איך עושים את זה? קינוח טעים...
הי נתקלתי בקינוח שבו יש "דפים" בעובי של כחצי ס"מ, ממש טעימים, שמורכבים מפצפוצי אורז שבורים יחד עם משהו שנדמה לי שהיה ריבת חלב או פרלינה. השאלה שלי היא איך עושים את הדף הזה, ואם יש לזה מונח מקצועי. זה לא היה טוויל, אלא הרבה יותר עבה. אפילו קצת גמיש. תודה!
הי נתקלתי בקינוח שבו יש "דפים" בעובי של כחצי ס"מ, ממש טעימים, שמורכבים מפצפוצי אורז שבורים יחד עם משהו שנדמה לי שהיה ריבת חלב או פרלינה. השאלה שלי היא איך עושים את הדף הזה, ואם יש לזה מונח מקצועי. זה לא היה טוויל, אלא הרבה יותר עבה. אפילו קצת גמיש. תודה!