איך עושים את זה?

eyal134

New member
איך עושים את זה?

אני בן 45, נשוי, ומחפש קשר שירגש אותי. איך עושים את זה? מאיפה מתחילים?

eyal134

New member
134

ה13 בא מתאריך הלידה. ה4 הוא סתם הצעה של המערכת האוטומטית כי 13 לבד היה כבר תפוס. תודה על ההתיחסות המתענינת ולא עוינת. זו פעם ראשונה שאני נכנס לפורום, וקבלת הפנים לא הייתה נחמדה במיוחד.

magenta73

New member
גם לחפש קשר

שירגש אותך מחוץ לנישואין שלך זה לא ממש נחמד... מרגיש קצת שיגרה? תנסה לשדרג את הנישואין. תנסה להצית אותם מחדש... לבנות אותם מחדש... לא לברוח מהם לאיזו "הרפתקאה" ... בשביל להרגיש צעיר שוב...

bulb

New member
ככל שאני מתבגר כך אני מרגיש יותר

טוב ,גם אם צברתי אי אילו צלקות נפשיות ופיזיות במהלך המסע. לנסות להרגיש צעיר? לא תודה.

eyal134

New member
שיפוט מהיר

היינו שלוש שנים בטיפול זוגי, וניסינו לעשות את כל הדברים שאת מציעה לי. זה לא הלך. הגעתי למסקנה שאני רוצה להיפרד. אשתי הייתה זו שביקשה שאני אשאר, והציעה שאני אחפש קשר נוסף בחוץ, אם אני מרגיש שאני מוכרח. כך שהדברים הם לא תמיד שחור ולבן כמו שזה לפעמים נדמה מבחוץ.

magenta73

New member
קודם כל

סליחה. דבר שני. תן לי את אישתך לשיחה קלה... אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. לא בשביל אף אחד. בטח לא בשביל "הילדים". אם יש... הם מספיק חכמים ורגישים לדעת... או שאתה שם או שלא.

eyal134

New member
תודה

יכול להיות שאת צודקת. נראה שאף פתרון הוא לא הפתרון האידיאלי במצב הזה, אבל אני תקוע כבר המון שנים בקונפליקט, ואני צריך לנסות לעשות משהו כדי לצאת ממנו. תודה בכל אופן.

the match maker

New member
למה לחפש רחוק מדי?

אתה מחפש קשר אחר, או מחפש ריגושים בקשר הנוכחי שלך? מה שאתה מתאר נורמלי. רוב האנשים משתעממים בשלב מסוים מהקשר שלהם. יש כאלה שזה קורה להם אחרי חודש, ויש כאלה שזה קורה להם גם אחרי 30 שנה. תנסו לעשות דברים שלא עשיתם עד היום, להיפתח למקומות חדשים, לפנטזיות וכדומה. לא הייתי ממליץ לך ללכת לחזר אצל נשים אחרות, בטח לא אם אתה נשוי, כי בסוף כולם מצטערים על זה.

למעלה