איך עושים את זה?

• פותח הנושא emen
  • פורסם בתאריך

emen

New member
איך עושים את זה?

שלום, שמי לירן ואני מאוד מעוניין לגור ביפן\סין, השאלה שלי איך בדיוק עושים את זה? מה השלב הראשון שצריך לעשות? בבקשה בלי בדיחות, אני מחפש ידע כיצד לעשות זאת מאנשים מנוסים כאן בפורום

Benkok

New member
חוסכים הרבה כסף ונוסעים...

מנסים לברר כמה שיותר פרטים לגבי היעד - עבודות, אפשרויות הגירה, יוקר מחייה וכו' ואז מגבשים איזו שהיא תוכנית פעולה... כמו שאמרתי - בשביל לעשות צעד כזה (כל עוד אין לך עבודה, שפה, ניירות וכו') דורש המון כסף למחייה, נסיעות, הוצאות בלתי צפויות, ויזות... חוצמזה, יפן וסין הם שני מקומות שונים אחד מהשני כמזרח ממערב...אתה רוצה לגור שם כי? שמעת שזה מגניב?

Ryo

New member
שלום לירן.

אני אוכל לנסות לעזור לך אם תספק יותר פרטים על עצמך (לפחות בנוגע ליפן). בן כמה אתה, מה ההשכלה שלך ומה אתה מעוניין לעשות ביפן/סין. אני אשאל את אותה השאלה ששאלו אותך, מדוע אתה מעוניין לבוא דווקא ליפן או סין?

עוד פרטים בבקשה

אני לא חושב שאתה יכול להשוות בין סין ליפן, מכל הבחינות, הדבר המשותף היחידי זה ששני העמים עם עיניים מלוכסנות... אני לא יודע איך זה לגור ביפן, אבל אני יודע שזה מאוד מאוד יקר, מגורים, אוכל, בגדים, בעצם הכל. סין לעומת זאת הרבה יותר זולה, ואני גם חושב שיותר קל להתחיל התחלה חדשה כאן. לא ציינת איזו עבודה אתה מחפש, או איפה בסין אתה רוצה לגור, יש הרבה סימני שאלה בהודעה שלך, יעזור לי אם תהיה יותר ספציפי. אני גר בדרום סין יותר משנתיים, אני מקווה שאוכל לעזור לך. מקס העוזר בקיוסק

למעלה