הסבר ממוצצת מדופלמת:
קודם כל - זה אינדיבידואלי, ממש ככה, כל אחד אוהב את זה אחרת: יש כאלה שאוהבים שמלקקים להם את הביצים גם, יש כאלה שזה לא נעים להם, ויש כאלה שזה מדגדג אותם. יש כאלה שאוהבים שאת עושה להם ביד תוך כדי, ויש כאלה שמעדיפים רק פה. יש כאלה שמעדיפים תנועות איטיות ויש כאלה שמהירות (בסוף תמיד מהא) אבל יש כמה כללים אוניברסליים: לעולם לא להשתמש בשיניים, להמנע מזה לחלוטין, מסתבר שזה כואב.....תחביאי את השיניים מתחת לשפתיים וככה תמצצי. תנשמי... אם יש לו גדול מאוד, הוא יסתפק במציצת ה"כובע" ואם נתקעת עם קטן (זה טוב לתחת, שזה בכלל יתרון בשבילם), אז את יכולה להכניס אותו עד הסוף לפה... ועוד כמה טכניקות שאני משתמש בהן עד שאני מוצאת מה הוא אוהב (בדר"כ אני עושה את זה מגוון, וככה הצד השני גם מעדיף): קודם כל אני מחזיקה ביד בעינות, ונותנת "לק" קצר למעלה, אח"כ למעלה מסביב, אולי אחד לאורך מהביצים למעלה, ואז כורכת למעלה את השפתיים בעדינות בעדינות, ומוציאה, לאט לאט, ושוב מלקקת, הפעם מסביבה ללמעלה. אח"כ כמו שאמרתי מחביאה את השיניים מתחת לשפתיים, זה נותן חוזק, ומורידה את השפתיים עליו לאט לאט עד למטה... עד כמה שאפשר........ וחוזרת לאט לאט אחורה. אח"כ אני מחזיקה אותה ביד ומנענעת אותו על השפתיים שלי, ומרטיבה אותו עם רוק בלי שיראה - כי זה לא יפה - הוא רק ירגיש... וככה מתקדמים לאט לאט, וכשאני מתחיל יותר מהר, אני דואגת שיהיה ואקום יחסי בפה (לפעמים אני מגזימה קצת ומכאיבה, אבל לא קרה לי שעצרו אותי, רק בסוף אמרו לי), מחזיקה את הזין בפה, כשהסוף שלו בחך העליונה שלי, ומוצצת את זה בלי להוציא ולהכניס, רמו פיטמה, רק בין החך ללשון, ואז, כאילו יש לי סוכריה דבוקה לחך העליונה, אני מצמידה את הלשוןלחכך העליונה ומשפשפת את התחתית שלו עם הלשון - שומעים קולות יניקה. אח"כ אני מתחילה גם עם היד וגם למצוץ. אני משלבת רק מציצה קשה - בשאיבה, וגם רפרוף מהיר של השפתיים, שבו לא לופתים אותו חזק בפה, אלא נותנים לו לצאת ולהכנס מהר. יש כאלה שאוהבים שאת משחקת להם בביצים (בעדינות! שלא ירגישו מאויימים, כי זה מלחיץ) ויש כאלה שמעדיפים דווקא שתמוללי את הפיטמה. עוד טיפ: תעשי את זה באינטנסיביות במשך 5 דקות לפחות, אל תעזבי את זה, אל תיקחי הפסקות. זהו. לגבי גמירה - פעם אחת נתתי לאיזה חבר שלי, לא בלעתי, והקאתי אחרי זה את הנשמה... אם אם את מתכוונת לתת לו לגמור לך בפה, תפתחי את הפה אבל תסגרי טוב את הגרון ע"י הצמדת האחורה של הלשון לחך העליונה, אחרת תרגישי שאת רוצה להקיא, כי כשרוצים להקיא ועולים נוזלים להרטיב את הגרון, זה סמיך כמו זה, ואת מרגישה שאת הולכת להקיא..... בהצלחה! ותחזרי עם רשמים... שלכן, המוצצת המופלאה.....