כתבתי מה שכתבתי כי לא כולם מאמינים או רוצים
לשמוע על כך.
בשבעה כשדיברתי על גלגולים ועל הנשמה של אבא שלי, שאגב תקשרה איתי עד לקבורה, אחי ואחותי כעסו עליי והתפתח ריב.
כך הבנתי שלא כולם רוצים/מוכנים לשמוע על התקשורת בין הנשמות ועל גלגולים. לפעמים זה מעורר אנטגוניזם
הנשמות הקרובות לנו ביותר מעבירות אותנו את השיעורים הקשים ביותר. למשל, מוות בטרם עת שמעורר אותנו, או מציב אותנו בפני אפשרויות חדשות, או דורש מאיתנו להתבגר או להיות יותר עצמאיים, או מביא אותנו להעריך את החיים ולהגשים את עצמנו באופן שטרם העזנו.
כל אחד והשיעור שלו בעקבות המוות. אלו שיעורים קשים מאוד מצד אחד, והמתגמלים ביותר מצד שני (מבחינת התפתחות).
כשאנחנו סובלים אנו חווים התפתחות מואצת. משום כך אני לא מתייחסת לסבל/כאב/צער כ"רע" בלבד ואני מקבלת אותו כדבר טבעי.
מה התוצאה של מותו של אבי:
1. לימוד יקר ערך ללוות אדם בתהליך גסיסה. כהילרית עד עתה התרכזתי בריפוי. כעת ניתנה לי הזדמנות לעזור לנשמה לעזוב את הגוף תוך שימוש בהילינג.
למדתי הרבה על האופן בו הנשמה עוזבת את הגוף ואיך ניתן לסייע. אפשר לומר שהתפתחה שיטה כמעט מעצמה, מתוך החיבור שלי לאבי. אני אוכל לפרט יותר בהמשך במידה ויש עניין.
2. כתוצאה מהכסף שירשתי אוכל לממש את היעוד שלי במלוא הפוטנציאל - אני רוצה לפתוח מרכז טיפולים וסדנאות.
3. אחריות - לדעת מה לעשות עם כספי הירושה, לחשוב במה להשקיע אותם. זו אחריות גדולה כי מעולם לא היה לי סכום כזה.
אבא שלי היה מהנדס שכלל לא התחבר לעולם הרוח. הוא תמיד צחק עליי
ויום אחד, עוד בתחילת המחלה, קניתי לו אבן. כשהוא השתעל ממושכות ביקשתי שיניח את האבן על החזה. השיעול פסק למשך חצי יום ויותר.
יום אחר כך כשהוא השתעל שמתי לב שהוא מניח את האבן על הגוף. בת זוגו שאלה: מה אתה עושה? הוא הסביר לי שאין לו מושג למה אבל זה מפסיק את השיעול.
ככה הוא התחיל להיפתח ולהתנסות בטיפולים שלא לכולם הוא התחבר. הוא הכי התחבר להילר המדהים שלו, שהסביר לו על הנשמה והקשר שלה עם הגוף.
יש לי חוויות מגלגולים קודמים, זכרונות, ולכן אצלי זה לא בגדר אמונה אלא בגדר ידיעה. אני מרגישה את הנשמה שלי ומודעת לשיעורים שעליי לעבור כדי להתפתח. המודעות הזו קיימת אצלי מגיל 21 לערך. במהלך השנים היא הלכה והתפתחה בזכות חוויות תקשור שהיו לי ובזכות הלימודים. כעת אני לומדת ריפוי בשחזור גלגולים ותיקון הקארמה וזה מסע מרתק של ריפוי.
מי שמתעניין מוזמן לשאול שאלות ואשתדל לענות כמיטב יכולתי והבנתי