איך עוד לא דיברנו על הרכילות הכי

jerri

New member
איך עוד לא דיברנו על הרכילות הכי

לוהטת בתפוז
? מנהל של פורום וידויים התגלה כאשה. יש כתבה על זה בוואלה ובYNET. מסתבר שבמחדל של תפוז (שנמשך אגב עד היום כשהם נותנים יד חופשית לכל מיני מנהלים לא רואיים) בכלל לא טרחו להפגש עם המנהל/ת פנים אל פנים ובאי העשייה שלהם נתנו יד לשברון הלב של הגולשים. אז מה דעתכם?

d@r121

New member
אז ככה

זה היה ידוע שזה עניין של זמן עד שהכתבה תגיע לפורום הכי חם בתפוז... תפוז הלכו בעיניים עצומות אחרי "טאי" כאשר הם לא בררו אם היא גבר או אישה. תפוז שינו את נוהל בחירת המנהלים כאשר מהיום יש פגישות אישיות עם גושלים שרוצים להיות מנהלים. למי שיש שאלות שישאל...

jerri

New member
האמת? בכלל לא מפתיע אותי אם לשפוט

מהיכרותי עם תפוז. מספיק להסתכל בהתנהלותו של ERANMC מנהל פורום מאריה קארי כדי להבין שיש כשל מערכתי. ובכלל, חלק ניכר מהמנהלים שעברו עם המעבר מIOL ז"ל היו צריכים להשאר שם. בכלל, תפוז התנהגו בחזיריות כשהם לקחו כל מיני מנהלים שסולקו מפורמים ב"נענע" או ב"וואלה" או כאלה שרק הציקו שם בפורומים והפכו אותם למנהלים. איזו מין צורה זאת? לוקחים מציפן, מטרידן סדרתי ונותנים לו להיות מנהל??? בכלל, במיתולוגיה היוונית מספרים על ה"היבריס" גטא הגאווה וחבל שתפוז לקו בו. בכל אופן, אני בכלל לא זוכר את טאי מIOL. מסכנים גולשי פורום וידויים...

Emotional Boy

New member
מזעזע!דור איך נדע עם אתה לא בת? סתם

אני יודע שדור ממין זכר אנחנו לומדים ביחד (אוי כמו הסבתות האלה שעושות בושות לנכדים אני הסבתא ודור הנכד "אנחנו לומדים ביחד....."
)

d@r121

New member
לא זכור לי שאני לומד איתך....

|אייקון של דור מנסה להכחיש|

ליאן.

New member
אאוץ´..

כשרציתי לנהל פורום ב IOL הגעתי לראיון, וכשרציתי לעבור (בעצם לברוח!) מוואלה לתפוז, הגעתי לראיון נוסף... המנהלים שסולקו מוואלה בעת המיזוג, סולקו בצורה ברברית ולא הוגנת ללא כל סיבה נראית לעין.

jerri

New member
הכוונה היא לא לאושיות הפורומים

המוכרות בIOL אלא דווקא לאלו שהיו ידועים כטראבלמייקרים, נחסמו בכל פורום אפשרי וכ"צופר" קיבלו פורום בתפוז. פעם מציפן סדרתי - תמיד מציפן סתדרתי.

למעלה