איך עובר עליכם המשך החג?

שרון123

New member
איך עובר עליכם המשך החג?

אצלנו סביר יחסית. באופן נדיר ביותר יצא שארבעתנו בחופש במשך יותר משבועיים - אני בגלל שאני מובטלת עד לאחרי החג
ודודו בגלל הדממה כפויה של כל החברה למשך שבועיים. אז אנחנו משתדלים לבלות ביחד
לא להתעצבן אחד על השניה(ולהיפך
) יותר מידי
להתעורר בשעות שעוד נחשבות בוקר
ולעשות עם הילדים דברים שיש בהם תוכן
אתמול טיילנו בנחל דוד - עין גדי. היה יפה ונחמד אבל צפוףףףףףףףףףף היום עמדנו כשעתיים בפקקים, והגענו מרוטים לגמרי למרכז המבקרים של חברת החשמל. הגענו באיחור מטורף, אבל הסכימו להכניס אותנו. יצאנו משם אחרי שעה , מורעבים לגמרי ונסענו לאכול בנמל קייסריה
למחר אין תוכניות עדיין, פוחדים להתקע שוב בפקקים.

eaz1514

New member
אצלנו עבודה ../images/Emo162.gif, פחות או יותר כרגיל

כי נראה לי שכל העולם בחופש
, אבל זה נותן מסגרת וזה טוב, מעביר חצי יום שלא צריך לחשוב מה לעשות. במוצאי החג היינו בנמל ת"א
, ראינו את האקווריום של ערוץ 24 , נראה הרבה פחות נוצץ מה-
. בנוסף אנחנו מאוד מתורבתים
. בחולון מתקיים פסטיבל ימי הזמר, במוצ"ש היינו במופע של הגבעתרון שאירחו את ששי קשת ודורית ראובני, ענק
אתמול ערב שירי משוררים בנושא אהבה, גלי עטרי, נורית גלרון, קובי אפללו, שלומי שבן, רונן קינה, מאיה רוטמן מיטל טרוולסי. היה טוב אבל אחרי הגבעתרון .......... היום אחרי העבודה אני לוחקת את צ'לסי
לחיסון
מחר ערב חג, אני מניחה שהבן יגיע (בטח נגמר לו האוכל
) ביום רביבע נקנח במופע של גידי גוב ואופס ........נגמר החג וסתם עוד סופ"ש בפתח. הצלחתי לגמור
של 850 עמודים תוך שבוע שזה הישג לא מבוטל , טיולים עם צ'לסי הרחק מהפקקים והנפנופים משלימים את יתר הזמן. ימים רגועים לכולם אילנה, אמא של רונן

יפית מן

New member
היי בנות כבר כתבתי שבן זוגי ואני

בבית מלון בערד וגם אנחנו היינו אמש בעין גדי שרוני חבל שלא ידענו שתהי שם רחצנו בים המלח והיה כייף! היום היתי בבריכה היה נעים לשחות אחרי החורף פעם ראשונה אני כותבת מהפאלפון לכן סילחו לי אם זה לא כשורה אוהבתותכם יפית סבתא של מאור הטהור ילד של אור

יפית מן

New member
היי בנות כבר כתבתי שבן זוגי ואני

בבית מלון בערד וגם אנחנו היינו אמש בעין גדי שרוני חבל שלא ידענו שתהי שם רחצנו בים המלח והיה כייף! היום היתי בבריכה היה נעים לשחות אחרי החורף פעם ראשונה אני כותבת מהפאלפון לכן סילחו לי אם זה לא כשורה אוהבתותכם יפית סבתא של מאור הטהור ילד של אור

דנדוש2009

New member
חג עמוס הפעילויות

הי לכולם וחג שמח, אצלנו עובר החג בפעילויות מרובות, כל יום סגור מבוקר ועד ערב והאמת אין זמן לנשום. פגשנו חברים ומשפחה, אתמול לקחתי את הקטן לחברים בירושלים ברכבת ובאוטובוס והשמחה היתה גדולה... עוד מעט אנו יוצאים עם קבוצת חברים קבועים לשלושה ימים למדבר לטיולים והופ... חמישי לעבודה. בסך הכול נהנים אבל תמיד יש את העצבות והמועקה המלווים אותנו כל יום כז,ה במיוחד לאור העובדה כי דניאל היתה ילדה מלאת חיים וסופר חברתית, היא היתה תמיד מחכה לחופשות הללו ושואלת עוד קודם מה נעשה ואת מי נפגוש.וכשהיתה שומעת שאנו מוסעים לטייל וישנים מחוץ לבית היא היתה מאושרת! היום בערב בטח יהיה קשה מהרגיל, סביב המנגל אחרי יום טיול מפרך, כאשר כולם יעלו חוויות וזכרונות. אנחנו יוצאים עם קבוצה קבועה לטיולים כבר מספר שנים ודניאל (על המיוחדות שלה) תמיד היתה דומיננטית ומורגשת בטיולים הללו, מניחה שיהיה קשה לנו ולחברים - זו כינוס ראשון בלעדיה. נשתמע, ענת

למעלה