איך עולים חזרה על הסוס?

איך עולים חזרה על הסוס?

יצאתי ממערכת יחסים קצרה אבל אינטנסיבית וקלוקלת בכל כך הרבה רמות... בן הזוג רמס לי את הביטחון העצמי. אם הביטחון העצמי שלי היה כדור, אז הוא הוציא ממנו את האוויר, חתך אותו לשניים, קרע אותו לחתיכות, שרף אותן ואת האפר פיזר בים. עבר כחודש מאז שזה נגמר ואני מבינה שאני לא מצליחה לצאת מזה. אני לא מצליחה להוציא מהראש את כל מה שהוא אמר לי, אני לא מצליחה להבין איך אני נותנת עכשיו לגבר לגעת בי (קשה לי אפילו כשאמאבא/חברות נוגעים בי), אני לא מצליחה להבין איך אני נכנסת למיטה עם גבר ולא פשוט שוכבת שם כמו בול עץ מהפחד שאני עושה משהו לא בסדר. הוא שבר אותי ואני לא מבינה איך אני יוצאת מזה עכשיו.

עריכה: רק אחרי שפרסמתי את ההודעה, הבנתי שזה בכלל לא קשור לפורום סקס, אז עזבו... תתעלמו. אני אלך להתבכיין בפורום אחר כלשהו.

לצערי אין לי עיצות לתת לך, רק לספק כתף תומכת ולכתוב שאני
מקווה שההרגשה הזאת תעלם כמה שיותר מהר ..
צלקות נפשיות לוקחות את הזמן שלהן ולפעמים לא מגלידות לעולם
יכול להעיד מניסיון אישי שגם עכשיו שלוש וחצי שנים אחרי שהתאלמנתי והרעיון של להיות עם מישהי אחרת בין אם סתם כידידה ובין אם מישהי לרגע בשביל סקס נטו מרגיש לי מוזר ..

תקשיבי

קודם כל הכל בסדר. טוב שאת כבר לא איתו.
&nbsp
למה הבן זוג רמס לך את הביטחון העצמי? מה הוא עשה לך?
&nbsp
אפשר לדעת למה נתת לו לתת לך להגיע למצב הזה שרמס לך את הביטחון העצמי?
&nbsp
אם את רואה שקשה לך לצאת מזה והוא פגע לך מאוד בביטחון העצמי, נסי ללכת לאיש מקצוע. זה באמת ההמלצה הכי טובה ומקצועית שאוכל לתת לך.
&nbsp
נסי גם לצאת, כמה שפחות להתעסק בו. את לא חייבת כרגע סקס עם גברים אחרים, לא בכוח. תני לנפש שלך להירגע ולהבין מה היא עברה. וכשתהיי רגועה נפשית גם תוכלי לעבור הלאה ולהיות במיטה עם גבר אחר.
&nbsp
אנחנו באותו גיל בערך. אני 32. וגם אני עברתי משהו דומה, אבל למדתי לא לתת לאף בן זונה להתייחס אליי בחוסר כבוד. ולא לתת לי את הכבוד שמגיע לי.
&nbsp
אני כמוך, נוטה להיתקע על הגברים שלא עושים לי טוב.
&nbsp
אבל יצאתי מזה. ומעכשיו, מי שלא מכבד אותי לא יהיה איתי.
&nbsp
הרבה אהבה ואת תצאי מזה, אל תדאגי!

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מוזמנת להתבכיין גם אצלי וגם במסר פרטי

ראשית לבטח את מאד צעירה ואסור מתכלית האיסור להכנס לקשר חולה ולא בריא עם גבר שטלתן,פוגעני ועוד.
אומרים שהזמן ונסיון חיים עושה את שלו,החיים מחשלים ולא ממש יכולה לסייע כי לא מכירה את שניכם אבל אני באמת מאחלת לך שתמצאי בן זוג אוהב ותומך ותהיי מאושרת.

deddy78

New member
ואו

מצער לשמוע, באמת.
שולח לך חיזוקים וירטואליים.
במקומך, קודם כל לםני שאני רץ להתגפף וחושב על איך אני עכשעו הולך לשכב עם אחרות, הייתי כמובן משקם את עצמי, בטחון העצמי שלי וכמובן לאהוב את עצמי כמו שאני.
תדחקי את מה שהיה הצידה, האמיני בעצמך ותתחילי לבנות את עצמך מחדש.

שיהיה בהצלחה

למעלה