחק במסגרת אירופית, אולי בסיבוב הבא אוכל להכניס רישומים נוספים... זהו בנתיים הטור מאיסטנבול.

למעלה