איך עוקפים פרוקסי ? פרטים ->

ssnir

New member
איך עוקפים פרוקסי ? פרטים ->

אני עובד באירגון גדול ומרושת. הרשת עובדת ע"י נובל כאשר מרבית המשתמשים הם 98 ובודדים על 2000. היציאה לאינטרנט היא דרך פרוקסי (של מיקרוסופט )בלבד. כל הפורטים מלבד 80 חסומים. כלומר אין EMAIL אין FTP אין ICQ אין כלום מלבד גלישה. איך עוקפים את זה ?

Bisly

New member
גם אני הייתי מת לדעת איך?

כי פשוט אני חייב להוריד משהו אבל הפיירואל חוסם אותי תמיד איך עוקפים אותו יש את השיטה שממירים את האייפי למשהו אבל זה לא עובד לי

ezaton

New member
מוצאים שירותי proxy עבור

שירותים אחרים (כמו FTP, telnet ועוד) שמקשיבים לפורט 80. יש כאלו בדיוק למטרות שלכם. Ez

עז, אתה עושהלי צרות ...

ואחרי כן הבוס שלי שואל אותי איך לעזזאל יוסי התקין לעצמו וירוס עם שומר מסך, ולמה לאבי יש קולות של "או-או" של ICQ ... חברה - אם אתם עוקפים את הפרוקסי שלי, תעשו את זה בשקט.

ezaton

New member
אני לא אמרתי להם

להוריד קולות ל ICQ. הם עשו לבד. אמרתי איך אפשר. אני אישית צריך שירותים כאלו ל telnet ול ssh2, שכן בהם אני משתמש מרחוק כדי לטפל במערכות שלי (בבית, כשאני לא שם). אבל, מצד שני, אני בטוח שאני אצליח למצוא פרצות ב fw בעצמי, אם זה ידרש, או פשוט לגשת אליו ולפתוח בו מה שבא לי. אחד היתרונות בלנהל אותו
Ez

ssnir

New member
אני שמח על התגובות אבל לא הבנתי

מה בדיוק צריך לעשות. איזה שרותים מה שרותים ? מבחנתי שרותים זה איפה שמחר***נים תסבירו בשפת העם : "תוריד את זה", "תילחץ על ההוא" דברים כאלה. ותשאירו לי את הבעיות עם ה"או או". תודה.

ezaton

New member
שירותים בתור services

מחפשים באתרי חיפוש free port 80 telnet proxy או במקום telnet כל סוג שירות אחר שאתה מחפש (אתה רוצה ICQ? תחליף ב ICQ). קפיש? אה, ותלחץ על ההוא. Ez

Bisly

New member
כן אבל הבעייה שאין לי הרשאה

להחליף את שרת הפרוקסי

ezaton

New member
ישנן דרכים לחדור שרתי פרוקסי

והן מפורטות לפי יצרן. חפש לבד, אבל יש. Ez

למעלה