איך עוקבים

מצב
הנושא נעול.
איך עוקבים

איך עוקבים
יש לי מספר תיק איך אני עוקב?
בחברה שהגשתי דרכה אמרו שזה עכשיו המתנה של שנה וחצי אבל מכל מה שאני קורא בפורום לפעמים תיקים נתקעים סתם.
איך אפשר לבדוק שהתיק באמת מתקדם?

ד קובי

New member
מתי הוגש התיק?

איך עוקבים
בחברה שהגשתי דרכה אמרו שזה עכשיו המתנה של שנה וחצי אבל מכל מה שאני קורא בפורום לפעמים תיקים נתקעים סתם.
מתי הוגש התיק?
ואם במשרד אמרו לך להמתין ככל הנראה זה המצב.
אם אתה לא סומך על תשובתם שלח מייל לקונסרבטוריה

באם יש לך עו"ד= דרכו, ובאם אין = עו"ד פורטוגלי יכול לבדוק

איך עוקבים
אני מכיר מספר עו"ד מקומיים בפורטוגל אשר יכולים לברר לך בעלות סמלית את הסטטוס של התיק שלך, רק לאחר שעברה לפחות שנה אחת מרגע קליטת התיק.

אכן, המתנת התיק כעת היא שנה ו-4 בממוצע עד שנה וחצי עקב העומס.
אני נקלטתי בינואר 2018 ורק במרץ השנה קיבלתי בקשת השלמה לתעודת יושר ישמעאלית... קח עוד כחודשיים עד להגשה לשרת המשפטים לחתימה ומכאן עוד 4-6 חודשים להנפקת תעודת לידה וקבלתה. בגדול, לך לכיוון השנתיים בהליך הקליטה, לא כולל שלב קהילה.

צריך הפניות? דבר איתי בפרטי.

ד קובי

New member
תעודת יושר ישמעאלית?

אני מכיר מספר עו"ד מקומיים בפורטוגל אשר יכולים לברר לך בעלות סמלית את הסטטוס של התיק שלך, רק לאחר שעברה לפחות שנה אחת מרגע קליטת התיק.

אכן, המתנת התיק כעת היא שנה ו-4 בממוצע עד שנה וחצי עקב העומס.
אני נקלטתי בינואר 2018 ורק במרץ השנה קיבלתי בקשת השלמה לתעודת יושר ישמעאלית... קח עוד כחודשיים עד להגשה לשרת המשפטים לחתימה ומכאן עוד 4-6 חודשים להנפקת תעודת לידה וקבלתה. בגדול, לך לכיוון השנתיים בהליך הקליטה, לא כולל שלב קהילה.

צריך הפניות? דבר איתי בפרטי.
תעודת יושר ישמעאלית?

.,.

איך עוקבים
.,.
תעודת יושר ישמאעלית.. בבקשה תתבטא בצורה נורמלית כלפי המדינה
גם אם אתה לא רואה בה חלק ממך..
לא יפה ולא מוסיף..

מצב
הנושא נעול.
למעלה